2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İkili testten çıktım kızlar 12+4 çıktı ense 1.2mm dedi sekretere ama hareket etmedi her 15 dakikada birşeyler yedim dolaştım öyle hareket etti ensesini dönmedi bir türlü aç gitmiyin sakın gidecekler

Antikorunuz bol olsun inşallah bende olacam bayram sonu.Sizin daha ilk doz mu çok sıkıntı yaptı mı ben 3.doz olacağım için bir de ilk asilar sinovac bunu biontech yaptircam inşallah çok sarsmaz .

Antikorunuz bol olsun inşallah bende olacam bayram sonu.Sizin daha ilk doz mu çok sıkıntı yaptı mı ben 3.doz olacağım için bir de ilk asilar sinovac bunu biontech yaptircam inşallah çok sarsmaz .
hiç yan etki yapmadı diyebilirim, sadece ilk olduğum günden bir gün sonra kol ağrısı yaptı biraz o kadar. şuan o da geçti. ilk doz benim. ikinci doz daha zor oluyor diyolar

Herkese hayirli dogumlar, Allah‘im saglikla bebeklerinizi kucaginiza almak nasip etsin. Bu zamana kadar okudum ha yazicam ha yazdim olmadi. Benim sizlere bir sorum olucakti, umarim anlatabilirim aranizda kan bihtisi sorunlari olanlar vardi galiba yanlis bisi demek istemem bu sorunla hamile kalinca nasil oldu hangi ilaclari kullandiniz, kanamaniz varmiydi oldumu yada ilaci kullanincami kesil gercekten bir nevin benim icin cok önemli simdiden tesekkür ederim cevaplariniz icin.

Ben tüp bebekle hamile kaldım daha öncesinde genetik test zaten yaptırdım orda çıktı kan pıhtılaşması ve transfer sonrası enox yada oksapar kullandım sun devam ediyorum doğuma kadar kullanacağım lekelenme tarzi yaşadım tüp bebekte olağan seylerdi normal hamile kalanlarda sana cvp verecektir muhakak

kızlar bu arada cinsiyet için kıza benziyo ama kesin değil dedi ben şimdiden isim düşünmeye başladım ipek ve ekin arasında gidip geliyorum önerilere açığım kız anneleri siz ne koyacaksınızzz

Kızım olursa ipek ya da Ece ismi koyacağım.
Tanıdığım bütün ipek ve ece ler naif oluyorlar

Bana da erkek büyük olasılıkla dediler erkek ismi bulamıyorum kıza dönerse işim kolaylaşacak.

Cevabiniz icin tesekkür ederim hayirli dogumlar dilerim

Şuan 16 +2 haftalığız çok şükür bir sıkıntım kalmadı progestan fitil kullandım 6 hafta kadar

Ne kadar çok aşı olan var. Ben de kimse olmaz diyordum. Hiç güven vermiyor bana söylenilenler ve çalışmalar çünkü hepsi daha sonuçsuz.
hamileyken korona olmak bebeğe daha zararlı bu bilinen ve kanıtlanmış bir şey olduğu için risk almamak adına oldum ben. olan çoğu kişi de bu nedenle olmuştur.

benim de taşıyıcı genlerm vardı heterozigot üç tane. önceki hamileliğim tüp bebekti kan sulandırıcı iğne kullanmıştım 9. haftaya kadar. sonra bıraktırdı doktorum. bu gebeliğim kendiliğinden oldu, hiç bir şey kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…