2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
15 kabulüm. Ama son trimesterda çok fazla alındığını duyduğum için hesaplayamadım bile. 20 kg üstü alırsam geri vermesi zor olur ve çok hantallaşırım diye korkuyorum.
bende 3 hafta öncesine kadar 6 kilo almıştım. 1. hamileliğimde o haftaya kadar o kadar kilo almama rağmen 24 kilo ile kapattım :)) hoş geri vermesi kolay olmuştu. çünkü bebeğimin 40 çıktıktan sonra işe başlamıştım o tempo ile verdim. bu sefer daha fazla aldım. dikkat etmezsem sanırım 24 den fazla ile bitiririm:)) benimde şu durumda hedefim dikkat ederek toplamda 12-14kilo almak ama dedikleri gibi son zamanlarda daha çok yiyiroz (

ben şu ana kadar 5 kilo aldım, 52yle hamile kaldım 56,5 tim en son iki hafta önce. ilk gebeliğimde ilk dört ay hiç kilo almamıştım, son trimasterde nasıl olduysa (beslenme düzenim d aynı olmasına rağmen) 15 kilo falan aldım, 70 kilo ile doğuma girmiştim yine 52yle hamile kalıp... bunda şimdiden aldım Allah sonumu hayretsin

İnşallah canım
İkili testin iyiyse merak etme bi şey yoktur inşallah. Çoğu doktor 3lü 4lü test yaptırmıyor mesela doğruluk oranı çok düşük diye. Bence hiçbir şey yok bebeğinde ama perinatologa gitmen de iyi olur tabi için rahatlar en azından.

Ben iyiyim canım hafif atlatıyorum burun tıkanıklığı var sadece bol bol dinleniyorum sıvı alıyorum 6. Günüm ağırlaşmam heralde artık sen nasılsın ?
İyiyim şükür bende. burun tıkanıklığı bende de var. Ağırlaşmazsın bencede. Geçmiş olsun diyelim artık şükür hafif geçti

Kızlar benimde gece bacaklarıma kramp girmeye başladı, o kadar acıyor ki, bazen gecede 2-3 kez oluyor,
Off bu bende de oluyor 3-4 gündür, uyandiriyor uykudan. Magnezyum eksikligine bagladim alt sınırdaydi sürecin başında. Karnımdaki kasılmalar olunca magnezinc başlamıştım ama bıraktım sonra, şimdi bu 3-4 gündür tekrarlayınca yeniden başladım dün gece içmeye. Muzu da hergün 1 Tane yemeye başladım. Soda olarak da sodyumu düşük ve magnezyumu yüksek bir soda markası araştırıyorum. Markette gördüklerimin sodyumu çoj yüksek, başka markete bakcam bugün

24 çokmuş ben öyle kolay da veremem ben de dikkat etmeye çalışıyorum bir kaç gündür 15e kadar kabulüm ama daha fazlası sonrasında zorlar beni

Kızlar günaydın :)
Bebek beşiği bakıyorum ama karar veremedim. Benim odam küçük olduğu için anne yanı yataklara bakmamım bir anlamı olmuyor. Bir tane buldum çok hoşuma gitti madem yatağımın yanına alamıyorum tatlı bir şey olsun dedim. Sizce nasıl?

ben çok beğendim. Çok güzel hem naylonu plastiği de yok. Kullanışlılığı bilemem hiç anlamıyorum ama görüntüsü çok hoş

İkili test nöral tup defekti riskini göstermiyormus. Sadece afp gosteriyormus. Doktorum ultrasonda görünmese bile amniyosentez öneririm dedi. Cunku her zaman görünmeyebilir dedi. Amniyosentez sen oldun ya zor mu geciyor? Ozelde mi yaptırdın sen devlette mi? Sonrasına rapor falan veriliyor mu acaba?

24 çokmuş ben öyle kolay da veremem ben de dikkat etmeye çalışıyorum bir kaç gündür 15e kadar kabulüm ama daha fazlası sonrasında zorlar beni

Gel yürüyüşe çıkalım aksamlari almazsın korkma olumsuz düşünme ,millet 5-6 kilo ile doğumu bitiriyor hareket işin esprisi bence.Havalar da serinliyor rahat yürünür

Çok kötü gerçekten, bu çarşamba benimde randevum var, bende muz yiyorum arada ama tek başına Bi faydası olmuyor

Harika görünüyor . Bu modelleri ben de seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…