2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ha bir de kızlar ben doğmadan önce budiz uyku arkadaşı aldım ve doğduğundan beri kullaniyorum.uykuya daldiktan sonra uyanmamasini ona bağlıyorum.hareket ve ses sensörü olduğu için uyanma belirtisi gösterdiğinde çalışıyor ve sakinleştiriyor.tavsiye ederim.kolik Orhani da unutmamak lazım tabi

Dediğin uyku arkadaşına bir bakayım dedim aman Allahım nedir o fiyat bnm kızdan kalan ikeadan aldığım War ama nedense kullanmıyorum buna hayatta o parayi vermem

Kizlar mastit oldm atesm 39 olms napicam parol aldm ama sagiyorm azalmio bebek de ememio
Canım bazı kişilere sıcak uygulama iyi gelirken diğerlerine soğuk uygulama iyi geliyor önce duşa girip sıcak su altında masaj yaparak boşaltmaya çalış eğer olmuyo ise soğuk termo jeli bir havluyla göğsüne sar 15 dakika sonra yine elinle masaj yap öyle sağ bana bu iyi gelmişti

Bi çözümünü bulursan bana da yazar mısın bi de taş gibi bi kaç tane mi sizde de acaba yoksa bi tane tomurcuk mu oluşmuş
A anemoniasp lahana yapraklariyla cozum bulmustu sanki.
Bende bikac tane var gibi gece cok elleyemedm acikcasi titreme de geldi ates de cikinca parol alip yattm hazir bebek uyuyoken ben de uyumak istedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…