2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
ben de bugün aynısını buraya sormayı düşndüm ama benim kdr yakın tarihli sezaryen olan yok sanırım. Benim 25inde 1 sene olmş olacak sezaryenim benim de dikişimde bazen kaşınma oluyor kaşıyınca da acıyor ben de tedirgin oldm perşembe gidince doktoruma sorucam.

Canım gümrük parası yüzde 20 mi ödedin ya da fazla tuttumu?

Canim o eskiden olurdu kadınlarda hamilelik lekeleri dogurunca kaybolurmus ondan olmasın ?

Canim sen 1 sene önce olmuşsun benim 5 yıl oldu sezeryan olalı. Ağrım tam sezeryan çizgimin kenarında oluyo ve içten gelen bir ağrı. Hayırlara gelsin insaAllah

Canim sen 1 sene önce olmuşsun benim 5 yıl oldu sezeryan olalı. Ağrım tam sezeryan çizgimin kenarında oluyo ve içten gelen bir ağrı. Hayırlara gelsin insaAllah
Sende bi sikinti olcagini sanmiyorm 5 seneliklerde ssvd bile yapiyolar da ben tedirginim. Doktorlar 6 ay beklemen yeterli diodu ben 7 ay snr hamile kaldm benm gbi baska arkadaslarm da oldu sorunsuz umarim bende de sorun olmaz

Caudalie vinoperfect serum. Gebelikte de kullanılabiliyormus

Benimde alnımda hafif yanağımda başladı tam saç diplerine doğru lekelenme ben kapalıyım orası pek güneş görmüyor boneden dolayı güneşle korumayla alakası yok sanırım doğumdan sonrada kaybolur inşaAllah

Cajim beypazarinda magnezyum yüksek ama sodyum da yüksek. Sodyum yüksekliği ödem yapiyor, bir de günde 2 şişe içilirse günlük tuz limitin de dolmuş oluyor. Arastirdigima göre en mantıklı gelenler selendi, sarıkız, özkaynak, akmina(cam şişe), inişdibi, s.pellegrinio en mantıklı olanlar. Hele kızılayın mavi renkli olanının sodyum oranı inanılmaz yüksek(770.4 Mg) ve magnezyumu çok düşük(13.3 mg). Kızılay yeşil olan ise ülkede en yüksek magnezyum oranına sahip sodadır ama sodyumu da yüksek yine(magnezyum:317 mg, sodyum 108) tercih edilebilir digerlerini bulamazsam onu alıyorum. Ben sodyum almak istemedigim icin Özkaynak veya selendi bulursam kapacağım :) özkaynak magnezyum sodyum orani açısından; magnezyum 102.2, sodyum 72,59 mg. Selendi: 55mg mag, 38 mg sodyum

çok teşekkürler detaylı bilgilendirme için cnm ben de özkaynak alaym o zaman en mantıklısı o gibi duruyo.

Elektronik göğüs pompası ve anne memesine yakın biberon, emzik markası ne önerirsiniz kızlar? Lansinoh bakıyorum ama emin olamadım
Bende bakmıştım, trendyolda şunu beğenmiştim, çekim gücü ve acıtma konusunda çok iyi yorumları var, isterseniz yorumlara bakın, bende emin olamadım, kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsa bende bunu düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210823_131938_trendyol.com.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 47
Elektronik göğüs pompası ve anne memesine yakın biberon, emzik markası ne önerirsiniz kızlar? Lansinoh bakıyorum ama emin olamadım
Süt sağma pompası lansinoh ayrıca biberonları da var, bi de aventin biberonlarını almıştım kızımda.
Ama bence gereksizmiş çünkü emzirmeye odaklanmak daha iyi diye düşünüyorum.
Süt pompasını sadece ilk 4 gün sütüm gelmedi kızım da güçlü ememedi o yüzden kullandım sonra hiç gerek kalmadı.
Avent biberonu bebeğim doğar doğmaz tutmakta hiç zorlanmadı ama onu da dediğim gibi 3-4 gün kullanmışızdır sütüm gelene ve kızım emmeyi becerene kadar.
Ha şimdiki aklım olsaydı hiç uğraşmazdım biberonla süt sağmakla falan. Direk emzirmeye çalışırdım ısrarla.

Güneşle beraber olan özellikle yüzdeki gebelik lekelerinin geçmediği söyleniyor ama güneş görmeyen yerlerde koltukaltı, işte meme kenarları falan oralarda da kararma oluyor mesela ama onlar doğumdan bi süre sonra geçiyor.

Gebelik lekesi onlar muhtemelen esmerlerde daha yatkınlık oluyormuş galiba .Ama doğumdan sonra geçiyor diyorlar çoğunluk

ayyyy benimki hala gelmedi yaa bekliyorum sabırsızlandım şimdi iyice güle güle giydirelim inşallahhhh

Merhabalar, hasta oluyorum umarım korona değilimdir. Dünden beri boğazım ve burnum yanıyor. Limonlu tuzlu gargara yaptım, ılık suya tuz atıp gargara yaptım, burnuma Deniz suyu çektim.
Hamileyken kullanabileceğimiz gargara sprey var mı? Yoksa doğal yollardan mı gidebiliyoruz.

bende de oluyo ya hatta korktum geçen gün bıçak gibi saplandı ters hareket yaptım zannettim... benim ilk doğumla arasında çok yok iki yaş araları olacak bence tam iyileşmedi ondan ya

bildiğim kadarıyla sterimar diye bi markanınkini kullanıyoruz hamilelikte, ben bunda ihtiyaç duymadım ama önceki hamileliğimde cok kötü grip olmuştum onu kullanmıştım yine de eczacıya sormadan almayın tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…