2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar benim sinüzitler ağrımaya başladı ne yapacağım bilmem parol etkisi geçiyor bir zaman sonra.Boğazımda acıyor biraz. Üşüttüm dün çok soğuktu Kızımda 6 saat uyudu emmeye kalktı gece 1 kere yorgunluktan bayıldı yavrum.

Parol cok fayda etmiyor oyle agrilara ama mecbur kullaniyoruz.Karbonatli tuzlu su ile acmaya calissan fayda eder mi ki

Parol cok fayda etmiyor oyle agrilara ama mecbur kullaniyoruz.Karbonatli tuzlu su ile acmaya calissan fayda eder mi ki
Burnum açıkta kaşlarımın oradakiler ağrıyor. Öyle bir şey ki bu ağrısı kemiklere kadar vuruyor. Bu yüzden ya iğne yiyorum ya da serum. İnşallah ilerlemez, emziriyorum diye onları da yaptıramam sanırım

günaydın kızlar. bebeğinde diş kaşıntısı başlayan oldu mu ?
bebeğim dün çok ağlıyordu emmiyordu. yatınca falan çığlığı basıyordu. bizde acaba kulak iltahabımı diye doktora gittik ama öyle birşey yokmuş. ama farkettim son günlerde deli gibi elini ağzına sokuyor. doktorda 3 aylıkken başlar dedi. gecede aynı şekilde ağlıyor devamlı. meme veriyorum almıyor. anlamadım. diş kaşıntısından diye düşünüyorum. diş kaşıntısına bir öneriniz varmı ?

Kar zarar hesabi yapmak gerek bu durumlarda hayat kaliten bozulacaksa serum iğne bir sey yaptirman iyi olur

Taze Zencefil limon tarcin cay demle cok iyi geliyor bogaza ama

Benimkininde eller surekli agzinda eller hep islak dis kasiyicida tutamazlarki. Vala soguk uygulaa derler genelde ama ben ona hic cesaret edemedim bigazi usutur die oglumda da

Kizlar öğretmenim 11 Nisan da iznim bitiyor daha rapor alıp okula gitmek istemiyorum daha önce siz bu süreci nasıl halletmistiniz nasıl kullanmistiniz rapor alma sürecini

Kizlar öğretmenim 11 Nisan da iznim bitiyor daha rapor alıp okula gitmek istemiyorum daha önce siz bu süreci nasıl halletmistiniz nasıl kullanmistiniz rapor alma sürecini

Ücretsiz izne ayrıldım ayın 15 inde. Rapor verebilecek tanıdığım yoktu.
İlçe 15 inde ayırın izne demiş. O yüzden bir kaç gün rapor alarak 15 inde çıktım izne. Maaşlar hesaplanmadan önce dilekçemi verdim.

Bu ay rota dısında aşı yokmuş onuda olmaya kararsızm bilemedim boyu 65 cm olmuş benim oglan kılo almıyor boyuna gidiyor kafası 42cm kılosu 6600 poposu gene çatladı ıkınmaktan gene kaka yapamıyor Allahım bı cerraha göstercem bu böyle olmıcak fito hametab anestol yettı canıma lağman alcam artk çevremde bi cok kısının basına gelmıs ek gıda sürecınde düzelmiş inşallah bizimkide düzelir

Ne kadar ben benımde boğazlar acıyordu hemen ıhkamur nane lımon bebeye geçirdim o allahın emriydi zaten allahtan fazla sürmeden atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…