2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
tam olarak kaç hafta kaç gündü acaba sizin

Yarın tam 15 haftalık oluyoruz doktorumuz 13+4 iken %100 kız dedi bakalim suan değişen bir şey yok
Off ben de istiyorum bu kesinlikten artık çok sabırsızım ikinci çocuk olunca daha heyecanlı. Önce sağlık tabi ama bu işin eğlenceli tarafı sağlıkla alın inşallah kuzunuzu

Off ben de istiyorum bu kesinlikten artık çok sabırsızım ikinci çocuk olunca daha heyecanlı. Önce sağlık tabi ama bu işin eğlenceli tarafı sağlıkla alın inşallah kuzunuzu
Bu kesinlik beni de acabaya düşürmüyor değil ama bugün biraz daha inandım organıyla ilgili bilgi verince doktor Amin sağlıkla gelsin kuzularımız insallah

Herkese merhaba ben Büşra Ocak 28de kucagıma alacagım inşallah bu grupta sizlerle birlikte geçirmek isterim. Hamile olan herkese saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin rabbim. Nasılsınız
Merhaba tahmini doğum günü aynı günmüş ikimizin. Bende yeni katıldım

Merhaba tahmini doğum günü aynı günmüş ikimizin. Bende yeni katıldım
Merhaba canım aynen yaşımızda aynıymış hayırlı olsun hamileligin, kaç haftalık saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim ilk çocuk heyecanı bambaşka gerçekten. Şuan ben ikinciye hamileyim 4buçuk seneden sonra

Merhaba hanımlar,

doktoruma sordum ama o yanıt verene kadar size de sorayım dedim.

8 haftalık hamileyim. Canım hep tuzlu yemek istiyor. Tuzlu ayran, tuzlu çorba, tuzlu salata. Bunları yedikten sonra kendimi daha iyi hissediyorum. Sizin doktorlarınız sizi tuzlu yememeniz konusunda uyardı mı? Yoksa daha çok baştayız şimdi ne yersek yiyelim mi?

Yaa teşekkür ederim. Sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Burdeki herkesin bebişleri sağlıklı gelsin.Çok heyecanlıyım. 10+3 günlük. Senin ikinci olduğuna göre tecrübelerin vardır.

Merhaba canım çok fazla tuz tüketimi vücudunda ödemlere neden olur, ve ödem atıcı pek birşey yapamıyoruz iyotlu tuz tüketimini ve kalın tuz tüketimini doktor önerdi ve elinden geldiğince normal tuzlu tüket hatta aza yakın dedi. Hem bebeğin sağlığı açısından hemde gebelik tansiyonu çıkmaması adına senin için en iyisi bu dedi normalde aşırı tuz tüketen biriyim ama şimdi mecbur bi tık azalttım ve kalın tuz iyotlu tuz kullanıyorum, ikinci gebeligim ilk çocugumdada dikkat ettim çok degil ama tuza herkes yeme yeme diyordu ama dinlemedim sonuç birşeyde olmadı sadece 6 kg almış ve sıfır ödemle doğuma girdim tabi bunda ne olurum bilmediğimden dikkat ediyorum. Yinede bence dikkat et

Yaa teşekkür ederim. Sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Burdeki herkesin bebişleri sağlıklı gelsin.Çok heyecanlıyım. 10+3 günlük. Senin ikinci olduğuna göre tecrübelerin vardır.
Yani tecrübe sayılırsa tabi ki ilk çocuk kadar acemi degilim heyecan yok stres yok. Hatta hamile gibi hissetmiyorum bile diyebilirim. Canım benimle aynı bende 10+4 gebelik Ama merak ettiğini sorabilirsin

Yani tecrübe sayılırsa tabi ki ilk çocuk kadar acemi degilim heyecan yok stres yok. Hatta hamile gibi hissetmiyorum bile diyebilirim. Canım benimle aynı bende 10+4 gebelik Ama merak ettiğini sorabilirsin
Çok güzel aynı günlerde kalmışız. Bende gebe gibi hissetmiyorum hala mide bulantısı uyarana kadar gün içinde . Daha cinsiyeti belli değildir seninde . Burda ikili test te çoğu kişi öğrenmiş. . Folik asitle . Prilamdr kullanıyorum bulantı mi azalttı ama arada yine çıkarıyorum. Senin nasıl gidiyor bulantın çokmu. İlk çocuğun kizmi erkekmi? Ne güzel zamanında genç anne olmuşsun

Evet tatlım daha belli değil bende heyecanlıyım bu konuda merak ediyor insan gerçi saglıklı olsunda ilk çocugum kız prenses annesiyim zaten o çok istiyordu ben istemiyordum sürekli geceleri ALLAHIM kardeşim olsun ne olur diye dua ediyordu sıpam ve cidden hamile kalamazsın demelerine rağmen doktorlar ikinci çocuga 7 haftalıkken söktürücü almaya gittiğimde öğrendim gebe oldugumu ikili testte ögreniliyormuydu ya hatırlayamıyorum 11 haftalıkken ikili teste gircem öğreniliyorsa cidden heyecanlandım İlk çocuğumda 28 haftaya kadar çok rahattım sonra enfeksiyon geçirdim malesef çok kötü bir şekilde doğuma gittim. Bunda ise durmadan bulantı kusma baş agrısı kaşık agrısı çekiyorum çok enteresan prillam kullandım fayda etmedi bana, son 3 gündür bi tık iyiyim ama yemegi bi lokma bile fazla kaçırırsam yada içecegi hemen kusuyorum.

Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Evet tuz kullanımının kötü olduğunu biliyorum ve normalde de çok az tuzlu yerdim. Ama şu an canımın tuzlu istemesini acaba vücudumun ihtiyacı mı diye sorguluyorum.

Bende senin gibiydim ilk başta herseye tuz döküp yiyordum engel olamiyordum kendime birkaç hafta sürdü sonra geçti

Olabilir sodyum eksikligi vardı bende aşırı tuz tüketiyordum istemsiz, baktırın isterseniz bi degerlerinize içiniz rahat etsin gerçi doktorunuza sorduğunuzda muhtemelen o daha detaylı cevap verir tabiki ama benim nacizane tavsiyem aksatmadan tüm kan değerlerinizi kontrol ettirin, vücudun yüksek kan hacmini seviyorsada tuz istiyor benim gibi potasyum magnezyum sodyum eksikligi varsada istiyor :) ama bence tansiyonunuz şu sıra düşüyor normal değerinden ve o yüzden istiyor olabilir az bir milyara yükseltmek için saglıkla kucagınıza alın evladınızı inşallah

Ayyy inşallah geçer herkesi zorladı bu mide bulantısı. 12 haflatikdan sonra hafiflyor diyorlar . Bakalım gün sayıyorum. Ne güzel prenses olmuş belkide sırada bir prens var . Hayırlısı Allah sağlıklı versin. Ben burda okuduğumda göre ikili testlerde öğrenmişler öyle bişey varsa belli olur. Herkesi cinsiyet heyecanı sarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…