Doktor bir tahminde bulundu ama bakalım sen ne diceksinBakalım canım bebişin pozisyonu uygunsa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor bir tahminde bulundu ama bakalım sen ne diceksinBakalım canım bebişin pozisyonu uygunsa![]()
Kıza benzettim canımDoktor bir tahminde bulundu ama bakalım sen ne diceksin![]()
Ya doktorda kız dedi bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda 1 aya kesinleşecekKıza benzettim canım![]()
Hayırlı olsun canımYa doktorda kız dedi bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda 1 aya kesinleşecek![]()
Çalışabilir raporu alıp çalışabiliyoruzPeki 24'te izne ayrılırsak, 32-37 arası çalışabiliyor muyuz?
Olmaz olur mu çorba pide bir sürü şey yiyorum hep evde yiyemeyiz di mi hamileysekte hasta değiliz şükürSağol kuzum
Sizin hiç dışarıdan yediğiniz olmuyor mu ben tek miyim![]()
Özel sektöre yine hiç bir şey yok cok şükür
Peki 24'te izne ayrılırsak, 32-37 arası çalışabiliyor muyuz?
olsa ne olucak yerine kim bakıcak :) pöffffÖzel sektöre yine hiç bir şey yok cok şükür![]()
Biz ölümsüzlüğü bulduk herhalde artık öyle düşünüyorum bize risk misk işlemiyorolsa ne olucak yerine kim bakıcak :) pöffff
Risk ortadan kalkmayacak tabi ama doğum sonrası izni uzatmak için çalışmak isteyenler olabilir.Doktor çalışabilir belgesi verirse, öyle bir madde eklenmediğine göre isteyen çalışabilir demek oluyor.
Ama saçma olur 24 haftada risk var 32. Haftadan sonra mı risk ortadan kalkacak.
Ya kendi tahminde bulundu muHerkese tahmin yapıyorum, ama benim doktorum nubu görünmeyen ultrason kağıdı vermiş, kendime tahmin yapamıyorum![]()
Yüzde 51 erkek dedi.. pöffff.. ne yapayım ben böyle tahminiYa kendi tahminde bulundu mu![]()
Aaaa ama devlet idari izni kaldırdı diye bizimkini de kaldırmışlardı(özel sektör). Of ya inşallah bu kararı görüp ona göre karar verilir özel sektörde de... bi öyle bi böyle olunması iyi olmadı keşke baştan belirtilseydiÖzel sektöre yine hiç bir şey yok cok şükür![]()
Karar neye göre verildi bilmiyorum ama benim fikrim şu yönde olmuştu; hastalık erken doğuma neden olabilir ve 32. haftadan sonra erken doğum olursa bebeğin yaşama ihtimali yüksek.Doktor çalışabilir belgesi verirse, öyle bir madde eklenmediğine göre isteyen çalışabilir demek oluyor.
Ama saçma olur 24 haftada risk var 32. Haftadan sonra mı risk ortadan kalkacak.
Umarım aşılılar bulaşı azaltıyordur. Ben de korkuyorum, kalabalık bir ofiste çalışıyorum.Aaaa ama devlet idari izni kaldırdı diye bizimkini de kaldırmışlardı(özel sektör). Of ya inşallah bu kararı görüp ona göre karar verilir özel sektörde de... bi öyle bi böyle olunması iyi olmadı keşke baştan belirtilseydiyarın 8:30-17:30 mesaisiyle başlıyorum yeniden, herkeste de aşılandığı için bir rehavet var ve bizler aşılanamıyoruz...
Doğuma kadar devamkeBiz ölümsüzlüğü bulduk herhalde artık öyle düşünüyorum bize risk misk işlemiyor![]()
Özel firmada çalışanlar için geçerli mi acaba kesin değildirKamu genelgesi yayınlanmış kızlar. 24 hafta ve üzeri hamilelere idari izin verilmiş
Şirketim aslında kronik rahatsızlığı olan bir arkadaşıma idari izin vermişti pandeminin en başlarında 5 ay kadar çalışmadı. Bu durum karşısında ne düşünürler bilemiyorum umudumda yok açıkçası 1.5 yıldır pandemi sürecinde sadece 1 ay evden calisma yaptık geri kalanında hep şirkete geldik öyle söyleyeyimAaaa ama devlet idari izni kaldırdı diye bizimkini de kaldırmışlardı(özel sektör). Of ya inşallah bu kararı görüp ona göre karar verilir özel sektörde de... bi öyle bi böyle olunması iyi olmadı keşke baştan belirtilseydiyarın 8:30-17:30 mesaisiyle başlıyorum yeniden, herkeste de aşılandığı için bir rehavet var ve bizler aşılanamıyoruz...