- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
Eğer doktorun göndermezse Hastaneyi arayıp test sonucunu mail isteyebilirsin canım ben öyle yapmıştım göndermişlerdihastaneye gidemiyorum hastanenin sisteminde de sonuçlar görünmüyor. doktordan göndermesini istedim gönderirse sizinle beraber bakarız. ense kalınlığı burun kemiğine falan baktığında bi sorun görmemişti böyle bi sonuç beklemediğim için belki de şok oldum. o zaman bize kağıt imzalattı testin güvenilirliği % 60-70 oranında yazıyordu kağıtta
Peki önerme amaçları ney ozaman danışıklı döğüş kesinlikle nasıl ilaç firmalarıyla görüşüp o ilaçları yazıyorlarsa ondanda alıyorlardırama doktorlar para kazanmıyorki testi yapan şirketler kazanıyor.
durumu müsait olan yaptırır benim arkadaşım bir ay önce 12bine doğum yaptı 2 bin yanında makul göründü bana
Ama herkesin 2000 TL bırak 100 lira muayne olamıcak insanlar var canım herkesin durumu. Belli rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallahama doktorlar para kazanmıyorki testi yapan şirketler kazanıyor.
durumu müsait olan yaptırır benim arkadaşım bir ay önce 12bine doğum yaptı 2 bin yanında makul göründü bana
Hangi doktordan aldın ben Necati hocanın hastasıyım o zaten ısrarla önerdi fetal i oda yine önerirse yıkım yaşama canım ben ayrıyeten batıkentdeki bilgi tıpa gittim Mehmet hocaya aklında bulunsunben de ankaradayım. şehir hastanesinden çok zor randevu bulabildim. rasgele bi doktor seçtim haftaya cuma gideceğim. allah yardımcımız olsun bu stresle 6 ay çok zor.
çok sağol canım hastaneye mail attım şimdiEğer doktorun göndermezse Hastaneyi arayıp test sonucunu mail isteyebilirsin canım ben öyle yapmıştım göndermişlerdi
Arkadaslar hic birimiz yasamadigimiz icin boyle bir cocuk dogurmanin zorlugunu ve getireceklerini bilmiyoruz, ama doktorlar biliyor. Bence parasal oldugunu dusunmeyin.down sendromu tamam belki aldirmak istemezsiniz ama bazi sendromlar var sanirim trosomi, bebegin yasama sansi olmuyor. Dogmayacak ya da dogsa da yasamayacak bebegi karninda 9 ay tasimak, dogursan da belirsiz surelerce kuvezde aci cekmesini gormek ve olmesini beklemek var allah kimseye yasatmasin ama yasayan var. Karnindaki bebegin olecegini bilmek ve beklemek ne kdr zor bisey ben bilirim.. bundan dolayi doktorlara hak veriyorum. Risk varsa ben fetal dna ya da amniyo yaptirirdm. Amniyosentezdeki dusuk riski binde 1. Ben yaptirdim yaptiran da cok biliyorm. Ignenin girdigi yerden sivi sizmasi olma riski var sadece o da cok kck bi risk ve amniyosentez olduktan snr uzaniyosun1 gun boyunca zaten. Allah hepimize saglikli bebekler versn umarim kimse bunlara mecbur kalmaz ama malesef bazi gercekler de varPeki önerme amaçları ney ozaman danışıklı döğüş kesinlikle nasıl ilaç firmalarıyla görüşüp o ilaçları yazıyorlarsa ondanda alıyorlardır
İnşallah en kısa sürede cevap gelir canım strese sokma kendini de minigini de inşallah hersey yolunda gider sonuçta bu kesin net bişey değilçok sağol canım hastaneye mail attım şimdi
Ömer Hamid Yumuşak'tan randevu aldım canımHangi doktordan aldın ben Necati hocanın hastasıyım o zaten ısrarla önerdi fetal i oda yine önerirse yıkım yaşama canım ben ayrıyeten batıkentdeki bilgi tıpa gittim Mehmet hocaya aklında bulunsun
İnşallah en kısa sürede cevap gelir canım strese sokma kendini de minigini de inşallah hersey yolunda gider sonuçta bu kesin net bişey değil
Onu bilmiyorum canım ben hep Necati hocaya gidiyorum çünküÖmer Hamid Yumuşak'tan randevu aldım canım
Öyle tabi Allah'ım korktuğumuza uğratmasın inş hiçbirimizi sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallahArkadaslar hic birimiz yasamadigimiz icin boyle bir cocuk dogurmanin zorlugunu ve getireceklerini bilmiyoruz, ama doktorlar biliyor. Bence parasal oldugunu dusunmeyin.down sendromu tamam belki aldirmak istemezsiniz ama bazi sendromlar var sanirim trosomi, bebegin yasama sansi olmuyor. Dogmayacak ya da dogsa da yasamayacak bebegi karninda 9 ay tasimak, dogursan da belirsiz surelerce kuvezde aci cekmesini gormek ve olmesini beklemek var allah kimseye yasatmasin ama yasayan var. Karnindaki bebegin olecegini bilmek ve beklemek ne kdr zor bisey ben bilirim.. bundan dolayi doktorlara hak veriyorum. Risk varsa ben fetal dna ya da amniyo yaptirirdm. Amniyosentezdeki dusuk riski binde 1. Ben yaptirdim yaptiran da cok biliyorm. Ignenin girdigi yerden sivi sizmasi olma riski var sadece o da cok kck bi risk ve amniyosentez olduktan snr uzaniyosun1 gun boyunca zaten. Allah hepimize saglikli bebekler versn umarim kimse bunlara mecbur kalmaz ama malesef bazi gercekler de var
Trisomy riski çıkmış sanırım canım 315kisiden 1 kişi olasılığı.test sonucum bu. riskli olan nedir hiçbişey anlamıyorum kızlar nolur bi bakıverin
Eki Görüntüle 2883546
test sonucum bu. riskli olan nedir hiçbişey anlamıyorum kızlar nolur bi bakıverin
Eki Görüntüle 2883546
anladığım kadarıyla trisomi 21 riski görülmüş ama 315te 1. 1/250ye yüksek risk, 1/250den 1/1000e kadar orta risk deniyor sanırım ve sendeki orta risk. Çok yüksek bir risk değil yani. Ama yine de doktorun fetal dna ya da amniyosentez önerebilirtest sonucum bu. riskli olan nedir hiçbişey anlamıyorum kızlar nolur bi bakıverin
Eki Görüntüle 2883546
Yoruma bakınca free beta hcg yuksek çıkmış diye anlıyorumtest sonucum bu. riskli olan nedir hiçbişey anlamıyorum kızlar nolur bi bakıverin
Eki Görüntüle 2883546
Ama bebeğinin ense kalınlığı normal ve burun kemiği var sadece bu testle kesin sonuç diyemezlertest sonucum bu. riskli olan nedir hiçbişey anlamıyorum kızlar nolur bi bakıverin
Eki Görüntüle 2883546
kan verdiğimde griptim bunlar falan etkiler mi bilmiyorum kiYoruma bakınca free beta hcg yuksek çıkmış diye anlıyorum
Olabilir aldigin bir ilac agri kesici fln bile etkileyebilirkan verdiğimde griptim bunlar falan etkiler mi bilmiyorum ki
Evet canım olcak diye kesin bişey değil yani doktorunla bı görüş bakalım ne diyecek315 kişiden 314'ü normal bebek doğurmuş yani değil mi? risk çok da korkulacak seviyede değil anladığım kadarıyla.
sadece progestan ve folik asit kullanıyordum. doktorum ağrı kesici bile kullanma demişti.Olabilir aldigin bir ilac agri kesici fln bile etkileyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?