2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende senin gibiydim ilk başta herseye tuz döküp yiyordum engel olamiyordum kendime birkaç hafta sürdü sonra geçti
Ne kadar sürdü? Doktorunuz birşey dedi mi bu konuda? Bebişin cinsiyeti belli mi ?
Amin, hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah :)

Normalde tabi tansiyonu yukseltme tehlikesi olabilir tuzun ama daha haftaniz cok erken bu haftalarda tansiyon pek yukselmez. Bi de bu ilk haftalarda tiksindigin yemegin uzerine gidecegine caninin istedigini ye diyor doktorlar genelde. Ben de hep hamurisi yedim. Bi de ben ilk hamileligimde preeklampsi gecirdm ama tuzlu yememle alakasi yoktu tamamen plasentadan kan akisinin ters akim olmasindandi. Yani evet mutlaka tuzu abartmamak lazim ama yuzde yuz etkili oldugunu sanmiyorm

Merhaba
Ben de o haftalarda devamlı tuzlu şeyler yemek istiyordum. Midemi bastırma ihtiyacı duyuyordum. Canım asla tatlı şeyler istemiyordu.
Geçen ikili tarama testine girdim. Dr rahim damarında artmış direnç gördüm, tuzlu mu yiyorsun? Diye sordu. Ben de söyleyince tuzu azaltmalısın dedi. Sanırım azaltmamız hem bizim sağlığımız için hem de bebişlerimiz için faydalı.
ben de artık deli gibi sallamıyorum ödem de istemiyorum doğrusu. Zaten kilo alıcaz ilerde

Canım bende çok merak ediyorum ben ovulasyon testiyle tek ilişkide hamile kaldım kaldığım günü biliyorum yani benim içinde bakabilirim rica etsem
Acaba neymiş o test merak ettim şimdi
Kızlar yazmışsınız anca cevap verebildim, bunu bana bi arkadaşım gönderdi o nedenle foto net değil yaşlar biraz silik sayarak artık bakabilirsiniz X ler erkek Q lar kız, benim ilk çocuğum tutuyor özellikle cinsiyeti kesin olanlar da bi bakarsa

Eklentiler

• 62737C14-46C5-4C5D-B0F0-A87966232A17.webp
    56 KB · Görüntüleme: 158
Anladım. Teşekkür ederim uyarı için. Kendime engel olacağım artık. Dediğiniz gibi benim de hiç tatlıyla işim yok. 3 öğün yiyorum ara öğünsüz, ya peynirim tuzlu ya salatam ya çorbam

Çok teşekkürler canım, kız çıkıyor bakalım daha belli değil

Ne kadar sürdü? Doktorunuz birşey dedi mi bu konuda? Bebişin cinsiyeti belli mi ?

Amin, hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah :)
3 hafta falan sürdü açıkçası ilk haftalar olduğundan çok önemsemedim sıkıntı olmaz diye sonra geçti zaten haftaya cinsiyet öğrenmeye gidicem canım

Tabi çok tüketmemek en iyisi malum ödem sorunu çok daha fazla oluyor gebelikte .Bende çok tuzlu yiyen biriyim şimdilerde azalttım ama yine ödem oluyor

Benim cinsiyet kesin belli kız bunda da eğer doğru gördüysem kız çıkıyor sende resim daha netse sende bak bakalım.36 yaş Nisan ayı

Evet canım kız gösteriyor benimde buna göre kız çıkıyor, nuba göre erkek bende merak ediyorum bayramdan sonra belli olacak

Çok heyecanlı beklemesi bende cumartesi günü gidiyorum kontrole ama henüz doktor bile kızım olacağını bilmiyor genetik test sayesinde öğrendik biz de

İkinci gebeligim evet bu takvime göre şuan cinsiyeti erkek zaten erkek hissediyorum ilk çocuğumda kızdı ve baktıgımda dogru çıktı attığın takvimde oda merakla bekliyorum Yorumları aceba şuan cinsiyeti ögrenmiş ve bu takvimde doğru çıkmış birileri varmıdır

Kızımda tutmadı canım doğru bakabildiysem 30 yaşında kasımda doğurdum ama x gösteriyor.
Bunda da x gösteriyor bakalım bu tutacak mı.

Merhaba kızlar bugun hastaneye gittim hatta buraya fotosunu atıp merakla beklemiştim cinsiyet belli oldu bir oğluşum oluyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin tabi ilk cocuk zaten kızda olsa erkekte olsa sağlıkla gelsin dedik artk rahat uyuyabılırım meraktan araştırmadıgım metod kalmadı ama en güveniliri içinden gelen his bana herkes kızın olcak dedi ben hiç kız hissedemedim

Araştırdığın methodlar nelerdi biraz da biz düşelim karanlık kuyularaHayırla sağlıkla gelsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…