2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Sterimar deniz suyuyla burnumu temizliyorum. Gargara değil ama gargarası da var mı bunun

Buna aynen katiliyorum. Ilk cocukta ben de pompa almistim. Emzirmeye gayret etmemistim. Bana calisanlar icin tamam ama zaten evdeyseniz gereksiz geliyor gogus pompasi. Bunda calismiyorum da zaten emzirmeye gayret edicem. Sut getiren tek sey bol bol emzirmek. Ilkinde beceremedim insallah bunda olur.

Söyledikleriniz doğru ama. Çocuk emene kadar 2 gün aç mı kalsın. Bence doğru yapmışsınız ilkinde, ikincisi kolay emiyormuş umarım zorlanmazsınız

Bebek ağladıkça eltim dayadı memeye bebeği valla hiç aldırmadı öyle öyle alıştı. Eltim olmasa o kadar uğraşır mıydım ben de bilmiyorum.
Üstelik ilk günler midesi o kadar küçük olurmuş ki azıcık dahi süt gelse yeterliymiş ama işte acemilik diyelim.
Yok aç kalmasın yok sarılık olmasın diye mama bile vermiştim ilk 4 gün
Neyse ki sonra bi tuttu memeyi 2 yılda zor bıraktırdım.

Bende grip olmuştum yeni iyileştim. Okyanus burun spreyi kullandım aloe veralı falandı ve cıstus antivirüs pastil.

Xlear burun spreyi verdiler bana onu kullanıyorum tıkanınca

Çok geçmiş olsun . İnşallah korktuğunuz olmasın . Yakın zamanda corona geçirmiş biri olarak çok zor bir süreçti. Bol sıvı tüketin . Tekrar geçmiş olsun .

ben ilk hamileliğimde bunu almıştım, daha doğrusu beyazını. çok kullanışlıydı benim için. hatta 1 yaşına kadarda kullandım. sonrasında odasına geçirdim.

Çok geçmiş olsun . İnşallah korktuğunuz olmasın . Yakın zamanda corona geçirmiş biri olarak çok zor bir süreçti. Bol sıvı tüketin . Tekrar geçmiş olsun .
Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun.

Geçen sene bu zamanlarda korona olmuştum hafifti ama o bile zorlamıştı. eğer öyleyse geçen sene çok zayıftım yemek yemiyordum bağışıklık sistemim düşüktü yine de çok etkilemedi. Bu da etkilemez dinlenirsem.

Babam hastaymış söylemiyor onlara gidiyorum sürekli. Hastaysa niye uyarmıyor çok kızdım sesi iyice kısılınca farkettim, öksürüyor sigaradan diyor, korona değilim diye geziyor hala. Nezle de bulaşan bir şey erkekler gerçekten şansa yaşıyor umrunda değil hiçbir şey.

Geçmiş olsun canım bende koronayım benimde aynı o şekilde başladı inşallah değilsindir yinede test ver bence ona göre önlem alırsın bana sağlık ocağı doktoru vitaminler verdi onları kullanıyorum çok şükür toparladım sayılır

Ben de bunu kaydetmiştim almak için. Yorumlar iyi gibi.

Koku kaybı mı yaşadınız nasıl farkettiniz .
Geçmiş olsun size de.
Evdeyim zaten ilaç kullanamayacağım, devam ederse test veririm. Eşimle de odalarımız ayrı.Hastaneye gitmek zor geliyor. vitaminlerim var kullanıyorum, iştahım yerinde.

belki de korona değilsinizdir, havalar çok sıcaktı bi anda serinledi falan ben de hafif burun akıntısı yaşıyorum mevsimseldir inşallah

ah ya inanmıyorm bu babalar neden böyle gerçekten ya.. Çok komikler hastalığı ve doktora gitmeyi ayıp bişey sanıyolar benim babam da böyle. Bu sene dizimdeki çapraz bağlar kopmuştu ona kalsa doktora gitmeme gerek yoktu, dizimi bükemiyorum açamıyorum topallıyorm ama babama kalsa gerek yok gitmeme Çok geçmiş olsn umarım korona değilsinizdir ikiniz de.

Teşekkür ederim. Benim burun tıkanıklığı burun akıntısıyla başladı birazda sırt ağrım halsizliğim oldu öyle anladık.

belki de korona değilsinizdir, havalar çok sıcaktı bi anda serinledi falan ben de hafif burun akıntısı yaşıyorum mevsimseldir inşallah

Olabilir, bir kaç gün geçmezse test yaptıracağım. Başım, bir yerim ağrımıyor, ağrısa hastaneye giderim. Üst solunum yolu enfeksiyonu gibi izliyor şu an . Aşağıya inmesin diye uğraşıyorum gargaralarla.

Çok teşekkür ederim çok üzüldüm söylememesine maalesef bazı erkekler dikkat etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…