Tedavi uygulayacaklar mı peki canım? Ben yarın kendi doğum yaptığım hastanede bir profa götüreceğim. O da olmazsa İst’da bu konuda ünlenmiş bir isim varmış duymuşsundur sen de, ona gideriz en kötü. İnşallah hallederler de sorun buymuş der önüme bakarım ben de.
Ya kızlar sanırım atak haftasındayız sizler neler yaşamıştınız sürekli emmek istiyo memeyi tutana kadar bas bas bağırıyo emzirip yatırıyorum sanki hiç emmemiş gibi ellerini emiyo ama bi yandan da fazla emdiği için kusuyo ay anlamadım valla çok yoruldum hem fiziksel olarak hem ruhsal olarak.
Canım sen sürekli emmeyle ilgili yazıyorsun dikkatimi çekti. Belkide sen çok bu işi kafanda stres yaptın. O emip bağırma olayları bende sürekli oluyor. Direk sakince memeyi tuttuğu daha nadir. Kusma hakeza zaten daima var. Fışkırtarak olmadığı sürece fazlasını kusuyor. El emme ayına girdiler sürekli ne bulsa emecek. Biraz sakin ol sende kilo alımı normalse emzirme olayını çıkar aklından.
Tedavi uygulayacaklar mı peki canım? Ben yarın kendi doğum yaptığım hastanede bir profa götüreceğim. O da olmazsa İst’da bu konuda ünlenmiş bir isim varmış duymuşsundur sen de, ona gideriz en kötü. İnşallah hallederler de sorun buymuş der önüme bakarım ben de.
Küçük bir operasyonla kesiliyormuş. Bir doktor 1 yaşından önce kestirin konuşmasını etkiler, Emmesinde çok zorlanıyorsa şimdi yaptırın dedi.
Diğeri de 6. Ayda baktırırsınız dedi. Şu an kilo alımında sorun gözükmüyor. O yüzden 6. Aydan sonra baktıracağım çok küçük şimdi.
Benim oğlan da sabah 6 da uyuyor. Akşam 7-8 e kadar. Sonra sabaha kadar ağaç oluyoruz.
Ninni söylüyorum sallıyorum. Hıkır hıkır gülüyor kızamıyorum da
geceleri karnı ağrıyor çok ıkınıyor.
Canım sen sürekli emmeyle ilgili yazıyorsun dikkatimi çekti. Belkide sen çok bu işi kafanda stres yaptın. O emip bağırma olayları bende sürekli oluyor. Direk sakince memeyi tuttuğu daha nadir. Kusma hakeza zaten daima var. Fışkırtarak olmadığı sürece fazlasını kusuyor. El emme ayına girdiler sürekli ne bulsa emecek. Biraz sakin ol sende kilo alımı normalse emzirme olayını çıkar aklından.
Ya ilk ayında normaldi cumartesi 2.ay kontrolüne götürcem de. Aç mı kalıyo acaba diyorum neden sürekli emmek istiyo kendimi sorguluyorum. Teşekkür ederim cevapladığın için
Ccuriousteacher
ben de aynisiini yazacaktm sana. Yani kilo alimi iyiyse takma kafana doymayan bebek aglar surekli bisey emmesi cok normal benmki bgn mesela emzigi atti agzindan pusetin kemeri agzina degiyodu hemen onu emmeye basladi onu emme emzik em ddiye verdm yok emzik yine istemedi kemer emdi. Elini de emer acikinca oyle bi aglar ki elin ayagina dolanir. Bukdr takma emme olayini. Eger keyfi yerindeyse sikinti yoktur. Kusma olayi benmkinde de cok var bgn belki 2 avuc kustu sabah. Koltuklari fln sildik. Bu da normal reflusu var. Kustuktan snr tekrar acikirsa yine agliyo mikkrdanio ztn. Yani her turlu o sana acligini belli eder merak etme