2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Bu tarz beslenince inan acıkma olmuyor,ne zaman ekmek türevi bir şey yesem akşama kadar yeme ihtiyacı oluyor .Bir de kilolu hamile kaldım ben mecbur frenli gitmem lazım.Oğlum da 9.5 kg aldım inşallah bunda da hedef o

Bana da şişkinlikten fenalık geldi sibdirim sorunum var 1 yıldır. Hamilelikte tavan yaptı.. Diyetteyim diyet hiç bir işe yaramıyor ancak stres

Kilo alma şampiyonu benim galiba Şimdiden 6 kg almış biri olarak sizce doğuma kaçla giderim tecrübeliler oranlasın

18.haftan dolmuş 6 kg bu şekilde devam edeceğini düşünürsek
36.haftada 12 kg
38-39 hafta doğum olursa 15 kg ile tamamlarsin sanırım .

Ama ikinci trimestrda minimum seviyede tutmak iyi olur zira son trimestr çok acayip bir dönem oluyor,çok hızlı kilo alınıyor .

O çok kötü ağrı yapıyor. Ben yeşil Fındık’la çözdüm o işi. Üzüm , incir , erik her gün bir tane yemeye çalışıyorum. Şu an bağırsaklarım düzenli mutluyum.

Benim diyete çok benziyor bende size atayım eve gidince .. açlık değil benimkisi tam aklımdan geçeni yiyememek mesela 2 gündür gezmekten deli gibi yürüdüm. Artık ayaklarım ağrıyor . Yok şaka gibi 57.8 gördüm. Demiştim ki artık 55 lilere inmediysem yatacam kimse beni kaldırmasın .... sadece dün akşam bozdum o da bir 4,5 patetes kızartması, birde ekmekli bişey ayran akşam başka bişey yemedim bile.. Yani harekette ediyorum listeye de uyuyorum ama kabızlık problemim geçmiyor.
İlaç kullanınca ancak..

15 kabulüm. Ama son trimesterda çok fazla alındığını duyduğum için hesaplayamadım bile. 20 kg üstü alırsam geri vermesi zor olur ve çok hantallaşırım diye korkuyorum.

Bana şu an aldığım 4-5 kilo fazla geliyor. Hareketlerimi kısıtlıyor. 15-20 kilo alırsam nefes alamam. Mutsuz oluyorum yemezsem. Ayarını bulamadım.

Ben her ay düzenli kilo alınca 1 er 1 er doktor uyardı ... ama yememi normale göree artırmadım hiç .. sadece sindirim problemin var Dr dedim böyle böyle . Yani hapur hupur yemiyorum .. nedeni kabızlık. DR um da diyetisyenne yönlendirdi.
Ay çok söylendim . Bugün duba gibi şişmiş hissederek kalkınca kötü hissettim moralim bozuldu. 2. Hamileliğim.

Ya her ay bi kilo alsam hiç umrumda olmaz. Her hafta 1 kilo alıyorum ben kabızlık da çok yok sadece şişkinlik ve gaz var bende. Doktor da durumdan memnun napıcam bilmiyorum

Şişkinlik ve gaz problemi yaşayan arkadaşlar hormonal de olabilir tabi bu durum ama glutensiz beslenmeyi bir deneyin derim farkı göreceksiniz.Gerci süt ve süt ürünleri de yok glutensizde ama başka kaynaklardan alabilirsiniz vitamini.

Bilhassa tiroid rahatsızlığı olanlar gluten size düşman .

Ya her ay bi kilo alsam hiç umrumda olmaz. Her hafta 1 kilo alıyorum ben kabızlık da çok yok sadece şişkinlik ve gaz var bende. Doktor da durumdan memnun napıcam bilmiyorum
Ben kiloya pek takmıyordum. Çünkü oğlanda 18 kilo aldım sonra verdim. Onda da bir ay dr uyarısıyla dikkat ettim .. o kadar. Canım be istediyse yemiştim Ama şimdi kabızlık olunca sıkıntım artı. Yoksa bence de normal kilo alımı...

Bugün çenem çok düşük Allah'ım
Hamile yastığı alacağım fakat hangisi karar veremedim.50-160 TL arası bir fiyat skalası var .Kimine ekstra elyaf koymuş kullanıcılar.Alip deneyen beğenen varsa markasini söyleyebilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…