2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Aman Chicco liteway plus alma da ne alırsan al .Lanet bir şey .Çok ergonomik çok pratik fakat tekerlek sorunu var dönmüyor yol ortasında kalıyorsun .İlk çocuğum da aldım gerçi 4 çocuk büyüttü o tekerleklere rağmen

Aa bende de aynısı var çok memnunuz biz.
Hiç yok gibi sürmesi falan o kadar kolay ki kendi kendine gidiyor sanki
Kırmızı almıştım bunda da kullanıcam onu

Kızlar ilk bel şimdi de karın ağrım çok olmaya başladı, adet zamanı ağrısı gibi. Korkuyorum ve bu normal mi bilmiyorum, internette her türlü şey yazıyor normal diyen de var başka türlü de. Bunu yaşayan oldu mu?

Yaaa bende onu aldım. Puseti diğer pusetlere göre büyük. Ama evet tekerlek sorunu bizde yaşadık. Tekerlekleri değişip bundada kullanıcam. Pratik ama hakkını yemiyelim . En azından kibar

Merhaba kızlar bilgisi olan veya doktor tavsiyesi almış olan var mı ? Kahveyle alakalı ben aşırı kahve bagımlısı biriydim günlük dozum 4-5 filtre kahve espresso veya soguk buzlu bol sütlü kahve tüketiyordum fakat şuan tüketmiyorum ama canım çok istiyor zaten bi damla nerdeyse kahve gerisi süt çocuğa verirmiş gibi düşünün, amaç aromasını tatmak ve aşırı baş agrısı çekiyorum zaten bu bagımlılıgım yüzünden 3hafta kafamı kaldıramadım yataktan. Şimdi ise ne yapcam bilmiyorum çok canım istiyor içsem bir bardak bol sütlü buzlu sorun olur mu sizce doktorlarınız ne dedi

Aynı sıkıntıları 2 haftadır bende çekiyorum dün doktora gittim yeni bir doktordu biraz salak çıktı ilgilenmedi bile soramadım yarın tekrar başka doktora gitcem ona detaylı sormayı düşünüyorum çünkü çok şiddetli kaşık ve karın agrısı yanı sıra bel agrısı çekiyorum bende fakat nedenini bende bilmiyorum umarım kötü birşey yoktur bence olsa kanama vsde olur belkide kese baskı yapıyor şuan organlara büyümek için yer almak için onun acısıdır

Umarım öyledir canım öğrendiğinde söyler misin? Ben de geçen hafta doktora gittim bir problem yoktu, bir de çok sık doktora ultrasona gittim bir müddet gitmeyi düşünmüyordum. 2 haftada 1 gidiyordum bu sefer bayram sonrası gidecektim. Ama söylediğin durumları yaşıyorum şimdi de

Tabi kide söylerim canım merak etme içini ferah tut sen herşey gayette güzeldir bence ilk çocuk mu senin

Ben de günde 2 demlik kahve içerdim, 1.5litrelik soğuk kahve hazırlardım 2 günde bir. Şimdi kahve fikri dahi midemi bulandırıyor. 2 3 haftadır hiç içmedim. Yeni makine almıştım, 10 gün falan kullandım, boşuna o kadar para vermiş oldum.
Kafeinsiz kahve kullanabilirsin. Kafein bebeğe direk iletiliyor ve zararlı diye biliyorum. Mehmet efendinin de kafeinsiz kahvesi var, diğer butün markaların da. Eğer dışarıda içiyorsanız baristalardan da kafeinsiz sipariş verebilirsiniz.

Kafeinsiz kahve gerçekten masum mu yeterince kafeinsiz mi yoksa algıda mı şaşırtmaca gibi haberler okudum o yüzden almadım ilk hamileliğimde hep kafeinsiz tükettim yoksa. Bir sorunda olmadı aslında

Ayyy yalnız olmadığı bilmek çok güzel
Ben de kahveyi cok severim normalde. Hamile olduğumdan beri hiç aramıyorum. Yine içiyorum ama zevkle değil

Yaaa bende onu aldım. Puseti diğer pusetlere göre büyük. Ama evet tekerlek sorunu bizde yaşadık. Tekerlekleri değişip bundada kullanıcam. Pratik ama hakkını yemiyelim . En azından kibar

Aaa konuda evet tek elle bile katlamisligim oldu benim

Kuduruk gibi kahve tüketen biriydim bundan 3 ay önce hem nöbet tuttuğum için ayık tutuyor hem hoşuma gidiyor yanında sigara ohhh miss tabi bu Nisan basindaki hayatımdan bir kesit

Şu an tek fincan şekersiz türk kahvesi tüketiyorum.Doktora sormadım ama herhalde zararı olsa uyarı yapardı yapmadı .

Şimdiler de evde yaptığım soğuk latte tüketiyorum .Bence nefsini körle.Valla hava çok sıcak bizde insanız napalim .Dozunda olan herşey olabilir bence .

Aa bende de aynısı var çok memnunuz biz.
Hiç yok gibi sürmesi falan o kadar kolay ki kendi kendine gidiyor sanki
Kırmızı almıştım bunda da kullanıcam onu

Ben kullanamam sanırsam kardeşim de onun bebesi daha küçük istemem şimdi yine 4 bebe büyüttü günahını almiyim ne nankörüm ya hu

Kizlar benim ikili testim normal çıktı çok şükür .Riskli çıkanlar olmuş okudum .Yazmak istedim.Ablam 1 ay önce doğum yaptı .Onun da ikili testi riskli çıktı ve doktoru perinatologa yönlendirdi.Ayrintili ultrason için .Ayrıntılı ultrasona girdi ve normal çıktı her şey ama içine kurt düştü bir kere .Yine de doktor test yaptırın gibisinden konuşmuş .Nifty testi yaptırdı tam 7.000 TL ödedi ve sonuç risk yok .Bu ikili test güvenilir değil gerçekten .O zaman araştırdık ve riskli denilenlerin çok çok azı riskli çıkıyor .O da yüksek riskli denilenlerin düşünün .Ben bunların akıl karistirmaca ve para tuzağı olduğunu düşünüyorum .Nifty testini ben yaptırır mıydım perinatolog normal dediyse yaptırmazdim.

Kafeinsiz kahve gerçekten masum mu yeterince kafeinsiz mi yoksa algıda mı şaşırtmaca gibi haberler okudum o yüzden almadım ilk hamileliğimde hep kafeinsiz tükettim yoksa. Bir sorunda olmadı aslında
En doğrusunu yine doktor bilir. Ben normalde yurtdışında yaşıyorum, daha önceki hamileliğimde doktor günde 1 2 filtre kahvenin sorun olmayacağını söylemişti ama kültür farkı var tabi onlarda kahve çok önemli. Kafeinsiz kahve normal kahvenin suda bekletilip yıkanmış hali diye biliyorum, çok farklı değiller yani aslında aynı çekirdekler ama suda bekleyen kahve kafeinden ayrılıyor.
Ayyy yalnız olmadığı bilmek çok güzel
Ben de kahveyi cok severim normalde. Hamile olduğumdan beri hiç aramıyorum. Yine içiyorum ama zevkle değil
Aramamak ne kelime düşüncesi bile midemi bulandırıyor. Hamile olduğumu söylemediğim bir arkadaşımla buluştum, elinde kahvesi ile geldi allahtan kokusu midemi bulandırmadı. Çay da içemez oldum o da midemi yakıyor. Zencefilli çay yapıyorum artık hem bulantıma iyi geliyor.

Kaç haftalık olduğu önemli mi perinatolog ayrıntılı ultrasonda bakacağı zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…