2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
K Kelimelik Benim doktor acilde durmuyor normal muayeneye devam ediyor odasında. Diğer kadın doğumcu pazartesi günleri mesela nöbetçi. Arayıp öğrenebilirsin telefonla. Benim hastahanede tıp merkezi, doktordan memnun kalınca değiştirmedim

Aa evet kadın doğum hastanesinin acilinde illaki kadın doğum doktoru olur haklısınız bunu da değerlendireym.

Aile hekimi çok yakin ama malesef mesai saatleri dışında rapor almam lazim.

Hocam 30 Ağustos’ta neden almak istemiyorsunuz . Bizim mesaimiz 31 Ağustos’ta başlıyor öncesinde alabiliriz .31 Ağustos’a bırakmayın bence işinizi.

Hocam 30 Ağustos’ta neden almak istemiyorsunuz . Bizim mesaimiz 31 Ağustos’ta başlıyor öncesinde alabiliriz .31 Ağustos’a bırakmayın bence işinizi.
Yok zaten 30 Ağustos resmi tatil ya o zaman alacağım hocam. 31 Ağustos mesai günü o gün istesem de alamam zaten il dışından.

Bizim müdür hamile öğretmenleri kapsamadığına dair bi bilgi gelmedi dedi, şu an için sadece veri toplanıyormuş.
Ben de rapor alırım büyük ihtimal zaten başlamak da istemiyordum hal böyleyken.
Hadi ben başladım diyelim öğrencilerin okul dışında nereye girip çıktıkları belli değil, velilerin hepsi aşılı mı onu nerden bileceğim.

Senin idari izne az kaldı zaten .Geri kalan boşluğu rapor filan doldurursun.Bende seneye aktarmayacak olan senelik izni alip, okulların açılmasıyla eve geçiyorum

Bence hamileler için bir şeyler düşünmeliler. Kendimden bağımsız düşünüyorum pcr kuyruğunda bekleyen gebe görmek istemem. Zaten aşının gebeler üzerindeki etki ve yan etki durumları kimse tarafından bilinmiyor. Çalışma da yok henüz. Bazı ülkeler gebelere aşıyı yasak koşarken bazıları gebelere özellikle tavsiye ediyor. Bizim doktorlar da bu yüzden birbirinden bağımsız ve zıt görüşler bildirebiliyor. Ben de aşıyı doğumdan sonra olmak isteyenlerdenim. İzole olma ihtimalim okula gideceğim için yok ama max. tedbir almaya çalışacağım.

Anladığım kadarıyla grubumuzda epey öğretmen var. İdari izinle ilgili sizlere bir şey dendi mi kızlar? 24.haftadan itibaren idari izinli sayılıyoruz ama müdür derse gireceksiniz derse ne yapacağız? O durumda ben online devam edeyim deme şansımız var mı? Kafamda deli sorular

müdür öyle bir şey demez ama uzaktan eğitim başlarsa deme ihtimali var. Sonuçta riske girmemek için izin veriyorlar risk ortadan kalkınca görev verebilirler

Ya aşı için bide 18 yaş altına yapmıyorlar benim daha organları yeni gelişen bebeğime ne etki göstereceğinin kim garantisini veriyorda böyle saçma sapan işlere soyunuyorlar anlamıyorum o zaman okul çağında ki bütün çocuklara yap bu aşıyı ilkokulda çat kapı gelip aşı yapıyorlardı hangimizin velisine soruldu o zaman ? Madem bu kadar güvenli beden kendileri sorumluluk almıyor

İdari izin hakkına idarecin karışamaz canım. Uzaktan da olsa gebeler idari izin hakkını kullanabilir. Bizim okulda geçen yıl iki ing öğretmeni birden uzaktan eğitimde aynı anda izin kullandı mesela. O durumda bile itiraz edemediler.

Aynen benim arkadaşlarımdan da geçen yıl uzaktan eğitim zamanında idari izne çıkanlar olmuştu, değişmezse uzaktan eğitim kısmı bizi yine bağlamaz diye düşünüyorum..

Ben aslında şunu merak ediyorum. Okullar yüz yüze açıldı. Uzaktan olunca ders vermek sıkıntı olmuyor ama yüz yüze olunca okula gitmek zorunda kalacağız. İdari izin olunca illa okula geleceksin diyemezler değil mi? Ya da sen uzaktan yap deme gibi bir alternatif sunabilirler mi?

Yüz yüze eğitim devam ederken kimseye sen uzaktan işle deme gibi bir lüksleri de yok canım. İdari izinde de okula çağıramazlar çünkü izindesin sana o izni veren bakanlık. Okuldan bağımsız bir durum yani.

mor_leylak canım nasılsın, farklı bi doktor görüşü daha aldın mı, merak ettim seni?
Teşekkür ederim canım. Yarına bir tane peritanologdan randevu aldim. Ogleden sonra gideceğim. Kendi doktorum daha önceki ultrasonlarda ben dikkat cekici birsey görmemiştim, belki amniyosentez gerekebilir dedi. Bakalim yarin ultrasonda peritanolog gözü de gorsun. İnsallah sen de ben de hayırlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…