2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aa bende uzaktayım babam geldi benımle yardıma kahvaltımı o hazırladı yemeğimi o yaptı annem ayagından rahatsız dıye o geldi bende teee ığdırdayım bi farkım yok ama geldi yani annem yola gelemedıgı ıcın gelmedi 15 20gün durdu keske daha fazla dursaydı maşallahı vardı babamın cocuga bıle yardım edıyordu

Kızlar bebeği köpüklü kaka yapan var mı
Benim kızın da köpürüyo alerjiden dediler diyete başladım biraz geçti köpürmesi
Benimki de ıkınıyo sürekli süt alerjisinden dediler bakalım diyetteyim inş rahstlar

Diyetisyenim emzirmenin avantaji buyuk emziren anne dikkat ederse normal kosiye gore cok daha hizli kilo verir diyor masallah cok guzel vermissin

Aynen öyle evi devi yiyorum yine de hamilelik öncesi kilodayım. Daha da zayıflamamak için boğazımı kesmiyorum.

Kızlar iki aydır sürekli meme reddiyle uğraşıyorum biliyorsunuz sizi de darladım burada hep. Bebiş biberonu bile tam ememiyor ve üç dr gezdik hiçbiri beni dudak bağı konusunda uyarmamıştı. Şöyle bir post gördüm instagramda ve bahsettiği dudak yastığı da memeden hemen kaçma da dudakların beyazlaması da hepsi var bizim kızda. Yarın bu konuda dra götüreceğim bakalım ne diyecek. Belki benim durumumumda olan vardır diye sizle de paylaşıyorum görseli.

Benim kızın da köpürüyo alerjiden dediler diyete başladım biraz geçti köpürmesi

Benimki de ıkınıyo sürekli süt alerjisinden dediler bakalım diyetteyim inş rahstlar
Her şeye süt alerjisi dıyorlar test yapmadan bana alerji dedı nerden anladın Allah katından vahiy indi sanırım bende dıyey yaptım mal gibi zati zayıfım iyice çöktüm sonra başlarım alerjisine dedm devam herşeyde süt yumurt var vallahi gına geldi bana zaten evde tekim bı yumurta yapıp yiyebılıyorum onuda elımden aldılar o zaman sonra dınlemedım makatı çatlak ondan bence benımkı alerji olsa 2ay sıctı bu başta niye yoktu

Bizimki de tam anlamıyla kavrayıp edemiyor. Ağzından kaçıyor meme. Dil bağı var bizde.

Ya kızlar sanırım atak haftasındayız sizler neler yaşamıştınız sürekli emmek istiyo memeyi tutana kadar bas bas bağırıyo emzirip yatırıyorum sanki hiç emmemiş gibi ellerini emiyo ama bi yandan da fazla emdiği için kusuyo ay anlamadım valla çok yoruldum hem fiziksel olarak hem ruhsal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…