Açılın ben edebiyatçıyım üstelikTopikte öğretmenlerin olması da insanı yazarken tedirgin ediyor ya hu
Açılın ben edebiyatçıyım üstelik
Tamam yazdım bunu bir kenaraDedigim olacak haftanizda dogum yapın buraya yazin ☻ ben demiştim diyeceğim
Kızlar canim cok sıkkın. Dörtlü testte Afp mom degerim sınırdan yuksek cikmis (2.22). Doktor nöral tup defekti olma olasılığı var dedi. Cok moralim bozuldu. İnsallah oyle birsey yoktur. Dua edin
Kızlar canim cok sıkkın. Dörtlü testte Afp mom degerim sınırdan yuksek cikmis (2.22). Doktor nöral tup defekti olma olasılığı var dedi. Cok moralim bozuldu. İnsallah oyle birsey yoktur. Dua edin
Kesinleştirmek için başka bir test daha uygulanıyor mu ? İkili dörtlü testlerin yanılma payı çok yüksek ,gönlünü ferah tut.
Baska test yok maalesef. Ayrıntılıda yuksek oranda belli oluyor sanırım. Sadece cok küçük bir açıklık varsa o gorulmeyebilirmis. Ama insan yine de endiselenmeden edemiyor. Niye yuksek cikti diye. Daha ayrıntılıya 3 haftam var. Bide hamilelik oncesi folik asit de başlamıştım. En buyuk nedeni gebelik başlangıcında folik asit eksikligiymisAyrıntılıda belli olmaz mı? İnşallah yoktur. Kesinleşmemiş daha moral bozmayın hemen.
Benim doktorum da kendisi bakacak, ilk hamileliğimde de kendi doktorum bakmıştıBakar benim de doktorum ayrıntılı yapacağını söyledi.
Ben yine de farklı görüş almak için perinatolog a gittim.
Bebişler bu bütün gözükmüyor artık büyüdüler.Kafasını kolunu bacağını ayrı ayrı gösteriyor.
Canım ultrasonda belli olur o.Kızlar canim cok sıkkın. Dörtlü testte Afp mom degerim sınırdan yuksek cikmis (2.22). Doktor nöral tup defekti olma olasılığı var dedi. Cok moralim bozuldu. İnsallah oyle birsey yoktur. Dua edin
İnsaAllah detaylida birşey çıkmaz gönlünü ferah tut. Es selam, el balık, el bari, el şifa esmalarini çek bol bol.Kızlar canim cok sıkkın. Dörtlü testte Afp mom degerim sınırdan yuksek cikmis (2.22). Doktor nöral tup defekti olma olasılığı var dedi. Cok moralim bozuldu. İnsallah oyle birsey yoktur. Dua edin
Bebeğin büyümesiyle beraber mide kapakçığı açık kalmaya başlıyor şikayetleriniz oyüzden doktor gaviskon, rennie yada sade soda tavsiye ediyorKizlar merhaba sanirim reflü basladi bende. Ne yesem şişiyorum. Kusuyorum. Az yiyorum ona ragmen patlıyorum. Tecrubesi olan var mi ne yapmak gerekiyor? Doktora gitsem ilaç yazarlarmi gebelikte?
El balik diye bi esma hic duymadim cnm ama acaba el halik mi yazmak istedinİnsaAllah detaylida birşey çıkmaz gönlünü ferah tut. Es selam, el balık, el bari, el şifa esmalarini çek bol bol.
Cok tesekkur ederim. Bu gece sade sodayla başlayayim yarin doktoruma soracağım. O da bana kendi kendine teşhis koyma diyecek ama napiyim belirtiler öyleBebeğin büyümesiyle beraber mide kapakçığı açık kalmaya başlıyor şikayetleriniz oyüzden doktor gaviskon, rennie yada sade soda tavsiye ediyor
Bende 3.aydan beri var, nerdeyse hergün midem yandıkça 1 kapak gaviscon içiyorum. İş yerimde 1 şişe var, evde 1 şişe bar, cidden o olmasa ne yapardım. Bu aralar azaldı sayılır ama belli olmuyor da. Ben doktoruma sormamıştım hiç kağan kocatepeyi dinlemiştim hamileler içebiliyormuş onu internette de okudum epey. Soda süt falan işe yaramadı bendeKizlar merhaba sanirim reflü basladi bende. Ne yesem şişiyorum. Kusuyorum. Az yiyorum ona ragmen patlıyorum. Tecrubesi olan var mi ne yapmak gerekiyor? Doktora gitsem ilaç yazarlarmi gebelikte?
Gece bende iki kez uykudan uyandım, yatmadan önce bişey yemiştimKizlar merhaba sanirim reflü basladi bende. Ne yesem şişiyorum. Kusuyorum. Az yiyorum ona ragmen patlıyorum. Tecrubesi olan var mi ne yapmak gerekiyor? Doktora gitsem ilaç yazarlarmi gebelikte?
Aslında 12. haftada ikili icin gittigimizde doktorumuz herseyine tek tek bakmisti. O zaman aksi birsey görmemişti. Ama aite deger neden yuksek anlamadim. Sanirim perinatolojiye yonlendirecek bundan sonrasi icin.Canım ultrasonda belli olur o.
Amin insallah canim sagolasin. Bol bol okumaya çalışacağımİnsaAllah detaylida birşey çıkmaz gönlünü ferah tut. Es selam, el balık, el bari, el şifa esmalarini çek bol bol.
El halık yazmak istediniz sanırım. Bilmeyenler balık şeklinde telaffuz edebilirler :)İnsaAllah detaylida birşey çıkmaz gönlünü ferah tut. Es selam, el balık, el bari, el şifa esmalarini çek bol bol.
Kızlar ikinci gebelik olmasına rağmen unutmuşum galiba böyle idrar kesesine baskı oluyomus gibi oluyormu yani idrara sıkışmış gibi ama değil anlık geçiyor. Bebek tepiyor galiba diyorum sizce
Kizlar merhaba sanirim reflü basladi bende. Ne yesem şişiyorum. Kusuyorum. Az yiyorum ona ragmen patlıyorum. Tecrubesi olan var mi ne yapmak gerekiyor? Doktora gitsem ilaç yazarlarmi gebelikte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?