2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gel yürüyüşe çıkalım aksamlari almazsın korkma olumsuz düşünme ,millet 5-6 kilo ile doğumu bitiriyor hareket işin esprisi bence.Havalar da serinliyor rahat yürünür
Ahaha çok güzel olurdu yürüyüş arkadaşına ihtiyacım da var Gündüzleri pek çıkamıyorum akşam da buralar biraz tenha olduğundan eşim de geliyor benimle. Ama o yürüyüş yapmayı pek sevmiyor, hemen eve gelmek istiyor. Dolayısıyla tatmin edici bir yürüyüş gerçekleşmiyor benim açımdan evde pilates düşünüyorum daha çok. Netten hoca ve video araştırıyorum

Doktorum magnorm suda eritilen ilaç verdi. 1 aydır kullanıyorum baya faydasını gördüm. İsterseniz danışın belki uygun görür size de verirler.

Bende de magnezyum dusuk sanirim bu kramp olayi bende hep olurdu hamilelik disinda da cok yasardim hep magnezyum derlerdi ben de efermag kullanirdim o bitmisti ben de efermagin tadini sevemedigim icin arada beypazari maden suyu iciorm onun magnezyumu yuksek ama sodyuma hic dikkat etmedm cok da yuksek degil sanirim. Sınır nedir bilmiorm. Dun muz da aldim her gun yerim diye ama sanirim bi de takviye magnezyum gerekecek. Kramp gircek kdr zorladigina gore epey dusuktur

çok güzel bence bende de bundan var oğlumda cok rahat etmiştim hem hafif sallanıyor hem çok yer kaplamıyor. ama en fazla 5 - 6. aya kadar kullanılıyor aklnızda olsun. sonra boyu uzadıkça kenarlara çarpmaya başlıyor esnerken gerinirken

Amniyosentez kolay bir işlem canım. iğne sadece rahim kasından geçerken hafif bir acı hissettim.
Tıp fakültesinde yaptırdım ben prenatal tanı merkezinde ücret ödemedim.
Özelde 3-4 bin civarına yapıyorlar burda.
Başımda iki doktor bir de hemşire vardı. Profesör kontrol ediyor, yönlendiriyor ama asistanı yapıyor işlemi ama asistan da zaten perinatolog olmak için üst ihtisas yapan kadın doğum uzmanı.
Sonrasında birkaç gün kasık ağrısı oluyor regl sancısının daha hafifi gibi düşün benim 4 gün geçti şu an hiç ağrım kalmadı mesela.
Doktor rapor yazacaktı ama zaten tatilde olduğum için yazmadı sanırım bir iki gün istirahat raporu veriliyor.
Bana bir gün yat ertesi gün ağır işler yapmadığın sürece normal hayatına dönebilirsin demişti.

6 aylık olunca ayırmayı düşünüyorum bende ama inşallah öyle olur :) Odasını da alacağım çünkü

Yatak olarak en kullanışlısı park yatak bence. benim kızım neredeyse 3 yaşına kadar onda yattı. son raddesine kadar hakkını verdik park yatağın
Yazın plaja bile götürdük park yatağı, kv. anne evine giderken topladık yanımızda götürdük, pikniğe vs bile
Ha görüntü olarak pek hoş değil açıkçası çadır gibi bi şey ama kullanışlılık açısından tek geçerim

Elektronik göğüs pompası ve anne memesine yakın biberon, emzik markası ne önerirsiniz kızlar? Lansinoh bakıyorum ama emin olamadım

Evet park yatak kullanışlı gerçekten ama o da benim odaya sığmıyor

bu anne yanı için çok güzel hafif istediğin odaya taşıyabiliyorsun ama tek sıkıntısı çok alçak yataktan inip alıcaksın kardeşim aldı o memnun sezaryen olmassan pek sıkıntı olmaz sanırım

Kızlar ve dnsduru1516 Next siparişim geldi 12 gün üstüne...Tek kelımeyle su kadar diyim bıdaha burdakı magazalardan tek badi almam...Muazzam bir kumaş kalıtesı yumusacık geldı paketım de tam çıktı....Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah.Benım fıkrım gönül rahatlıgıyla alısverıs yapabılırsınız...Kalıplar tam gibi carters gibi ufak degıl bunu göz önüne alın alırken...Bu arada bırkac gune youtube videosu cekecegım fıkır olsun diye buraya linkide atarım

Nerden sipariş veriyorsunuz link atar mısın bana da

Hala sapasağlam duruyor kraft almıştık, oğlan da nasip olursa onda yatacak inşallah..
Bı ben mi sevemedim acaba şu park yatağı bana hiç kullanışlı gelmiyor nedense ikeadan bir beşik aldık biz ahşap kızımda da onu kullandım 8 aylıktı oda yaptım oraya geçirdim oğluma da o beşiği kullanacağım odasına sonrasında bı baza ekledim tamamdır

Birinci çocuğu sezeryanla doguranlar için ufak bir sorum acakti 18. Haftanın içindeyim zaman zaman sezeryan bölgenin sol tarafında sızı hissediyorum acaba bebek büyüdüğü için midir sizce? Tedirgin olmalı mıyım ki?

Kızlar yepyeni bir gündemim var birkaç haftadır. Burnumda ve dudak üstünde güneş lekeleri çıktı En korktuğum şeylerden biriydi. Devamlı krem sürüyorum. Hep şapkayla geziyorum ona rağmen leke oldu. Benim bildiğim güneş lekelerinin bir çözümü yok ama yine de size sormak istedim. Var mı bildiğiniz etkili bir yöntem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…