- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
ben de bugün aynısını buraya sormayı düşndüm ama benim kdr yakın tarihli sezaryen olan yok sanırım. Benim 25inde 1 sene olmş olacak sezaryenim benim de dikişimde bazen kaşınma oluyor kaşıyınca da acıyor ben de tedirgin oldm perşembe gidince doktoruma sorucam.Birinci çocuğu sezeryanla doguranlar için ufak bir sorum acakti18. Haftanın içindeyim zaman zaman sezeryan bölgenin sol tarafında sızı hissediyorum acaba bebek büyüdüğü için midir sizce? Tedirgin olmalı mıyım ki?
Canım gümrük parası yüzde 20 mi ödedin ya da fazla tuttumu?Kızlar vednsduru1516 Next siparişim geldi 12 gün üstüne...Tek kelımeyle su kadar diyim bıdaha burdakı magazalardan tek badi almam...Muazzam bir kumaş kalıtesı yumusacık geldı paketım de tam çıktı....Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah.Benım fıkrım gönül rahatlıgıyla alısverıs yapabılırsınız...Kalıplar tam gibi carters gibi ufak degıl bunu göz önüne alın alırken...Bu arada bırkac gune youtube videosu cekecegım fıkır olsun diye buraya linkide atarım
Canim o eskiden olurdu kadınlarda hamilelik lekeleri dogurunca kaybolurmus ondan olmasın ?Kızlar yepyeni bir gündemim var birkaç haftadır. Burnumda ve dudak üstünde güneş lekeleri çıktıEn korktuğum şeylerden biriydi. Devamlı krem sürüyorum. Hep şapkayla geziyorum ona rağmen leke oldu. Benim bildiğim güneş lekelerinin bir çözümü yok ama yine de size sormak istedim. Var mı bildiğiniz etkili bir yöntem?
Canim sen 1 sene önce olmuşsun benim 5 yıl oldu sezeryan olalı. Ağrım tam sezeryan çizgimin kenarında oluyo ve içten gelen bir ağrı. Hayırlara gelsin insaAllahben de bugün aynısını buraya sormayı düşndüm ama benim kdr yakın tarihli sezaryen olan yok sanırım. Benim 25inde 1 sene olmş olacak sezaryenim benim de dikişimde bazen kaşınma oluyor kaşıyınca da acıyor ben de tedirgin oldm perşembe gidince doktoruma sorucam.
Sende bi sikinti olcagini sanmiyorm 5 seneliklerde ssvd bile yapiyolar da ben tedirginim. Doktorlar 6 ay beklemen yeterli diodu ben 7 ay snr hamile kaldm benm gbi baska arkadaslarm da oldu sorunsuz umarim bende de sorun olmazCanim sen 1 sene önce olmuşsun benim 5 yıl oldu sezeryan olalı. Ağrım tam sezeryan çizgimin kenarında oluyo ve içten gelen bir ağrı. Hayırlara gelsin insaAllah
Caudalie vinoperfect serum. Gebelikte de kullanılabiliyormusKızlar yepyeni bir gündemim var birkaç haftadır. Burnumda ve dudak üstünde güneş lekeleri çıktıEn korktuğum şeylerden biriydi. Devamlı krem sürüyorum. Hep şapkayla geziyorum ona rağmen leke oldu. Benim bildiğim güneş lekelerinin bir çözümü yok ama yine de size sormak istedim. Var mı bildiğiniz etkili bir yöntem?
Benimde alnımda hafif yanağımda başladı tam saç diplerine doğru lekelenme ben kapalıyım orası pek güneş görmüyor boneden dolayı güneşle korumayla alakası yok sanırım doğumdan sonrada kaybolur inşaAllahKızlar yepyeni bir gündemim var birkaç haftadır. Burnumda ve dudak üstünde güneş lekeleri çıktıEn korktuğum şeylerden biriydi. Devamlı krem sürüyorum. Hep şapkayla geziyorum ona rağmen leke oldu. Benim bildiğim güneş lekelerinin bir çözümü yok ama yine de size sormak istedim. Var mı bildiğiniz etkili bir yöntem?
Hamilelik lekeleri de diyorlar ama inşallah doğumdan sonra kaybolur. Bazı kişilerde kalıyor. Yengemde çok leke olmuştu ve çoğu geçmedi.Canim o eskiden olurdu kadınlarda hamilelik lekeleri dogurunca kaybolurmus ondan olmasın ?
Cajim beypazarinda magnezyum yüksek ama sodyum da yüksek. Sodyum yüksekliği ödem yapiyor, bir de günde 2 şişe içilirse günlük tuz limitin de dolmuş oluyor. Arastirdigima göre en mantıklı gelenler selendi, sarıkız, özkaynak, akmina(cam şişe), inişdibi, s.pellegrinio en mantıklı olanlar. Hele kızılayın mavi renkli olanının sodyum oranı inanılmaz yüksek(770.4 Mg) ve magnezyumu çok düşük(13.3 mg). Kızılay yeşil olan ise ülkede en yüksek magnezyum oranına sahip sodadır ama sodyumu da yüksek yine(magnezyum:317 mg, sodyum 108) tercih edilebilir digerlerini bulamazsam onu alıyorum. Ben sodyum almak istemedigim icin Özkaynak veya selendi bulursam kapacağım :) özkaynak magnezyum sodyum orani açısından; magnezyum 102.2, sodyum 72,59 mg. Selendi: 55mg mag, 38 mg sodyumBende de magnezyum dusuk sanirim bu kramp olayi bende hep olurdu hamilelik disinda da cok yasardim hep magnezyum derlerdi ben de efermag kullanirdim o bitmisti ben de efermagin tadini sevemedigim icin arada beypazari maden suyu iciorm onun magnezyumu yuksek ama sodyuma hic dikkat etmedm cok da yuksek degil sanirim. Sınır nedir bilmiorm. Dun muz da aldim her gun yerim diye ama sanirim bi de takviye magnezyum gerekecek. Kramp gircek kdr zorladigina gore epey dusuktur
çok teşekkürler detaylı bilgilendirme için cnm ben de özkaynak alaym o zaman en mantıklısı o gibi duruyo.Cajim beypazarinda magnezyum yüksek ama sodyum da yüksek. Sodyum yüksekliği ödem yapiyor, bir de günde 2 şişe içilirse günlük tuz limitin de dolmuş oluyor. Arastirdigima göre en mantıklı gelenler selendi, sarıkız, özkaynak, akmina(cam şişe), inişdibi, s.pellegrinio en mantıklı olanlar. Hele kızılayın mavi renkli olanının sodyum oranı inanılmaz yüksek(770.4 Mg) ve magnezyumu çok düşük(13.3 mg). Kızılay yeşil olan ise ülkede en yüksek magnezyum oranına sahip sodadır ama sodyumu da yüksek yine(magnezyum:317 mg, sodyum 108) tercih edilebilir digerlerini bulamazsam onu alıyorum. Ben sodyum almak istemedigim icin Özkaynak veya selendi bulursam kapacağım :) özkaynak magnezyum sodyum orani açısından; magnezyum 102.2, sodyum 72,59 mg. Selendi: 55mg mag, 38 mg sodyum
Bende bakmıştım, trendyolda şunu beğenmiştim, çekim gücü ve acıtma konusunda çok iyi yorumları var, isterseniz yorumlara bakın, bende emin olamadım, kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsa bende bunu düşünüyorumElektronik göğüs pompası ve anne memesine yakın biberon, emzik markası ne önerirsiniz kızlar? Lansinoh bakıyorum ama emin olamadım
Ben philips avent alıcam herkes onu önerdi çevremdeElektronik göğüs pompası ve anne memesine yakın biberon, emzik markası ne önerirsiniz kızlar? Lansinoh bakıyorum ama emin olamadım
Süt sağma pompası lansinoh ayrıca biberonları da var, bi de aventin biberonlarını almıştım kızımda.Elektronik göğüs pompası ve anne memesine yakın biberon, emzik markası ne önerirsiniz kızlar? Lansinoh bakıyorum ama emin olamadım
Kızlar yepyeni bir gündemim var birkaç haftadır. Burnumda ve dudak üstünde güneş lekeleri çıktıEn korktuğum şeylerden biriydi. Devamlı krem sürüyorum. Hep şapkayla geziyorum ona rağmen leke oldu. Benim bildiğim güneş lekelerinin bir çözümü yok ama yine de size sormak istedim. Var mı bildiğiniz etkili bir yöntem?
ayyyy benimki hala gelmedi yaa bekliyorum sabırsızlandım şimdi iyiceKızlar vednsduru1516 Next siparişim geldi 12 gün üstüne...Tek kelımeyle su kadar diyim bıdaha burdakı magazalardan tek badi almam...Muazzam bir kumaş kalıtesı yumusacık geldı paketım de tam çıktı....Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah.Benım fıkrım gönül rahatlıgıyla alısverıs yapabılırsınız...Kalıplar tam gibi carters gibi ufak degıl bunu göz önüne alın alırken...Bu arada bırkac gune youtube videosu cekecegım fıkır olsun diye buraya linkide atarım
bende de oluyo ya hatta korktum geçen gün bıçak gibi saplandı ters hareket yaptım zannettim... benim ilk doğumla arasında çok yok iki yaş araları olacak bence tam iyileşmedi ondan yaBirinci çocuğu sezeryanla doguranlar için ufak bir sorum acakti18. Haftanın içindeyim zaman zaman sezeryan bölgenin sol tarafında sızı hissediyorum acaba bebek büyüdüğü için midir sizce? Tedirgin olmalı mıyım ki?
bildiğim kadarıyla sterimar diye bi markanınkini kullanıyoruz hamilelikte, ben bunda ihtiyaç duymadım ama önceki hamileliğimde cok kötü grip olmuştum onu kullanmıştım yine de eczacıya sormadan almayın tabiMerhabalar, hasta oluyorum umarım korona değilimdir. Dünden beri boğazım ve burnum yanıyor. Limonlu tuzlu gargara yaptım, ılık suya tuz atıp gargara yaptım, burnuma Deniz suyu çektim.
Hamileyken kullanabileceğimiz gargara sprey var mı? Yoksa doğal yollardan mı gidebiliyoruz.
Nerden sipariş veriyorsunuz link atar mısın bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?