2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim de fobim o bir de raylı gardrop kapağı uyurken üstüme düşerse diye kapak açık uyuyorum
Sen benim evde aldığım güvenlik önlemlerini görsen
Duvarlara hiçbir şey asamıyorum düşerse diye. kv evinde bebeğin yatağını kurduğumuz duvarda saat vardı onu indirttim gece oğlanın üstüne düşerse diye. kv de diyo ki sesinden mi rahatsız oldun gece he dedim artık
Kızım emeklerken avizeleri söktürmüştüm altından geçerken üstüne düşerse diye
Eşim abartı buluyor ama ben deveyi bağliyim de

Aynıyız canım benimki ilk 15 gün güzel uyudu yatağında sonrası hep kucağımda gece yine uyuyor yatağında derdimiz gündüz. Benim kızım da sabah acıktım diyor kahvaltıyı zor hazırlıyorum. Tuvaletim geldi diyor kendisi yapıyor ama temizliğini musluğa yetişemiyor klozetin üstündeyken mecbur ben yapıyorum e bebekte kucağımda uyuyor oluyor, oyun istiyor, etkinlik istiyor işte kucağımda yapabildiğim kadar yapıyoruz artık.

Allah yardımcımız olsun hepimizin aynı şeyleri yaşıyoruz etkinlik hak getire anca yemek yaparken kızımı yanıma alıyorum hem şarkı soyluyoruz yemeği birlikte yapıyoruz anca o kadar bazen de çıkartma yapistirabiliyoruz gelişim kitaplarına geçecek bugunlerde ama geçerken buyugunde iz bırakmak istemiyorum

Saat biraz abartı olmuş avize aklıma gelmezdi hiç. Şimdi avizelere de kötü gözle bakıcam
Benim evde saat tablo avize yok.
zaten sevmiyorum toz tutan şeyleri

Kaç kiloda kaç numara bez kullanıyorsunuz? 6800 gr baby turco 4 numara kullanıyorum büyük mü kullanıyorum acaba sonra sorun olmasın diye korktum. Üzerinde 8 14 kg yazıyor paketin.

Benim de fobim o bir de raylı gardrop kapağı uyurken üstüme düşerse diye kapak açık uyuyorum
Bunu düşünen bir ben varım sanıyordum yalnız olmadığıma sevindim benim gardrobun 1 kapağı ayna kaplı kocaman 2 parça üstteki üzerime düşmüştü bir kez servisten geldiler abla bunu nasıl düşürdün diyorlar bana çok sağlam bir yapıştırıcı kullanılıyormuş onun için tövbe est. Ne yaptığımı düşündülerse artık o yüzden aynalı kısım gece gündüz kalpalı tüm kıyafetler toz oluyor deli oluyorum

Kızlar ailecek termale gitmeyi planladık ama eşim geçen gün birinden duydum bebeğe sakıncalıymış dedi aklıma takıldı. Odada kendimize ait küçük havuz var orada gireceğiz sıcaklığını bebeğe göre ayarlar onuda alırım yanıma diyordum siz hiç duydunuz mu sıkıntı olur mu sizce?

Genelde istemiyorlar
Tc soyle diyor
Bir kerelik ozel hastane mazur görebiliyor
Saglik sigortasını hic bilmiyorum bacım
Allah isinizi rast getirsin
Biber dolma makarna salata corba bundan iyisi samda kayisi bizim icin
Daha ne olsun salatasina kadar masallah
Ben bugun kurufasulyeyi yaptım
Pilavi yapamadım
Dunden makarna vardi Allahtan
Pilavsiz fasulye yemezdi ama
Kusura bakmayın ev ahalisi bunu anca yapabildim diyince
Ne demek ellerine sağlık büyüksün dediler düşün
Benim oğlan da binbir surat. Bir bakıyorum aynı baba, bir bakıyorum ben , bir bakıyorum dayısı. Kimseyi küstürmemiş herkese benziyor
H ha arkadasin oglu oyle
Saka gibi herkese benziyir
Kime benzetmek
İstesem cocuk ayni o oluyor
Demek herkesten almış kimse kusmesin diye seninkide
Geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir inşallah
Ben geleceklere bayramdan sonra beklerim diyorum hem havalar ısınmış olur kapı pencere açılır o zamana.

Hayirdir ne operasyonu gecmis olsun cabuk atlatirsin insallah.
Muhim bisey degil
Degildir ins yani
Ptoloji sonucuyla belli olcak bacimsular sagolun
Ya kızlar saçlarım cok dökülüyor sizinde öylemi Allah korusun kanser gibi avuç avuç
4. Ayda dökülüyor diye 4 u bekliyodum
Off cok pis dökülüyor ya
Bildiğim halde dökülünce yine korkucam
Kesin
Geri geliyor
Diyolar ama kismen geliyor bence
Bu arada cocuk 3.ayına gircek eşimin babası hâla torununu canlı görmeye gelmedi
Ha ha benimkide gelmedi yasasin
Az beklesin bayrama biz gideriz

Kızlar süt kesiği gibi kusan çocuk doymuş mudur? Bu açlık tokluk işi beni çok yoruyo

Bu kacinci cocuk ben hala doydu mu doymadi minin derdindeyim
Emiyoooo emiyoooo
Sonrada kusuyooooo kusuyoooo
Ust bas değiştirmekten bıktık artik
Ben bide yikamaktan bıktım
Artik zirt pirt vermemeye çalışıyorum
Hep bosa gidiyor sutler

Bebegi sokmazsiniz siz girersiniz
Birak bebegi kucuk
Çocukların girmesi bile
İstenmiyor
Ağır gelebilir o su
Kükürtlu vs olmasi sebebiyle
Normal suya sokarsiniz
İyi tatiller

Kızlar gece bez değiştiriyor musunuz ben hep değiştirdim de artık değiştirmesem pişik olur mu acaba 56 günlüğüz

Reactions: Snm
Kızlar gece bez değiştiriyor musunuz ben hep değiştirdim de artık değiştirmesem pişik olur mu acaba 56 günlüğüz

Gece uyumadığı için değiştiriyorum. Uyuduğu zaman değiştirmiyorum. Ama kaka yaptıysa yarim saatten fazla bekletmiyorum. Koku varsa alıyorum uyusa da.

Reactions: Snm
Eylül’de indirimde 3 numara prima aldım. Kokuyor sanki plastik gibi. Napıyım ben bu bezi
Şu an kullandıklarımdan farklı bir seri.

Gece uyumadığı için değiştiriyorum. Uyuduğu zaman değiştirmiyorum. Ama kaka yaptıysa yarim saatten fazla bekletmiyorum. Koku varsa alıyorum uyusa da.
Evet büyük tuvaletini yaptığında bende bekletmiyorum enfeksiyon kapmasın diye çiş konusunda kararsız kaldım sıkıntı yaratır mı diye

Gece kaka yapmıyor artık değiştirmiyorum ben de hatta çişini de çok yapmıyor geceleri sanırım 1-2 defa emiyor ondan dolmuyor. Akşam 8 de takıyorum sabah 7ye 8e kadar duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…