- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.591
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım eklesem benimkine de bakar mısın bir ?En azından tahmin .Çok merak ediyorum .Bana da bir şey demedi .Kıza benzettimdoktor bi şey demedi mi?
Kızlar şimdiden karnım belirginleşti. Pantolonlarım olmuyor. Otururken bi bakıyorum kocaman bir göbeğim var. Yarı yatar pozizyonda üstüne çay koysam durur gerçekten.Sizlerde durumlar nasıl?
Ben de hic yiyemiorm uzulme lutfen bebegn bizden tam olarak beslenmesi 16. Haftalari fln buluyormus. Hazir paketli gidalari pek tuketmemeye calis onun disinda aksamlari hicbisey yemesen bile bisey olmaz. Ben haftalardir yemek bile isitmadim evde annemden allah razi olsn hep biseyler yapip getirio ben de isten gelince direk yatiyorm. Gerci annemin yaptiklari daha cok esime yariyo ben yine yiyemiormYa ben hiç beslenemiyorum. Sabah kahvaltımı yapıyorum öğlende de annemde falan hadi bi çorbadır bi yemek ne varsa yiyorum da akşamları yemme greken salata sulu yemek hiç yiyemiyorumişten gelince zaten yemek yapmaya halim kalmıyo çok uykum geliyo zaten uykum gelmese yapsam bile yiyemiyorum tksinti geliyo. Hazır pizza ısıttım fırında onu yedim bu akşam
kendimi çok kötü hissediyorum
Aynen ben de hiç yerimde durmazdım işten gelip çamaşır bulaşık yemek yapardım yarım saatte pilavlı salatalı ana yemekli. Şimdi çamaşırlar kaldı, eşim yıkıyo bulaşık, annemden aldım geldim dün ben yiyemedim içim almadı aynen eşim yediBen de hic yiyemiorm uzulme lutfen bebegn bizden tam olarak beslenmesi 16. Haftalari fln buluyormus. Hazir paketli gidalari pek tuketmemeye calis onun disinda aksamlari hicbisey yemesen bile bisey olmaz. Ben haftalardir yemek bile isitmadim evde annemden allah razi olsn hep biseyler yapip getirio ben de isten gelince direk yatiyorm. Gerci annemin yaptiklari daha cok esime yariyo ben yine yiyemiormbu aksam ben de borek yedim.. Normalde acaip enerjikimdr evim hic calismayan kadindan farksizdir aksam gelirim evi toplar supurur yemek yaparm arkasndan bi de spor fln yapardm ama napalm hamileyken boyle.. esim kahvalti hazirlamaktan nefret ederrdi ama alisti o da
İğne çok acıttı ama olsun bebeğim için değer hala yeri ağrıyor çok şükür leke görmedim sanırım kesildiGecmıs olsun canım ınsallah tekrar olmaz. Ben de hamile kaldıgım dan beri kullanıyorum. Kızımda da 20. Haftaya kadar kullanmıştım. Bende apse yaptı ıgne kasıntı bezeler kabariklik falan oldu. Cok yavas vurulması lazım ıgnenın bir de hemen kalkma vurdurduktan sonra. Sıfa olsun ınsallah
Sonucunuz gayet iyi çıkmış. Zaten <1:10000 bu testte alınabilecek en iyi sonuç. Sizin sonuçlarınıza sahip ve sizin yaşınızda onbin kişiden bir tanesinin bebeğinde kromozom bozukluğu görülmüş demek oluyor bildiğim kadarıyla. Çok düşük bir risk oranı yani.Kizlar iyi mi kötü mü anlamadim. Doktor iki gün izindeymis onu bekleyene kadar yorum yapabilecekler var mi?
Eki Görüntüle 2879673
Tesekkur ederimSonucunuz gayet iyi çıkmış. Zaten <1:10000 bu testte alınabilecek en iyi sonuç. Sizin sonuçlarınıza sahip ve sizin yaşınızda onbin kişiden bir tanesinin bebeğinde kromozom bozukluğu görülmüş demek oluyor bildiğim kadarıyla. Çok düşük bir risk oranı yani.
Kızlar şimdiden karnım belirginleşti. Pantolonlarım olmuyor. Otururken bi bakıyorum kocaman bir göbeğim var. Yarı yatar pozizyonda üstüne çay koysam durur gerçekten.Sizlerde durumlar nasıl?
Nasıl olacak böyle bilmiyorum daha çok başındayız gebeliğin, ben de bacaklarımı birleştirmekte zorlanıyorum yatarken, rahatsızlık duyuyorum. Umarım faydasını görürsünüz oturma simidinin. Çok geçmiş olsunbende de başladı çatı ağrısı maalesef bacaklarımı birleştirerek uyuyamıyorum. ilk gebeliğimde çatı açıldığı için çok sıkıntılı bir kuyruk sokumu ağrısı yaşadım malesef 8 saat sandalye üstünde çalışıyorum. bir oturma simidi alacağım inş iyi gelir
Bakalım canım ekleCanım eklesem benimkine de bakar mısın bir ?En azından tahmin .Çok merak ediyorum .Bana da bir şey demedi .![]()
Bakalım canım ekle![]()
Ayyy 26 temmuza randevum var ..O zamana kadar belli olur herhalde. Meraktayiz eşimleCanım çok arada kaldım ama illa bi şey diceksem kız biraz daha ağır basıyo sanki![]()
Erkek de olabilir canım pek anlamadım nubu kız biraz daha ağır bastı benim tahminimde.Ayyy 26 temmuza randevum var ..O zamana kadar belli olur herhalde. Meraktayiz eşimleSağol canım tahminin için .Erkek olasılığı yok mu?
![]()
Çok sağolun .Erkek de olabilir canım pek anlamadım nubu kız biraz daha ağır bastı benim tahminimde.
26 temmuz da çokmuş daha
Hayırlısı olsun![]()
Ben hamile pantolonlarına geçtim bile. İlkinde de çabuk çıkmıştı. 9 aylıkken acayip şişmiştim.Kızlar şimdiden karnım belirginleşti. Pantolonlarım olmuyor. Otururken bi bakıyorum kocaman bir göbeğim var. Yarı yatar pozizyonda üstüne çay koysam durur gerçekten.Sizlerde durumlar nasıl?
Ben de geçicem yakında gidip bi alışveriş yapmam lazım. Ben de baya şişicem gibi.Ben hamile pantolonlarına geçtim bile. İlkinde de çabuk çıkmıştı. 9 aylıkken acayip şişmiştim.
Yaa çok şanslısın çatlağın çok az oluyordur ya da hiç olmuyordur. Ben çatır çatır çatlarım bu gidişleBenim karnım ilk haftalar çok şişiyor gazdan, hormonlardan sonra dümdüz oluyor. Şu an yatarken, sabahları falan hala düz karnım, ayaktayken gün içinde falan belli oluyor. İlkinde de 9 aylıkken anca 6 aylık gibi falandı.