- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 38
oh yaaşasın yalnız olmamakYuppiiii yalnız değilmişim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh yaaşasın yalnız olmamakYuppiiii yalnız değilmişim![]()
Anladim. Ben de genoks yaptiricam, ozel sigortam var ama kapsamiyordur tabi sormadim bile kapsiyor mu diye. Hadi bakalim hayirlisi 2 hafta sonra da benimki varToplu cevap vereyim :) saron, normalde o şekilde yapıyorlardi ama ben acıbadem hastanesi üzerinden personel indirimiyle yaptırdığım için genetik tani merkezlerine gitmek zorunda kaldım .Turkuazvemor , Genoks 73 parametreli olanı yaptirdik .Genoks kendisi 3000 TL dedi gelip kendileri alacaktı .Hastane üstünden 2800 e hallettik .
Anladim. Ben de genoks yaptiricam, ozel sigortam var ama kapsamiyordur tabi sormadim bile kapsiyor mu diye. Hadi bakalim hayirlisi 2 hafta sonra da benimki var
Benim lekelenmem yok canım bugün batmada hissetmiyorum dün ve önce ki gün vardı bugün yok sabah beri kendimi dinliyorum
doktor içebilirsin dedi ama benim prolaktim sorunum olduğu için fazla içtiğimde göğüs ağrım oluyor. çay bardağı yarısı kadar içebiliyorum.Ya soda içebiliriz dmi kızlar
Benim akintim hep böyle lekelenme bence akintidan ziyade bir gün böyle pembe 4 5 gün kahve sonra tekrar pembe oluyor doktor kanama rahim ağzında oluyor hassasiyetten her şeyden olabilir korkulacak bir kanama değil demişti ama akintidan dolayı değil ultrasinda baktığında kanama alani olmadığından böyle dedi ilac ve iğne oluyorum dinleniyorum sürekli ama doktoruna görünmelisin mutlaka12. Haftada pembemsi bir akıntım var, doktoruna danışan var mı böyle bir durumu?
ben de merak ediyorum oysho ve hm ye bakacağımKızlar öncelikle ikili testlerden bir çoğunuzun güzel sonuç almasına çok sevindimRabbim bizlere de güzel haberler almayı nasip etsin inş
Ben çok farklı bir konuya değineceğim. Haliyle iç çamaşırlarımız artık olmamaya başladı, ben sütyen almak istiyorum kendime ama özellikle sarkmaması için önerdiğiniz veya başkalarından duyduğunuz bir marka falan var mı?
bir şey soracağım doktorunuz mültivitamine başlattı mı? ben sormayı unuttum haliyle söylemedi. ilk gebeliğimde 3 aydan sonra imom omega içmiştim. şimdi kendi kafama göre başlasam olur mu?Olsun birlikte bekleriz bizde![]()
Ne zamandan beri var acaba kahve akıntınızBenim akintim hep böyle lekelenme bence akintidan ziyade bir gün böyle pembe 4 5 gün kahve sonra tekrar pembe oluyor doktor kanama rahim ağzında oluyor hassasiyetten her şeyden olabilir korkulacak bir kanama değil demişti ama akintidan dolayı değil ultrasinda baktığında kanama alani olmadığından böyle dedi ilac ve iğne oluyorum dinleniyorum sürekli ama doktoruna görünmelisin mutlaka
Kız diyorum benBende miniğimi gördüm geldim bugün şükürler olsun Bi sıkıntı yok 9+5günlük buda resmi kuzum cinsiyet tahminleri gelsin bakalım![]()
Ben kız diyorum içimden öyle geldi hayırlısı olsun sagliklı hayırli evlat olsunBende miniğimi gördüm geldim bugün şükürler olsun Bi sıkıntı yok 9+5günlük buda resmi kuzum cinsiyet tahminleri gelsin bakalım![]()
1 haftaya yakın varNe zamandan beri var acaba kahve akıntınız
Amin canım banada öyle geldiBen kız diyorum içimden öyle geldi hayırlısı olsun sagliklı hayırli evlat olsun![]()
Herkes erkek olacak diyor öyle hissediyormuş bende kız gibi hissediyorumKız diyorum ben![]()
Sağol canım tavsiyelerin içinÇık dolaş biraz hava al. Hamileyiz kafamızda dönen şeyler başkalarına saçma gelebilir. Davranışlarımızda öyle ama yapacak bişey yok. Kuran aç dinle okuyabiliyorsan oku sakin kafaylaRabbim içine ferahlık versin
![]()
Hormonlar tavan şu an cok normal Canim arada bana da oluyor
Allahım yardımcımız olsun inşAllahHormonlar cnm ben kızıma hamileyken çok duygusaldim herşeye ağlıyordum. Şimdi de çok agresif sinirliyim çalışma arkadaşlarımla bile sık sık kavga ediyorum. Ufacık şakaya bile gelemiyorum sen düşün allahtan anlayışlı insanlarda benim kahrımı cekiyolar![]()
Ay hiç sorma ya gerçekten. Bitecek inşAllah bu dönemlerde.Ben de öyleyim. Bir derdim falan da yok ama içimden herkese çatmak ve ağlamak geliyor. Gebelikte normal bir şeymiş. İlkinde olmamıştı böyle.
Çok güldüm
Ben de tam tersi uyuyamıyorum.
Hayır tekrar doktora gitmedim ve kanamam hala var maalesef.Doktora gittiniz mi? Kanamanız durdu mu
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşAllah canım sabırlı elbet yenisi gelecektirmalesef ocak annesi olamayacam yine bos gebelik yasiyorum bu durum iki kez ust uste yasadim sebebi arastirilacak ancak bir turli anlam veremiyorum esimde bugun sinirimi iyice bozdu belkide esimle yapamiyorum Rabbimde istemiyor mu acaba
Elinizden geldiğince direnin . Yasal haklayınız var onları kullanınBende aşı olmak istemiyordum çok şükür nisan başı geçirdiğimden 1 ekim tarihine kadar aşı bana çıkmıyor sonrası Allah kerim bakalım