- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Ya cok alemsincemreler kotu yola dustu heee bence ckoktannn manukyana bagladilar baharin geldigi yok baksana buz gibi buzzz
Gecen insta da bi uzmandan dinledim sen sagarain 50ml bebek emer 100 ml asla sagimin ml ne gore dusunmeyin hic bir makina bebek gibi sagamaz diyorBu arada benimki de bgn doymadi gbi geldi bana dedm ya ztn sutum cok azalmis bi sagdm oncekinin yarisi kdr bile cikmadi gece de 2 saatte bir uyanmisti acikip. Aksamuzeri uyurken de aynisini yapti uykusundan uyanio emmek istio emerken geri uyuyo sonunda uyandirdm yine emdi ama baya kustu gene. Bu cok doydugundan mi yoksa baska sey mi anlamiorm cnk gercekten sutum cok yok suan
Yok nisan olayi yalan haber. Kuzen meterolojide benim bilgi verip duruyor hafta sonu 15 dereceye yukseloyor sicaklik ve bahar geliiirrrrrNisanda da kar yagacak diyiler napacuğuk boyle ya
Ölçtüm ölçtüm de ölçmeZ olaydim.
Sal cimlere yalasin bilePazar günü hava açık gözüküyor. 14 derece.
Bebişler dışarı çıkartılır mı böyle olursa
Ben cocuk corona oldugundan beri cikarmadim artik bi duzelse de cikarsam. Esim korona iken kar da vardi o gun eczaneye ilac almak gerekti hem yuruyus olur ona da hava almak olur diye bebekle ciktm sonucta coronali adama da birakacak degildm neyse 2 kat astronot giydirdm kafasina bi daha bere taktm bi de kanguruya koydm ztn benim sicakligm da var kendi montumu da bebege siper ettm ertesi gun cocuk ateslendi ya anneme gore corona degil ben usuttm cocugu ondan atesi cikmisSal cimlere yalasin biletabi cikarilir ben bugun aksam cikardim mecburiyetten tabi ama acaip soguktu 15 dk kadar yuruduk bide disarda oglani pedegog a goturdukte mecburen bende ciktim bebegede bakacak yoktu geldi bizimle ama cocugu lahana ettim resmen
Biliorm oyle oldugunu da daha gecen hafta sagdigm sutun yarisindan azi cikti yani belki bebek kendine yetcek kdr sagip icebiliyodr onu bilemem ama sagdigm zaman daha gecen carsambaydi sag memeden bgn cikanin 2 katindan fazlasi cikmisti demek azaldi diyorm. Mecbur hemen solgarin vitamininj ictm yine ve kuru dut yedm bissuru. Aksam yemegini de biraz daha arttirdm onceki gunlere gore. Henuz bi artis yok gibi. Bi de yoruldm sanirm ondan da olms olabilir. Insallah bgn biraz uyurm dolar yine;(Gecen insta da bi uzmandan dinledim sen sagarain 50ml bebek emer 100 ml asla sagimin ml ne gore dusunmeyin hic bir makina bebek gibi sagamaz diyor
Hic sikma canini max 1 ay sonraki kontrolde kilo alimina gore belli olur ve yolunu cizersin hem zaten yetmese bebek belli eder huysuz olur uyumaz surekli emmek ister vs vs ayrica corona etkiliyor buradaki bi arkadas soylemisti sankiBiliorm oyle oldugunu da daha gecen hafta sagdigm sutun yarisindan azi cikti yani belki bebek kendine yetcek kdr sagip icebiliyodr onu bilemem ama sagdigm zaman daha gecen carsambaydi sag memeden bgn cikanin 2 katindan fazlasi cikmisti demek azaldi diyorm. Mecbur hemen solgarin vitamininj ictm yine ve kuru dut yedm bissuru. Aksam yemegini de biraz daha arttirdm onceki gunlere gore. Henuz bi artis yok gibi. Bi de yoruldm sanirm ondan da olms olabilir. Insallah bgn biraz uyurm dolar yine;(
Ahhh bu anneler ahhhh... Eminim elbette kotulugune demiyordur benimkide oglum ses tellerini usuttu die demedigi kalmadi kapattik teli 10 dk sinra aradi sen esine sole bana getirsin sen cocuklarla biraz burda kalin ben bakayim demesin miBen cocuk corona oldugundan beri cikarmadim artik bi duzelse de cikarsam. Esim korona iken kar da vardi o gun eczaneye ilac almak gerekti hem yuruyus olur ona da hava almak olur diye bebekle ciktm sonucta coronali adama da birakacak degildm neyse 2 kat astronot giydirdm kafasina bi daha bere taktm bi de kanguruya koydm ztn benim sicakligm da var kendi montumu da bebege siper ettm ertesi gun cocuk ateslendi ya anneme gore corona degil ben usuttm cocugu ondan atesi cikmissinir ediyo beni usuttunuz cocugu, hasta mi etti bunlar seni oglum. Anne dedm ben ztn uzuldm sen de boyle dusunmeden bos bos konusma dedm. O gunden beri de cikamadi cocuk disari annem yuzunden cocugu yikarken bile odum kopuyo usutcem diye. Haftasonu cikariz annem yine telas olur giydirdk mi acaba usuttk mu cocugu diye kesin
Sen kaç kilosun ki?Ala ala bendemi sıkıntı var ben kendi pantalonlarımıjniçine giriyorum siz diyet miyet dıyorsunuz ben nie zayıflıyorum gün geçtikçe kendime yeni birtane birşey almadım hamileykemde almamıstım zaten genelde üstleri salaş giyerim hoş bu saatten sonra göbeği acık giycek halim yokta sezeryan göbeği kaldı azıcıkoda olsun varsın bence siz biraz acelemi edıyorsunuz sonuçta bebeler daha minicik
38 beden olsam 38 takla atarim beeeİnternetten 38 beden kot ve pantolon İstedim ve popomda kaldılar ağlamak istiyorum
Kız senin bebe 3 aylık mı oldu maşallah ne kadar hızlı geçiyor zaman38 beden olsam 38 takla atarim beee
Aynen wallahi sormaaa. Oldu hamdolsun eski resimlerine bakiyorumda gercektende buyuduKız senin bebe 3 aylık mı oldu maşallah ne kadar hızlı geçiyor zaman
Bazen diyorum ki keşke bu kadar çabuk geçmese bebek halleri de özleniyor sonra
Ay sorma benim eşim kırkım çıktığından beri 3.peşinde derdi neyse. Bazen ben de düşünüyorum bizim yavrularımız çok sevimli tatlı oluyo biz daha çok çoğalmalıyız ahahaa kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş hesabıAynen wallahi sormaaa. Oldu hamdolsun eski resimlerine bakiyorumda gercektende buyuduesim 3. Nun lafini etmeye basladi odum kopuyor oglum bira sakin bi cocuk olsaydi dusunebilirdim ama dedim imkansiz uzgunum yapamam sonra dusunuyor diyor ki dogru seni timarhaneye kapatiriz artik dio
Olmadi sanayiye oglani kuaforede kizi ver bariAy sorma benim eşim kırkım çıktığından beri 3.peşinde derdi neyse. Bazen ben de düşünüyorum bizim yavrularımız çok sevimli tatlı oluyo biz daha çok çoğalmalıyız ahahaa kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş hesabı
Sonra dellenme diyorum artık kendine bak biraz başka hayallerim vardı onların peşinde koşucam yeter çocukların peşinde koştuğum 2 yıl daha veriyorum sonra baksınlar başlarının çaresine
Ablamın oğlu 3 aylıkken diğer yeğenime kazayla hamile kaldı çok gülmüştüm iyiki 40 var yoksa bukadar da beklemezdin falan söylerdim başıma gelicek diye ödüm patlıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?