2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gecen insta da bi uzmandan dinledim sen sagarain 50ml bebek emer 100 ml asla sagimin ml ne gore dusunmeyin hic bir makina bebek gibi sagamaz diyor

Pazar günü hava açık gözüküyor. 14 derece.
Bebişler dışarı çıkartılır mı böyle olursa
Sal cimlere yalasin bile tabi cikarilir ben bugun aksam cikardim mecburiyetten tabi ama acaip soguktu 15 dk kadar yuruduk bide disarda oglani pedegog a goturdukte mecburen bende ciktim bebegede bakacak yoktu geldi bizimle ama cocugu lahana ettim resmen

Ben cocuk corona oldugundan beri cikarmadim artik bi duzelse de cikarsam. Esim korona iken kar da vardi o gun eczaneye ilac almak gerekti hem yuruyus olur ona da hava almak olur diye bebekle ciktm sonucta coronali adama da birakacak degildm neyse 2 kat astronot giydirdm kafasina bi daha bere taktm bi de kanguruya koydm ztn benim sicakligm da var kendi montumu da bebege siper ettm ertesi gun cocuk ateslendi ya anneme gore corona degil ben usuttm cocugu ondan atesi cikmis sinir ediyo beni usuttunuz cocugu, hasta mi etti bunlar seni oglum. Anne dedm ben ztn uzuldm sen de boyle dusunmeden bos bos konusma dedm. O gunden beri de cikamadi cocuk disari annem yuzunden cocugu yikarken bile odum kopuyo usutcem diye. Haftasonu cikariz annem yine telas olur giydirdk mi acaba usuttk mu cocugu diye kesin

Gecen insta da bi uzmandan dinledim sen sagarain 50ml bebek emer 100 ml asla sagimin ml ne gore dusunmeyin hic bir makina bebek gibi sagamaz diyor
Biliorm oyle oldugunu da daha gecen hafta sagdigm sutun yarisindan azi cikti yani belki bebek kendine yetcek kdr sagip icebiliyodr onu bilemem ama sagdigm zaman daha gecen carsambaydi sag memeden bgn cikanin 2 katindan fazlasi cikmisti demek azaldi diyorm. Mecbur hemen solgarin vitamininj ictm yine ve kuru dut yedm bissuru. Aksam yemegini de biraz daha arttirdm onceki gunlere gore. Henuz bi artis yok gibi. Bi de yoruldm sanirm ondan da olms olabilir. Insallah bgn biraz uyurm dolar yine;(

Hic sikma canini max 1 ay sonraki kontrolde kilo alimina gore belli olur ve yolunu cizersin hem zaten yetmese bebek belli eder huysuz olur uyumaz surekli emmek ister vs vs ayrica corona etkiliyor buradaki bi arkadas soylemisti sanki uykusuzluk yorgunluk etkiliyor biliyorsun ki bol uyku versin allah bebege de sende uyu duzelir

Ahhh bu anneler ahhhh... Eminim elbette kotulugune demiyordur benimkide oglum ses tellerini usuttu die demedigi kalmadi kapattik teli 10 dk sinra aradi sen esine sole bana getirsin sen cocuklarla biraz burda kalin ben bakayim demesin mi ne yani ben bakamiyorum da o bakacak ama lbisi dedigimde de bu sefer sende annesin nasil evladina uzuluyorsun bende sana uzuuyorum die de kiviriyor sonra... Son lafida dikkat et kizida hasta etme annem olmasa varya bi cirlicam ki sorma

Sen kaç kilosun ki?

Kız senin bebe 3 aylık mı oldu maşallah ne kadar hızlı geçiyor zaman
Bazen diyorum ki keşke bu kadar çabuk geçmese bebek halleri de özleniyor sonra
Aynen wallahi sormaaa. Oldu hamdolsun eski resimlerine bakiyorumda gercektende buyudu esim 3. Nun lafini etmeye basladi odum kopuyor oglum bira sakin bi cocuk olsaydi dusunebilirdim ama dedim imkansiz uzgunum yapamam sonra dusunuyor diyor ki dogru seni timarhaneye kapatiriz artik dio

Ay sorma benim eşim kırkım çıktığından beri 3.peşinde derdi neyse. Bazen ben de düşünüyorum bizim yavrularımız çok sevimli tatlı oluyo biz daha çok çoğalmalıyız ahahaa kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş hesabı
Sonra dellenme diyorum artık kendine bak biraz başka hayallerim vardı onların peşinde koşucam yeter çocukların peşinde koştuğum 2 yıl daha veriyorum sonra baksınlar başlarının çaresine

Olmadi sanayiye oglani kuaforede kizi ver bari bugun esim dioki muayenehanedeyiz koltuga yayildik tabi bebek mama yedi emdi flan montlar anakucagi vs vs bu ne yaaa dio gecmis karsima ben eskiden bunun yarisi ile tatile gidiodum suan doktordayiz farkindamisin tatile giderken kamyon kiralayalim biz dio yani sozun ozu 3. İle ne our halimiz bilmem wala. Yapan yapio ama nasi yapiolar bilmiom benlik is degil yeminle he rabbim kazala hamile kalirim o zaman ayri asla kiymam dogururum ama tum onlemler tamam biraz imkansiz gibi hahahahahah

Bu arada is yapiom bebeleri uyuttum arada buraya bakmak en buyuk luksum. Doktor dioki kendine zaman ayir hee dedim gel sen yika as kurut utule sil supur yapma birak kalsin dio esimde onu destekledi yapma die sabah uyandigimda ayagima corap bulamiyorum dio sonra yarin dicem ama git yika kurut giy yapmiom

Ablamın oğlu 3 aylıkken diğer yeğenime kazayla hamile kaldı çok gülmüştüm iyiki 40 var yoksa bukadar da beklemezdin falan söylerdim başıma gelicek diye ödüm patlıyor resmen

Bunun icin korunma yontemlerini ciftlemem lazım mazallah su devirde 3 bebe kafamda huni dilimde ela ela le le türkü çığıra çığira dolanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…