- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
bildiğim kadarıyla sterimar diye bi markanınkini kullanıyoruz hamilelikte, ben bunda ihtiyaç duymadım ama önceki hamileliğimde cok kötü grip olmuştum onu kullanmıştım yine de eczacıya sormadan almayın tabi
yok ben de burun için olanı almıştımSterimar deniz suyuyla burnumu temizliyorum. Gargara değil ama gargarası da var mı bunun
Buna aynen katiliyorum. Ilk cocukta ben de pompa almistim. Emzirmeye gayret etmemistim. Bana calisanlar icin tamam ama zaten evdeyseniz gereksiz geliyor gogus pompasi. Bunda calismiyorum da zaten emzirmeye gayret edicem. Sut getiren tek sey bol bol emzirmek. Ilkinde beceremedim insallah bunda olur.Süt sağma pompası lansinoh ayrıca biberonları da var, bi de aventin biberonlarını almıştım kızımda.
Ama bence gereksizmiş çünkü emzirmeye odaklanmak daha iyi diye düşünüyorum.
Süt pompasını sadece ilk 4 gün sütüm gelmedi kızım da güçlü ememedi o yüzden kullandım sonra hiç gerek kalmadı.
Avent biberonu bebeğim doğar doğmaz tutmakta hiç zorlanmadı ama onu da dediğim gibi 3-4 gün kullanmışızdır sütüm gelene ve kızım emmeyi becerene kadar.
Ha şimdiki aklım olsaydı hiç uğraşmazdım biberonla süt sağmakla falan. Direk emzirmeye çalışırdım ısrarla.
Buna aynen katiliyorum. Ilk cocukta ben de pompa almistim. Emzirmeye gayret etmemistim. Bana calisanlar icin tamam ama zaten evdeyseniz gereksiz geliyor gogus pompasi. Bunda calismiyorum da zaten emzirmeye gayret edicem. Sut getiren tek sey bol bol emzirmek. Ilkinde beceremedim insallah bunda olur.
Bebek ağladıkça eltim dayadı memeye bebeği valla hiç aldırmadı öyle öyle alıştı. Eltim olmasa o kadar uğraşır mıydım ben de bilmiyorum.Buna aynen katiliyorum. Ilk cocukta ben de pompa almistim. Emzirmeye gayret etmemistim. Bana calisanlar icin tamam ama zaten evdeyseniz gereksiz geliyor gogus pompasi. Bunda calismiyorum da zaten emzirmeye gayret edicem. Sut getiren tek sey bol bol emzirmek. Ilkinde beceremedim insallah bunda olur.
Bende grip olmuştum yeni iyileştim. Okyanus burun spreyi kullandım aloe veralı falandı ve cıstus antivirüs pastil.Merhabalar, hasta oluyorum umarım korona değilimdir. Dünden beri boğazım ve burnum yanıyor. Limonlu tuzlu gargara yaptım, ılık suya tuz atıp gargara yaptım, burnuma Deniz suyu çektim.
Hamileyken kullanabileceğimiz gargara sprey var mı? Yoksa doğal yollardan mı gidebiliyoruz.
Merhabalar, hasta oluyorum umarım korona değilimdir. Dünden beri boğazım ve burnum yanıyor. Limonlu tuzlu gargara yaptım, ılık suya tuz atıp gargara yaptım, burnuma Deniz suyu çektim.
Hamileyken kullanabileceğimiz gargara sprey var mı? Yoksa doğal yollardan mı gidebiliyoruz.
Çok geçmiş olsun . İnşallah korktuğunuz olmasın . Yakın zamanda corona geçirmiş biri olarak çok zor bir süreçti. Bol sıvı tüketin . Tekrar geçmiş olsun .Merhabalar, hasta oluyorum umarım korona değilimdir. Dünden beri boğazım ve burnum yanıyor. Limonlu tuzlu gargara yaptım, ılık suya tuz atıp gargara yaptım, burnuma Deniz suyu çektim.
ben ilk hamileliğimde bunu almıştım, daha doğrusu beyazını. çok kullanışlıydı benim için. hatta 1 yaşına kadarda kullandım. sonrasında odasına geçirdim.Kızlar günaydın :)
Bebek beşiği bakıyorum ama karar veremedim. Benim odam küçük olduğu için anne yanı yataklara bakmamım bir anlamı olmuyor. Bir tane buldum çok hoşuma gitti madem yatağımın yanına alamıyorum tatlı bir şey olsun dedim. Sizce nasıl?Eki Görüntüle 2905094
Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun.Çok geçmiş olsun . İnşallah korktuğunuz olmasın . Yakın zamanda corona geçirmiş biri olarak çok zor bir süreçti. Bol sıvı tüketin . Tekrar geçmiş olsun .
Geçmiş olsun canım bende koronayım benimde aynı o şekilde başladı inşallah değilsindir yinede test ver bence ona göre önlem alırsın bana sağlık ocağı doktoru vitaminler verdi onları kullanıyorum çok şükür toparladım sayılırTeşekkür ederim, size de geçmiş olsun.
Geçen sene bu zamanlarda korona olmuştum hafifti ama o bile zorlamıştı. eğer öyleyse geçen sene çok zayıftım yemek yemiyordum bağışıklık sistemim düşüktü yine de çok etkilemedi. Bu da etkilemez dinlenirsem.
Babam hastaymış söylemiyor onlara gidiyorum sürekli. Hastaysa niye uyarmıyor çok kızdım sesi iyice kısılınca farkettim, öksürüyor sigaradan diyor, korona değilim diye geziyor hala. Nezle de bulaşan bir şey erkekler gerçekten şansa yaşıyor umrunda değil hiçbir şey.
Ben de bunu kaydetmiştim almak için. Yorumlar iyi gibi.Bende bakmıştım, trendyolda şunu beğenmiştim, çekim gücü ve acıtma konusunda çok iyi yorumları var, isterseniz yorumlara bakın, bende emin olamadım, kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsa bende bunu düşünüyorum
Koku kaybı mı yaşadınız nasıl farkettiniz .Geçmiş olsun canım bende koronayım benimde aynı o şekilde başladı inşallah değilsindir yinede test ver bence ona göre önlem alırsın bana sağlık ocağı doktoru vitaminler verdi onları kullanıyorum çok şükür toparladım sayılır
belki de korona değilsinizdir, havalar çok sıcaktı bi anda serinledi falan ben de hafif burun akıntısı yaşıyorum mevsimseldir inşallahKoku kaybı mı yaşadınız nasıl farkettiniz .
Geçmiş olsun size de.
Evdeyim zaten ilaç kullanamayacağım, devam ederse test veririm. Eşimle de odalarımız ayrı.Hastaneye gitmek zor geliyor. vitaminlerim var kullanıyorum, iştahım yerinde.
ah ya inanmıyorm bu babalar neden böyle gerçekten ya.. Çok komikler hastalığı ve doktora gitmeyi ayıp bişey sanıyolar benim babam da böyle. Bu sene dizimdeki çapraz bağlar kopmuştu ona kalsa doktora gitmeme gerek yoktu, dizimi bükemiyorum açamıyorum topallıyorm ama babama kalsa gerek yok gitmemeTeşekkür ederim, size de geçmiş olsun.
Geçen sene bu zamanlarda korona olmuştum hafifti ama o bile zorlamıştı. eğer öyleyse geçen sene çok zayıftım yemek yemiyordum bağışıklık sistemim düşüktü yine de çok etkilemedi. Bu da etkilemez dinlenirsem.
Babam hastaymış söylemiyor onlara gidiyorum sürekli. Hastaysa niye uyarmıyor çok kızdım sesi iyice kısılınca farkettim, öksürüyor sigaradan diyor, korona değilim diye geziyor hala. Nezle de bulaşan bir şey erkekler gerçekten şansa yaşıyor umrunda değil hiçbir şey.
Teşekkür ederim. Benim burun tıkanıklığı burun akıntısıyla başladı birazda sırt ağrım halsizliğim oldu öyle anladık.Koku kaybı mı yaşadınız nasıl farkettiniz .
Geçmiş olsun size de.
Evdeyim zaten ilaç kullanamayacağım, devam ederse test veririm. Eşimle de odalarımız ayrı.Hastaneye gitmek zor geliyor. vitaminlerim var kullanıyorum, iştahım yerinde.
belki de korona değilsinizdir, havalar çok sıcaktı bi anda serinledi falan ben de hafif burun akıntısı yaşıyorum mevsimseldir inşallah
Evet bende yorumlara güvendim ama kullanan yok gibi, çalıştığım için sonraki dönemlerde ihtiyacım olacakBen de bunu kaydetmiştim almak için. Yorumlar iyi gibi.
Çok teşekkür ederimTeşekkür ederim, size de geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?