- 6 Kasım 2020
- 334
- 158
- 53
- 29
Evet Mersin'de yaşıyorumBaşı solda canım, mersinde mi yaşıyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Mersin'de yaşıyorumBaşı solda canım, mersinde mi yaşıyorsun?
Başı solda ayaklarını yukarı dikmiş yatıyorBugün 10+2 yim kanama alanlarım var ama çok küçükmüş doktor birşey olacağını sanmıyorum dedi progestan hapa devam ediyorum bu görüntüde hala bebeğimi ayırt edemiyorum başı hangi tarafta ayakları nerde görebilen var mı![]()
Tesekkur ederım 6+5 de sola yapısık duruyordu ramziye göre erkek dediler ama şimdi kafa sağda değişiyor demekki pozisyonlarıKıza benzettim ama 11-12 de daha iyi belli olur canım.
Canım ben yaptırıcam 3750 Panoroma test nifty den bir tık dahs güvenliKızlat genetik test yaptıranlar ne kadara yaptırdı
Bütün kuzucukların rahatı yerinde olsun inşallah rahatlarına zeval gelmesinBaşı solda ayaklarını yukarı dikmiş yatıyorrahatı yerinde
Soldaysa kız olmuyor muyduu. Benim kızım soldaydı hep. Ben sağ erkek sol kız sanıyordumTesekkur ederım 6+5 de sola yapısık duruyordu ramziye göre erkek dediler ama şimdi kafa sağda değişiyor demekki pozisyonları
Tesekkur ederım 6+5 de sola yapısık duruyordu ramziye göre erkek dediler ama şimdi kafa sağda değişiyor demekki pozitifKıza benzettim ama 11-12 de daha iyi belli olur canım.
Karından ultrasonsa solda durana erkek diyorlardı yanlış anlamadıysam cnmSoldaysa kız olmuyor muyduu. Benim kızım soldaydı hep. Ben sağ erkek sol kız sanıyordum
Benim tuttuKızlar bu arada yüzük testi tutan ya da tutmayan var mı aranızda![]()
Ben de doktora gittiğimde sormak istiyorum. Henüz gidemedim bayramdan sonra randevum. Kaçıncı haftada yapılıyor testCanım ben yaptırıcam 3750 Panoroma test nifty den bir tık dahs güvenli
Risk grubundaymışım. Amniyosentez ya da free dna önerdi. Aldırmayacaksan yaptırmana gerek yok dedi. Düşünemem de böyle birşey..Belki stres yapmışsınızdır o yüzden hormon değerleri böyle çıkmıştır. yaşınız genç muhtemelen bir sorun yoktur. Doktorunuz daha doğru yorumlar tabi.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımBende yaptıracağım haftaya, amniyosentez riskli olduğu için istemedim
İnşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım![]()
Canım ben yaptırıcam 3750 Panoroma test nifty den bir tık dahs güvenli
Güzel sonuçlar gelsin inş.Bende yaptıracağım haftaya, amniyosentez riskli olduğu için istemedim
Ben inanıyorum canım, sonucun çok güzel gelecek.İnşallahen azından ne olduğunu bilelim
Beta hcg neden yüksek çıkar? Size de hayırlı güzel sonuçlar gelsin inş.muhtemelen beta hcg yüksek diye biyokimyasal risk yüksek çıktı benimde böyle nifty testi yaptırdık sonuç bekliyoruz
Kuzenimde de risk çıkmıştı . Herhalde 10 sene önce yaygın değildi fetal DNA testi. Amniyosentez yaptırdı ve hiç bir problem çıkmadı. Şimdi sağlıklı kocaman çocuğu var. Sizde içinizi rahat tutun, tabi ne gerekiyorsa yaptırın içiniz rahat eder.Risk grubundaymışım. Amniyosentez ya da free dna önerdi. Aldırmayacaksan yaptırmana gerek yok dedi. Düşünemem de böyle birşey..
Birincisi ücretsiz ama riskli olduğu için istemiyorum, bebeğimin sağlığından önemli değil. İkinciyi yaptıracağım kan verip yurtdışına gidiyormuş, pahalıymış biraz. İçim rahat etsin diye o da ne gelirse Allahtan kabulum![]()
Bunu bende merak ediyorum cinsiyetleri belli olanlar bi yapsada bizde emin olsakKızlar bu arada yüzük testi tutan ya da tutmayan var mı aranızda![]()
Bu testi ilk kez duydum daha neler var bilinmeyenBunu bende merak ediyorum cinsiyetleri belli olanlar bi yapsada bizde emin olsakbende kız çıkıyor ama biz daha cinsiyet için gitmedik ben tahmin istemediğim için doktorun net söyleyebilmesi için 15-16 haftada gidicem
![]()