Kızlar selam 2li test için geldiğimde doktor bacak arası boş demişti bugün dolu gibi net bişey görmüyorum dedi kız fikrine kaptırmışım kendimi bugün kararsızlık içindeyiz Ttulperde
cim nub görünüyormu
Merhaba arkadaşlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Doktor kıza benziyor ama kesin diyemem şu an dedi. Bir de ense kalınlığı 2.3 mm normal midir ikili test sonucu 10 gün sonra çıkıyormuş
Ramziye gorede erkek demistin ikra meyraya sordum oda erkek gibi dedi cin takvimide erkek diyor bakalım bayramdan sonra gidicem ögrenirim insallah yazarim buraya icimdende erkek geciyo hayırlisi olsun kiz erkek hic fark etmez ama merak iste
Kağıtta erkek yazıyordu ikra meyrada kız dedi bende halâ kız hissediyorum. Rabbim tepkimi mi ölçmek istedi acaba bayramdan sonra netleştiririm. Sana bi resim daha atıcam videodan yakaladığım bacak arası.
Kağıtta erkek yazıyordu ikra meyrada kız dedi bende halâ kız hissediyorum. Rabbim tepkimi mi ölçmek istedi acaba bayramdan sonra netleştiririm. Sana bi resim daha atıcam videodan yakaladığım bacak arası.
Canım keseyi gördükten sonra yani 5 haftada kahverengi lekelenmem oluyordu yerlesmedir diye çok üzerinde durmamıştım. Arife gecesi adet kanaması gibi kırmızı renkte kanamam olunca çok korktuk direkt acile gittik vajinal muayenede gelen kanın bebek ile alakalı olmadığını herhangi bi sorun olmadığını söylediler kalp atışını da duymuş olduk progestan verdi ve 13.haftaya kadar birliktelik önermedi doktorum... Şuan fitili kullanmaya devam ediyorum sıkıntım yok Allaha şükür
Merhaba, benim de keseyi gördükten sonra kanamam oldu, kan sulandırıcı kullanıyorum pıhtılaşmam var, doktor baktı ama ne gebelikle ilgili değil dedi ne de gebelikle ilgili dedi, progestan kullanıyorum gecirdi çok şükür, kese de duruyordu durumunuz nasıl kalp atışı aldınız mı