Moralimi yüksek tutuyorum bende inanıyorum güzel sonuç alacağımaBen inanıyorum canım, sonucun çok güzel gelecek.
Sen de bu bekleme aşamasında kolay değil ama lütfen çok stres yapmamaya çalış, biliyosun stres de iyi değil bebek için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moralimi yüksek tutuyorum bende inanıyorum güzel sonuç alacağımaBen inanıyorum canım, sonucun çok güzel gelecek.
Sen de bu bekleme aşamasında kolay değil ama lütfen çok stres yapmamaya çalış, biliyosun stres de iyi değil bebek için.
Teşekkürler desteğin içinKuzenimde de risk çıkmıştı . Herhalde 10 sene önce yaygın değildi fetal DNA testi. Amniyosentez yaptırdı ve hiç bir problem çıkmadı. Şimdi sağlıklı kocaman çocuğu var. Sizde içinizi rahat tutun, tabi ne gerekiyorsa yaptırın içiniz rahat eder.![]()
Karından ulturasonda sol kız sağ erkek biliyorum ben hatta bizim bi doktor tanıdık var oda öyle demiştiTesekkur ederım 6+5 de sola yapısık duruyordu ramziye göre erkek dediler ama şimdi kafa sağda değişiyor demekki pozitif
Karından ultrasonsa solda durana erkek diyorlardı yanlış anlamadıysam cnm
Düz gidip gelirse kız daire çizerse erkek miydi? Onlsrı karıştırdığım için bakamıyorumBunu bende merak ediyorum cinsiyetleri belli olanlar bi yapsada bizde emin olsakbende kız çıkıyor ama biz daha cinsiyet için gitmedik ben tahmin istemediğim için doktorun net söyleyebilmesi için 15-16 haftada gidicem
![]()
Evet yaa tutanlar tutmayanlar yazın lütfen..Kızlar bu arada cinsiyetleri belli olan annisler çin takvimi tuttumu![]()
9 haftadan itibaren ama dr um bekle 11 ol öyle yaptır dedi bebeğin dna sı kana karışması için 11 başında yaptıracağımBen de doktora gittiğimde sormak istiyorum. Henüz gidemedim bayramdan sonra randevum. Kaçıncı haftada yapılıyor test
Nifty zaten testi adı , diyelim ki Pozitif çıktı test bunu normal nifty testte bebekten gelen dna dan mı ya da anneden mi olduğunu belirtmiyormuş.bir de Panoroma Amerikada diğerini sorduğumda Ankara’da olduğunu kendileri yaptığını falan söyledilerNeye göre güvenli ? Panorama,harmony ,nifty bunlar ticari adları bildiğim kadarıyla .Hepsinin çalıştığı aynı hastalıklar olması lazım .Kendi aralarinda minik farklılık ya da bakılan başka hastaliklar olabilir ama güven konusunda sanmıyorum fark olduğunu .
İNşallah güzel çıkar sonucunuzMoralimi yüksek tutuyorum bende inanıyorum güzel sonuç alacağıma
Benim tuttuKızlar bu arada cinsiyetleri belli olan annisler çin takvimi tuttumu![]()
Düz erkek daire kızDüz gidip gelirse kız daire çizerse erkek miydi? Onlsrı karıştırdığım için bakamıyorum![]()
İyi dayanıyorsun vallaBunu bende merak ediyorum cinsiyetleri belli olanlar bi yapsada bizde emin olsakbende kız çıkıyor ama biz daha cinsiyet için gitmedik ben tahmin istemediğim için doktorun net söyleyebilmesi için 15-16 haftada gidicem
![]()
Soruyu güncel bırakalım, ben de cok merak ediyorumKızlar bu arada cinsiyetleri belli olan annisler çin takvimi tuttumu![]()
Aa ben kaç yıldır yapıyorum. Hep aynı çıkıyorBu testi ilk kez duydum daha neler var bilinmeyen![]()
Yaaa süperBenim tuttu![]()
Benim tuttu![]()
Nasıl yapılıyor bu yüzük testi bana da anlatırsanız yapmak istiyorumDüz erkek daire kız![]()
Nubluk ultrason yokİyi dayanıyorsun vallaben cok sabırsızım imkanım olsa her hafta gidicem
nubun tutuyor mu peki kız için
![]()
Bebişin olduğu yere yüzüğü tutuyorsunuz iple yüzük hareket ediyor. Daire şeklindeyse kız düz gidiyorsa erkek. Çok merak ediyorum cidden oluyor mu diyeNasıl yapılıyor bu yüzük testi bana da anlatırsanız yapmak istiyorum
Mutlaka deneyeceğim bakalım tutacak mı teşekkür ederimBebişin olduğu yere yüzüğü tutuyorsunuz iple yüzük hareket ediyor. Daire şeklindeyse kız düz gidiyorsa erkek. Çok merak ediyorum cidden oluyor mu diyeben normalde böyle şeylere inanmam. O yüzden cinsiyeti netleşenlerden deneyen var mı diye merak ettim.
Benim Çin takvimi tutmadı mesela yüzük ile bakılan tuttuSoruyu güncel bırakalım, ben de cok merak ediyorum![]()