2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimki de sevmiyo sallanmayı ayağımda sallamayı denedim katıla katıla ağlıyo illaki emerek uyuyacak canı isterse memeyi çıkaracak ağzından ama kucağımda duracak ya da meme ağzında uyuyacak ama kucağımda olacak illa koyunca uyanıyor. Sadece gece uykusunda yatıyor kendi yatağında buna da şükür
Seninki gece de mi uyumuyor yatağında?

Canım 2 numara Prima yenidoğanı az önce Şok’tan tanesi 0.78 tlye aldım. Aşırı uygun fiyatı, ihtiyacın varsa bakabilirsin.
Evet ucuzmuş harbiden bakayım bende
Arada birer gün bizde de oluyor normalde sakin
Ben 4 numara beze gectim artik 7.200 gr oldu 6.5 kg ve üstüne 4 numara iyice geliyor

Valla bizde şuan 6.800 çıktık evdeki tartıda. İz yapıyor iyi bağlarsam.
Hey maşallah anam tosunmu doğurdunuz siz
Kundak yada hamak dene iyi gelebilir

Uyuyordu ama 2 gündür uykularında problem var. Sanırım atak haftasındayız dediğin gibi. Netten baktım atak günü 84. Güne denk geliyor bizimki 82 günlük

Merhaba taze anneler sıra bize geliyor oyuzden size birşey sormak istiyorum
Ben sezeryan düşünüyorum.
Burda sezeryan doğum yapanların ameliyat yeri nasıl iğleşti ne sürede iyileşti acıkcası merak ediyorum . Neler kullandınız bu süreçte

Yorumlarınızı bekliyorum

Benim ilk başlarda rengi çok koyuydu şimdi rengi açılmaya başladı ama hala duruyor.. Ben de merak ediyorum ne zaman geçeceğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…