2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kız
Kız düşmanı akrabalarından dolayı mı öyle geldi bana bilmiyorum ama
Kağıtta erkek yazıyordu ikra meyrada kız dedi bende halâ kız hissediyorum. Rabbim tepkimi mi ölçmek istedi acaba bayramdan sonra netleştiririm. Sana bi resim daha atıcam videodan yakaladığım bacak arası.

Eklentiler

• 67C246B0-C63A-4EB7-A092-4381FF27A93E.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 82
Kağıtta erkek yazıyordu ikra meyrada kız dedi bende halâ kız hissediyorum. Rabbim tepkimi mi ölçmek istedi acaba bayramdan sonra netleştiririm. Sana bi resim daha atıcam videodan yakaladığım bacak arası.
E erkek o zaman canım baya pipisi var
Hayırlısı olsun.. akrabaların sevinmiştir artık

Merhaba hanımlar Nifty testi yaptırmayı düşünen var mı? Tüp bebek ile 9 haftalık gebeyim doktor 2li ve 3lü tarama yerine önerdi
Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsuntüp bebekle hamile kalmışsınız sanrm eşinizin değerleri düşükmüş tedavinizi nerede olmuştunuz acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba, benim de keseyi gördükten sonra kanamam oldu, kan sulandırıcı kullanıyorum pıhtılaşmam var, doktor baktı ama ne gebelikle ilgili değil dedi ne de gebelikle ilgili dedi, progestan kullanıyorum gecirdi çok şükür, kese de duruyordu durumunuz nasıl kalp atışı aldınız mı

T tulperde bu bacak arası resminde ne görüyorsun canım anlamlandırabildinmi

Eklentiler

• 0810C0DD-8E28-4DC5-9BEE-E80DA4D4906E.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 71
Evet totodan yakalamış ne sırtını dönüyosun çocuğum bi bakıp çıkıcaz işte yookk hemen arkaya dönmeler bi haller
anası yesin totosunu ya benimkide bir uyanmadı o gün ikili testte arkasını da dönmüs
6 saat bekletti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…