2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
anası yesin totosunu ya benimkide bir uyanmadı o gün ikili testte arkasını da dönmüs
6 saat bekletti beni
Valla yiyelim totolarını hormonlar tavan zaten açıp siyah beyaz fotoları günde bilmem kaç kere sevmeler bişeyler Uyuyordu benim bebe de aslında doktor cihazı öyle bir bastırdı ki karnıma rahatsız olup dönmeye başladı uyandırdım sonunda dedi hatta

Ugrasmadı benimki Allah onu bildigi gibi yapsın
Yatırıp yatırıp kaldırdı
Mesai saatleri icerisinde kulagimla duydum çıktı evine gitti 1.5 saat gelmedi
Dün kötü bir gun gecirtti bana
Tekrar hatirlamak istemiyorum
Kadin dogum dr umu cok begendim
Yarın sonuc gostermeye gidecegim bakalım guzel neticeler gelir ins

Buna erkek dediyse kendi ultrason görüntümden şüphe ederim arkadaş bencede kız bu
10 güne tekrar doktora gitmek şart oldu anlaşılangörüntü popodan alınmış bana benzıyor dedıgınde farklı acıdan önden yakaladı ama ben bakınca bişey anlayamadım

Ya talihsizlik olmuş...Yarın hayırlı haberlerle gelırsınız ınsallah

Geçen cuma gitmiştim bu yüzden doktora, yine gideceğim galiba doktor da bıkacak benden :) Mide rahatlasın diye daha ne ilaç verebilir ki Meyve bile rahatsız ediyor onu da bıraktım. Sağlıklı besleniyorum desem yalan olur. Sabah uyandığımda midem boş o kadar rahatım ki.. İnsan acıkıyor az bir şey yiyorum ertesi güne kadar rahatsız midem, sebebini de bi anlasam tembelleşti resmen midem. Senin doktorun ne diyecek acaba bana da söylersin

ben çarşamba günü biontech oldum, doktora tekrar sorarak. doktor kesinlikle gönül rahatlığıyla önerdiğini ve aynı durumda eşi olsa tereddütsüz yaptıracağını söyledi. Adam tüp bebek uzmanı profesor. kan sulandırıcı olayını sordum, pıhtılaşma oluşturduğuna dair bir kanıt vs yok dedi aksine kovide yakalanmak pıhtı atma riskini artırdığı şeklinde bulgular var dedi. güvendim yaptırdım hadi bakalım hayırlısı olsun bebeğime de antikor olur inş

Normalde de saç dökülmesi olan ben ilk gebeliğimde durduğuna şaşırmıştım. Ama bunda halen dökülüyor. Sizin saçlar ne alemde?

Bende biontech oldum hatta 2. Doz gelmek üzere benim. 3 perinatolog 1 kadın dogumcu şiddetle olmam gerektiğini aksi takdirde Allah korusun kovite takalanirsam çok daha kötü aonuclar bekleyebilecegini anlatıp durdular. Bende güvendim ve oldum hakkimizda hayırlısı

geçen gün okuduğum bi haberde hamileyken kadın kovide yakalanıp atlatıyo ilaç vs bile kullanmadan... sonra kalıcı halsizlik ve çarpıntı nedeniyle doktora gitmiş psikolojik deyip göndermiş. kadında bi anda pıhtı atmış allah korusun. onu okuyunca da biraz olmaya karar verdim ben...

Ya işte kiminde öyle kiminde böyle kiminde sorunsuz ve ilacsiz hastalığı geçirme durumları söz konusu hani her bünye farklı insan aman ona bişi olmadı bana da olmaz diyemiyor artık Allah'a emanet kaderde ne varsa yaşayacağız da biz elimizden gelenin en iyisini yapalım tedbirimizi alalım gerisi tevekkulden ibaret

kızlar bu arada cinsiyet için kıza benziyo ama kesin değil dedi ben şimdiden isim düşünmeye başladım ipek ve ekin arasında gidip geliyorum önerilere açığım kız anneleri siz ne koyacaksınızzz

kızlar bu arada cinsiyet için kıza benziyo ama kesin değil dedi ben şimdiden isim düşünmeye başladım ipek ve ekin arasında gidip geliyorum önerilere açığım kız anneleri siz ne koyacaksınızzz
Ben oglumada iki isim koymuştum çok karar veremezsen ikisini de köy gitsin ben efsun Aydilge düşünüyorum nasibse ( büyülü ay perisi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…