Benim de başladı dökülmeler gebelikte çok güzel olmuştuYa kızlar saçlarım cok dökülüyor sizinde öylemi Allah korusun kanser gibi avuç avuç
Hadi ya ucuz atlatmışsınızBizim evde mutfak dolabı düşmüştü. Gece uyuyorduk allahtan
Bu donemde bebeklerin emme istegi olur zaten. Bi sure emiyosa sonra birakiyosa demek o surede doyuyodr. Benimki ac oldugunda emzigi aglayarak birakir mesela. Eger emzik verdigimde keyifle emiyosa ac degildir. Acken emzik verdigmde bos geldigi icin sinirlenir daha cok aglar.Canım bi süre emiyo sonra kafasını çeviriyor emmek istemiyor ama yatağa yatırdığımda aranıyor hatta emziği çok iştahla emiyor. Üstüne bi de kustu öyle kesikli gibi ama emme isteği hep olduğu için şüphe duyuyorum ben de. Memeye aldığımda da emmiyo kafamda deli sorular
Evet doğru söylüyorsun bazen emzikle de durmuyo demek ki o zaman aç. Ay bir an önce kontrolüne gidelim istiyorum emin olamıyorum yine deBu donemde bebeklerin emme istegi olur zaten. Bi sure emiyosa sonra birakiyosa demek o surede doyuyodr. Benimki ac oldugunda emzigi aglayarak birakir mesela. Eger emzik verdigimde keyifle emiyosa ac degildir. Acken emzik verdigmde bos geldigi icin sinirlenir daha cok aglar.
Doymuyo mu triplerine girmek istemiyorum hiç. Kilo alımı güzel bi memeden süt içerken diğerinden süt akıyor mesela bence sütüm yeterli.Ayni şeyleri yazacaktım bir tek ben miyim diye gündüz uyumuyor deli olcam bnde anca memede kucağımda yerine koyunca hop uyanıyor
Benim eşim de kalkmaz sahura AllahtanT tulperde benimkide aynı kardeşim sallıyor da öyle uyuyor. Öyle yapabiliyorum iş. Bırakınca yatağa açıyor gözleri. Ramazan da eşim oruç tutacak sahura kalkmıyor öyle alıştırdım onu da,akşam yemekleri nasıl olacak diye düşünüyordum her akşam kendi yetişip yapamaz. Annem dedi gelir yaparım yemeğini giderim. Hayırlısıyla atlatsak şu zor günleri. Hasta olmasınlar da öyle daha zor, daha çok yoruluyorsun uyuyamıyorsun
Senin de tazyikliydi sanırım dimi öyle hatırlıyorum. Kaç dk emiyor bi memeyi?Doymuyo mu triplerine girmek istemiyorum hiç. Kilo alımı güzel bi memeden süt içerken diğerinden süt akıyor mesela bence sütüm yeterli.
annem kokuna alıştırmışsın ben sana demiştim çok kucağına alma diye diyo ama gece uyuyor yatağında anlamadım gitti
Gunduz yatirirken kundak yapmayi denedin mi? Bnmki de hic uyumuyo degilse de zor uyuyodu yarim saat besikte uyuyp hop uyaniyodu kalan uykusuna kucakta devam ediyodu denk mi geldi bilmiorm 2 gundur kucakta uyuyakaldignda siki kundak yapip koydm daha rahat uyudu.Doymuyo mu triplerine girmek istemiyorum hiç. Kilo alımı güzel bi memeden süt içerken diğerinden süt akıyor mesela bence sütüm yeterli.
annem kokuna alıştırmışsın ben sana demiştim çok kucağına alma diye diyo ama gece uyuyor yatağında anlamadım gitti
Evet hala tazyikli ama bebeğim alıştı bemce artık bu duruma eskisi gibi huysuzlanmıyo genelde 10-15 dk emerdi birkaç gündür yarım saat hatta 1 saat bile emdiği oluyor atak haftasına bağlıyorum memeyi bırakası gelmiyor şu sıralar.Senin de tazyikliydi sanırım dimi öyle hatırlıyorum. Kaç dk emiyor bi memeyi?
Gündüz denemedim hiç kundağı yarın deneyeyim bakalımGunduz yatirirken kundak yapmayi denedin mi? Bnmki de hic uyumuyo degilse de zor uyuyodu yarim saat besikte uyuyp hop uyaniyodu kalan uykusuna kucakta devam ediyodu denk mi geldi bilmiorm 2 gundur kucakta uyuyakaldignda siki kundak yapip koydm daha rahat uyudu.
Benim babam da görmedi hala ama uzaktalar annem kaldı yanımda kırkım çıkıncaya kadar çok bekledim babam da gelsin diye ama gelmediBu arada cocuk 3.ayına gircek eşimin babası hâla torununu canlı görmeye gelmedi
Ay bnmki de simdi bi garip uyuyo 9dan beri 2 kere uyandi bu gece zor olacak sanirim;(Evet hala tazyikli ama bebeğim alıştı bemce artık bu duruma eskisi gibi huysuzlanmıyo genelde 10-15 dk emerdi birkaç gündür yarım saat hatta 1 saat bile emdiği oluyor atak haftasına bağlıyorum memeyi bırakası gelmiyor şu sıralar.
Gündüz denemedim hiç kundağı yarın deneyeyim bakalım
Gece yapıyorum ama çıkarıyor bi süre sonra.
Evet biz kullanıyoruz, çift yön kullanılıyor, üstteki omuza takılan çıtçıtları çıkarıp öne doğru kullanıyorsunuz, biz daha öyle kullanmadıkBiz de 3 ayi doldurduk dün çok şükür.Dün çok huzurluydu bugün ne yapacak bakalım.Bu arada chicco easy fit kanguru kullanan vardı.cift yönlü kullandınız mı?kutusunda çift yön göstermiyor.ama videosunu izledim çift yönlü kullanılmış
Benimde öyle, hamilelikte hiç döküömedi, şimdi acayip dökülüyor solgarın saç tırnak vitamini varmış, bende onu alayım diyorum, kullanan varmı acabaYa kızlar saçlarım cok dökülüyor sizinde öylemi Allah korusun kanser gibi avuç avuç
Benim de başladı dökülmeler gebelikte çok güzel olmuştu
Ama geri geliyormuş giden saçlar üzülme, bende ilkinde gelmemişti mesela saçlarımon yarısını kaybetmişimdir abartısız bunda da bi yarısını kaybedersem kocam gibi saç ektiricem artık
Hadi ya ucuz atlatmışsınızçok tehlikeli gerçekten fobime fobi kattın ama sağ ol
Ben sırf bu yüzden gecen ay dahiliyeye gittim.kan tahlili verdim.d vitaminim düşük çıktı.doktor coledan d bor de solgarin vm 2000 multivitaminini verdi.bakalim kullaniyorum henüz bir değişiklik yokBenimde öyle, hamilelikte hiç döküömedi, şimdi acayip dökülüyor solgarın saç tırnak vitamini varmış, bende onu alayım diyorum, kullanan varmı acaba
Fazlasını çıkarmıştır canim genelde öyle kusarlarKızlar süt kesiği gibi kusan çocuk doymuş mudur? Bu açlık tokluk işi beni çok yoruyo
2. ya da 3.ayda yaptırılıyor 4.ayı geçmemesi gerek diye biliyorum ilk dozun.Kızlar rota virüsü aşısı kaçıncı ayda
Ben giriyorum o triplere ama doğduğuna aslında eminim her ay bir kilo alıyor tek anne sütü ile bu yeterlidir bnmde tazyikli ve birini emerken öbürü akıyor maşallah diyelim biz gene gece sıkıntı yok uyuyor ama gündüz yok naptimsa olmuyor atak zamanindayiz sünnet oldu birde ondan mı bilmiyorum ben akşama kadar kucakta tutarım ama büyüğüm kızım ihmal oluyor hep yüzüme bakıyor yemek istiyor anne bırak artık şunu açım diyor ölüyorum o şekilde konuştum muDoymuyo mu triplerine girmek istemiyorum hiç. Kilo alımı güzel bi memeden süt içerken diğerinden süt akıyor mesela bence sütüm yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?