- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
İnşallah canim bol antikorunuz olsun benimde içim rahat değil ben de olmak istiyorum bir kac ay daha geçsin yaptircam doktorum önermiyor amaben çarşamba günü biontech oldum, doktora tekrar sorarak. doktor kesinlikle gönül rahatlığıyla önerdiğini ve aynı durumda eşi olsa tereddütsüz yaptıracağını söyledi. Adam tüp bebek uzmanı profesor. kan sulandırıcı olayını sordum, pıhtılaşma oluşturduğuna dair bir kanıt vs yok dedi aksine kovide yakalanmak pıhtı atma riskini artırdığı şeklinde bulgular var dedi. güvendim yaptırdım hadi bakalım hayırlısı olsun bebeğime de antikor olur inş
Amin cnm sağol öncelikle bnm kayıplarım oldu doktor genetik test yaptırdı ve pıhtılaşma çıktı homozigot ben hamilelik düşünmeye başladıktan sonra kan sulandırıcı hap kullanmaya başladim hamile kaldığımi öğrendiğimde keseyi görünce hemen iğnelere başladım doğuma kadar da kullanacağım iğneyi hapı 34.haftada keseceğiz. Benim bildiğim homozigot ve hotorozigotla arasında fark var tedavi şeklinde sen test yaptırdın miHerkese hayirli dogumlar, Allah‘im saglikla bebeklerinizi kucaginiza almak nasip etsin. Bu zamana kadar okudum ha yazicam ha yazdim olmadi. Benim sizlere bir sorum olucakti, umarim anlatabilirim aranizda kan bihtisi sorunlari olanlar vardi galiba yanlis bisi demek istemem bu sorunla hamile kalinca nasil oldu hangi ilaclari kullandiniz, kanamaniz varmiydi oldumu yada ilaci kullanincami kesil gercekten bir nevin benim icin cok önemli simdiden tesekkür ederim cevaplariniz icin.
Benim kızımın ismi Ece erkek dedi doktor bende şimdi yanına ne koysak onu düşünüyorum erkek ismi çok zor ya kızlar da bissuru seçenek varKızım olursa ipek ya da Ece ismi koyacağım.
Tanıdığım bütün ipek ve ece ler naif oluyorlar
Bana da erkek büyük olasılıkla dediler erkek ismi bulamıyorumkıza dönerse işim kolaylaşacak.
Maşallah :) Bence bu bebişin önden görüntüsü. Beyindeki iki yarım küre görünüyor muhtemelenMerhaba, bugün 3lü tarama için kan verdim doktor kız gibi bu dedi. Sizce de kız mıdır artık kesinleşsin istiyorum çok alıştırdım kendimi kız olmasınabi de kafası neden böyle ortadan bölünmüş gibi acaba bi sorun mu var yoksa bebeğim yan mı dönmüş hiçbişey anlamıyorum
Eki Görüntüle 2889491
Canım ultrasonda kesit alıyorlar yanı tek bir açıdan görünüş ben de zorlanıyordum anlamlandırmakta eşimin canı çıkı anlatana kadar hattaMerhaba, bugün 3lü tarama için kan verdim doktor kız gibi bu dedi. Sizce de kız mıdır artık kesinleşsin istiyorum çok alıştırdım kendimi kız olmasınabi de kafası neden böyle ortadan bölünmüş gibi acaba bi sorun mu var yoksa bebeğim yan mı dönmüş hiçbişey anlamıyorum
Eki Görüntüle 2889491
Canım ultrasonda kesit alıyorlar yanı tek bir açıdan görünüş ben de zorlanıyordum anlamlandırmakta eşimin canı çıkı anlatana kadar hattaBurda bebiş size doğru döndürmüş kafayı Da vücududa o an yakalamış bir sorun yoktur yani gönlünüzü rahat tutun
teşekkür ederim ya ne kadar zormuş anne olmak durmadan bişeylere endişelenmek. inşallah yavrularımız sağlıklı olurMaşallah :) Bence bu bebişin önden görüntüsü. Beyindeki iki yarım küre görünüyor muhtemelen
Çarsamba ypilmisti bugun cikmis canmÇok teşekkür ederim kızlar. Ben de salı günü kan aldırmıştım. Bugün bir sorayım belki benimki de çıkmıştır
Benimki de çıkmış canım. Sonuçların güzel anladığım kadarıyla. İkisinde de risk düşük çıkmışKİzlar sonucum çıkmış bisey anlamadım
Sr çıkmış hastanede yokmuş
Yarin kendi dr umdan randevu almaya calisacagim ama anlayan var mı acaba?
Eki Görüntüle 2889501
Canım kombine riskte 1/250 altı olursa sıkıntı öngörüyorlar senınkı düşük risk çıkmıs sadece yaş riski yuksek cıkmıs o da tek basına bir anlam ifade etmıyor dıye bılıyorum benım yaş 34 1/550 cıkmıs yas kısmı tek basına anlamlı degıl amaKİzlar sonucum çıkmış bisey anlamadım
Sr çıkmış hastanede yokmuş
Yarin kendi dr umdan randevu almaya calisacagim ama anlayan var mı acaba?
Eki Görüntüle 2889501
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin aslinda 15 haftalik kayiptan sonra testler yapildi kan pihtilasma sorunum var ama ne tür bilmiyorum okadar aciklama yapilmadi hamile kalinca hemen kan sulandirici baslatildi 5 gün sonra hafif lekelenme olunca ilaci kesti yani duyuyorum türkiyede hem hap hem igne yada düsük önleyici igneler ben pek görmedim sadece igne vardi bide progesteron fitil derdime bir care ariyorum ama yok hayirlisi artikİnşallah canim bol antikorunuz olsun benimde içim rahat değil ben de olmak istiyorum bir kac ay daha geçsin yaptircam doktorum önermiyor ama
Amin cnm sağol öncelikle bnm kayıplarım oldu doktor genetik test yaptırdı ve pıhtılaşma çıktı homozigot ben hamilelik düşünmeye başladıktan sonra kan sulandırıcı hap kullanmaya başladim hamile kaldığımi öğrendiğimde keseyi görünce hemen iğnelere başladım doğuma kadar da kullanacağım iğneyi hapı 34.haftada keseceğiz. Benim bildiğim homozigot ve hotorozigotla arasında fark var tedavi şeklinde sen test yaptırdın mi
Benim kızımın ismi Ece erkek dedi doktor bende şimdi yanına ne koysak onu düşünüyorum erkek ismi çok zor ya kızlar da bissuru seçenek var
Teşekkür ederim canım, çok şükür geçti gitti.. Bulantılar yok denecek kadar azaldı, bulantı ilaçlarımı halen kullanıyorum ama. Bebek ultrasonda çok iyidi, elleri ayakları amniyon sıvısında yüzüyor duCanım çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın iyi misin? Bebiş nasıl en son nasıldı ultrasonda gördüğünüzde
Evet canım ben de gördüm öyleydi. Çok şükürler olsun bugünlerimizeTeşekkür ederim canım, çok şükür geçti gitti.. Bulantılar yok denecek kadar azaldı, bulantı ilaçlarımı halen kullanıyorum ama. Bebek ultrasonda çok iyidi, elleri ayakları amniyon sıvısında yüzüyor duçok güzel bir duygu
Benimki de çıkmış canım. Sonuçların güzel anladığım kadarıyla. İkisinde de risk düşük çıkmış
Evet kîzlar cok tesekkur ederim. Baska bi dr a gosterdim gayet guzel duruyor dediCanım kombine riskte 1/250 altı olursa sıkıntı öngörüyorlar senınkı düşük risk çıkmıs sadece yaş riski yuksek cıkmıs o da tek basına bir anlam ifade etmıyor dıye bılıyorum benım yaş 34 1/550 cıkmıs yas kısmı tek basına anlamlı degıl ama
Benim de kızımın adı İpek .İkinci de kiz olursa İnci ya da Rüya düşünüyorum .kızlar bu arada cinsiyet için kıza benziyo ama kesin değil dedi ben şimdiden isim düşünmeye başladımipek ve ekin arasında gidip geliyorum önerilere açığım kız anneleri siz ne koyacaksınızzz
Tanıdığım ipek ve inci iki kardeş var, ilk duyduğumda çok beğenmiştim, iki isimde çok kibarBenim de kızımın adı İpek .İkinci de kiz olursa İnci ya da Rüya düşünüyorum .
Enfeksiyon içinEvet kîzlar cok tesekkur ederim. Baska bi dr a gosterdim gayet guzel duruyor dedi
Yas riski tek basina birsey anlam ifade etmiyormus
Benim gibi idrar yolu enfeksiyonundan muzdarib olan var mi? Augmentin yazmis kullanabilirisn dedi ama 1000 mgİcim hic rahat degil
Enfeksiyonu nereden anlıyorsunuz kızlar @StatusahibiEnfeksiyon için
Toz suya karıştırılan bir şey vermişti. 2 ay önce geçti gibiydi ama yine sanki enfeksiyon var gibi hissediyorum.Doktor verdiyse bildiği vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?