2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
roseanne acaba gönderdiğiniz takvim tüm yılları mı kapsıyor? Daha önceden doğuran arkadaslarımızınki de tutmuş da
Çin takvimi gibi yılları var sandım

İyi akşamlar kızlar acil birşey soracam, kusarken kan geldi. Bu normal mi? Acile gitmem gerekiyor mu?

5 kisiye baktım
4 ü tuttu

İlk çocuğum da tutuyor benim de.. ikincisi için o kadar çok test kız diyor ki... herşey ama herşey kızı işaret ediyor. Belirtilerim, aşermelerim, hepsi.. Kendi doktorum da kız dedi.. ama bu son gittiğim doktor beni çıkmaza soktu %90 erkek deyip bekleyemiyorum arkadaşlarrrr heheheheh

İyi akşamlar kızlar acil birşey soracam, kusarken kan geldi. Bu normal mi? Acile gitmem gerekiyor mu?
Canım korkma benimde her kusmam da aynı şey oluyor bugün de oldu bogazimizi tahriş ediyoruz istifra ederken ondan dolayı oluyor sonrasında bile sanki benim mideme kan akıyor gibi hissediyorum ben

roseanne acaba gönderdiğiniz takvim tüm yılları mı kapsıyor? Daha önceden doğuran arkadaslarımızınki de tutmuş da
Çin takvimi gibi yılları var sandım
Yaşa göre bakılıyor, önceden doğum yapan arkadaşlarda hamile kaldığı yaşa göre bakabiliyor, çin takvimi gibi Bende yeni öğrendim çevremizdekilere bakıyoruz uyumlu çıkıyor

Araştırdığın methodlar nelerdi biraz da biz düşelim karanlık kuyularaHayırla sağlıkla gelsın ınsallah
Çook teşekkür ederim Bizde yastıgın altına başkası tarafından bıçakla makas koyarlar bıçağa oturursan oğlun makasa oturursan kızın olur derler ama makasla bıçağı hangi yastıgın altına koyduklarını sen görme

Yaa bi sonraki gittiğimizde netleşecek, bu aylarda tam emin olmak çok zor, siz benden 4-5 gün kadar öndesiniz bayramdan öncemi randevunuz, ben sonrasında öğrenicem inşallah

Benimki tutuyor eğer doğum tarihdeki yaşımı baz alırsak doğru

Cinsiyeti belli olanlar isim düşünmeye başladınız mı
İşin en zor ama en eğlenceli kısmı bana göre

Bizde bir abi var isim hakkı onunmuş geçen sene 1.sinifa başladı yazı tahtasi almıştık isimle doldurmuş bunlardan birini seçeriz el mahkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…