2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar canim cok sıkkın. Dörtlü testte Afp mom degerim sınırdan yuksek cikmis (2.22). Doktor nöral tup defekti olma olasılığı var dedi. Cok moralim bozuldu. İnsallah oyle birsey yoktur. Dua edin

Kızlar canim cok sıkkın. Dörtlü testte Afp mom degerim sınırdan yuksek cikmis (2.22). Doktor nöral tup defekti olma olasılığı var dedi. Cok moralim bozuldu. İnsallah oyle birsey yoktur. Dua edin

Kesinleştirmek için başka bir test daha uygulanıyor mu ? İkili dörtlü testlerin yanılma payı çok yüksek ,gönlünü ferah tut.

Ayrıntılıda belli olmaz mı? İnşallah yoktur. Kesinleşmemiş daha moral bozmayın hemen.

Kesinleştirmek için başka bir test daha uygulanıyor mu ? İkili dörtlü testlerin yanılma payı çok yüksek ,gönlünü ferah tut.

Ayrıntılıda belli olmaz mı? İnşallah yoktur. Kesinleşmemiş daha moral bozmayın hemen.
Baska test yok maalesef. Ayrıntılıda yuksek oranda belli oluyor sanırım. Sadece cok küçük bir açıklık varsa o gorulmeyebilirmis. Ama insan yine de endiselenmeden edemiyor. Niye yuksek cikti diye. Daha ayrıntılıya 3 haftam var. Bide hamilelik oncesi folik asit de başlamıştım. En buyuk nedeni gebelik başlangıcında folik asit eksikligiymis

Benim doktorum da kendisi bakacak, ilk hamileliğimde de kendi doktorum bakmıştı

Kızlar ikinci gebelik olmasına rağmen unutmuşum galiba böyle idrar kesesine baskı oluyomus gibi oluyormu yani idrara sıkışmış gibi ama değil anlık geçiyor. Bebek tepiyor galiba diyorum sizce

İnsaAllah detaylida birşey çıkmaz gönlünü ferah tut. Es selam, el balık, el bari, el şifa esmalarini çek bol bol.

Kizlar merhaba sanirim reflü basladi bende. Ne yesem şişiyorum. Kusuyorum. Az yiyorum ona ragmen patlıyorum. Tecrubesi olan var mi ne yapmak gerekiyor? Doktora gitsem ilaç yazarlarmi gebelikte?

Kizlar merhaba sanirim reflü basladi bende. Ne yesem şişiyorum. Kusuyorum. Az yiyorum ona ragmen patlıyorum. Tecrubesi olan var mi ne yapmak gerekiyor? Doktora gitsem ilaç yazarlarmi gebelikte?
Bebeğin büyümesiyle beraber mide kapakçığı açık kalmaya başlıyor şikayetleriniz oyüzden doktor gaviskon, rennie yada sade soda tavsiye ediyor

Bebeğin büyümesiyle beraber mide kapakçığı açık kalmaya başlıyor şikayetleriniz oyüzden doktor gaviskon, rennie yada sade soda tavsiye ediyor
Cok tesekkur ederim. Bu gece sade sodayla başlayayim yarin doktoruma soracağım. O da bana kendi kendine teşhis koyma diyecek ama napiyim belirtiler öyle

Bende 3.aydan beri var, nerdeyse hergün midem yandıkça 1 kapak gaviscon içiyorum. İş yerimde 1 şişe var, evde 1 şişe bar, cidden o olmasa ne yapardım. Bu aralar azaldı sayılır ama belli olmuyor da. Ben doktoruma sormamıştım hiç kağan kocatepeyi dinlemiştim hamileler içebiliyormuş onu internette de okudum epey. Soda süt falan işe yaramadı bende

Gece bende iki kez uykudan uyandım, yatmadan önce bişey yemiştim öksürük le karışık kusuyorum sandım, yastığımı dikip yattım, bana ders oldu yiyip yatmayacağım bidaha (reflüye elma iyi geliyor bu arada, ilk hamileliğimde biliyorum)

Canım ultrasonda belli olur o.
Aslında 12. haftada ikili icin gittigimizde doktorumuz herseyine tek tek bakmisti. O zaman aksi birsey görmemişti. Ama aite deger neden yuksek anlamadim. Sanirim perinatolojiye yonlendirecek bundan sonrasi icin.
İnsaAllah detaylida birşey çıkmaz gönlünü ferah tut. Es selam, el balık, el bari, el şifa esmalarini çek bol bol.
Amin insallah canim sagolasin. Bol bol okumaya çalışacağım

Kızlar ikinci gebelik olmasına rağmen unutmuşum galiba böyle idrar kesesine baskı oluyomus gibi oluyormu yani idrara sıkışmış gibi ama değil anlık geçiyor. Bebek tepiyor galiba diyorum sizce

Bebek basisi değil o muhtemelen raund ligament ağrısı geçen hafta başı 3 gün çektim o ağrıyı ,ilk gebeligimde yaşamadım böyle bir şey ama hatta o gün ultrasonda baktı doktor bebeğin kafası yukarda ayakları aşağıda , bebekte yukarida dedi ,yani bu mesaneye basi olayı daha ileri haftalarda olur dedi.Bebek hareketlerini duyuyorum problem yok çok şükür geçer bir kaç güne dinlen bolca.

Glutensiz beslenmeyi denedin mi ? Şişkinlik yapıyor glutenli ürünler de,ama kusma için bir şey diyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…