2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar merhaba.bugun ilk kez bebeğimle yalnız başıma saglik ocağına gidecektim sonra ne olur ne olmaz diye 9 yaşındaki oğlumu da aldım okul çıkışında.aglarsa arabada ilgilenir diye.iyi ki öyle yapmışım yoksa halim dumanmisrotavirus yapıldı bugun.1100 gr almış bu ay.boyu da 61 cm olmuş.rota yaptıran arkadaşlar asi sonrasi sıkıntı yaşadınız mı?

Anladım çok geçmiş olsun. Ben de yarın doktorun söylediklerini iletirim. İnşallah canları yanmadan halledilebilir.

yazılanları çok takip edemiyorum,
Bebegim 2 gündür cok huysuz. Gazı var kusuyor devamlı emmek istiyor. Ağlayarak uyanıyor uykusu sürekli değil vs. Atak haftası mı bilmiyorum? Sizlerde de bu şekilde mi kızlar?

Benimkinin baya dokuldu ama hic ortalikta gormemistim hatta nereye gidio die dusunuodum tepede az bisi uzun uzun kaldi sanirim suan onlar dokuluyor benimkide cok sacli sayilmaz
Bayadır dökülüyor benim oğlanın seyreldi baya saçları ama dökülen yerlerden yeniler çıkıyor, yattığı yer sırf saç sanırsın kedi tüyünü döküyor omuzlarına da dökülüyor sık sık ellerini kontrol ediyorum eline bile geliyor saçları ağzına alıyor sürekli bi de ellerini

Hehh aynen kesi tuyu gibi ellerine dolanio ilk kez gorunce telasa dustum

Evet doğalı hep istiyor zaten ama 10-15 dk emip bırakırdı şu sıralar bir saat bile emdiği oluyor uyurken de emiyor atak haftasındayız sanırım biz.
Sallayarak uyumak istemiyor devamlı hareket ediyo elleri kolları bacakları ağlıyor. Kucağıma olunca hafif sarsınca susuyor ayağa kalkarak hoplatmamı istiyor. Ayakta uyuyor yerine koyunca uyanıp bağırıyor ne bu şimdiBeynim aktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…