2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tecrubeli annelere sorum olacaktı, hepsiburada'da sepet belli miktara ulasinca bazi indirimler var da. Ben cok kararsız kaldim. Bir dijital tansiyon aleti alacagim evde tansiyon ölçümü için, onun haricinda sizce gümüş kapak mı alsam yoksa göğüs kalkanı mı? Ya da her ikisini de alayım mı? Bir de dogumdan 1 ay önce sürülmeye başlanan gögüs ucu kremi gerekli mi sizce? Onu da gerekliyse mühendisin oglunun tavsiyelerinden birini alacagim

göğüs kalkanı kadar işe yaramayan bir şey görmedim ben, aldm ama bi iki kez kullandım attım kenara. gümüş kapak ise harika bi ürün hiç yara olmadan toparladı. ama bu kişiden kişiye değişiyor bir arkadaşım gümüş kapaktan memnun kalmamıştı mesela.

Aman gidip gelmeyin o kadar umursamaz davranıyorlarsa benim babamda geziyor kahveye falan gidiyor inanın 1 aydır kapılarını açmadım görmek istiyorlarsa dikkat edecekler şu süreçte yapacak bişey yok hepsi aşılı ama iyice saldılar bizimkiler de gitmemek en iyisi yapacak bişey yok

ayy çok kararsız kaldım şimdi sanırım biri varsa diğerine ihtiyaç yok değil mi? İkisinde de çok iyi yorumlar var da ürün yorumlarında... sizce krem gerekli mi peki

Üst yolunum enfeksiyonu gibi başlıyor zaten. Umarım değilsinizdir ama test verin bence. Ona göre daha da beslenmenize dikkt edersiniz

Ya kızlar tekrar bir sorum olacak Ankara Gazi hastanesi öğretim üyesi prof Dr Onur karabacak özel muayenehanesine gidiyorum takip için ilk kizimdada ona gitmiştim.Takip sırasında ilk kızımda ayrıntılı kendi baktı gerek görmedi detayliya ayrıca gitmeme. Bu hamileliğimde de aynı olacak inşallah.Sizce yinede 4d ayrınlitiya gitsemmi kararsız kaldim

ayy çok kararsız kaldım şimdi sanırım biri varsa diğerine ihtiyaç yok değil mi? İkisinde de çok iyi yorumlar var da ürün yorumlarında... sizce krem gerekli mi peki
krem ben aldım ama çok az kullanılıyor, sadece ilk birkaç hafta, aslında tüp olanlardan değil de numunelik gibi deneme paketleri var ya öyle bişey isteyebilirsiniz herhangi bi eczaneden ilaç aldığınızda bence deneme ürünü gibi. o bile yeterli olur memnun kalırsanız alırsınız. kremlerin üzerinde silmeden emzirebilirsiniz yazıyo ama benim içime sinmediği için pek kullanamadım. gümüş kapak yara olmaması için, göğüs kalkanı ise daha çok memeden süt sızıntısı oldukça üstünüz kirlenmesin diye. göğüs kalkanı aventinkini almıştım ben, biriktikçe sızdırıyordu o yüzden hiç memnun kalmadım. sonra mochi süt toplama aleti var ondan aldım birini emzirirken diğerinden süt sızabiliyor ilk zamanlar çünkü

adam profesorse bence yeterli şekilde inceliyodur kafasına bişey takılsa gönderirdi perintoloğa, bence doktorunuza bırakın en iyisi

farkları ne ikisinin kullanımda bi fark var mı? geçen sene sağım yaparken o plastik kalkanlardan almıştm sanırım lansinoshundu ben de bi mana verememiştim heralde ben bilemedim kullanmayı diye düşündüm memede durmuyodu ztn anlamsızdı hakkaten

sorduğum soruya cvp buradaymış şimdi gördüm. bende süt sızcak kadar süt olmadığı için manasız geldi demek o kapaklar. teşekkürler

Covitten şüpheniz varsa verin test benim de faranjit oldum verdim bişey çıkmadı Allahtan kan sulandırıcı vs başlanır covitseniz belli olsun bence

Çok teşekkür ederim o zaman mantıklı olan numunelik krem hatta kendim bile evde yapabilirim vardır illaki formülü organik olarak :) hatta internette okudum zeytinyağı sürmek iyi geliyormuş. gümüş kapak lazım olabilir gibi duruyor. Göğüs kalkanı almıyorum. Mochi süt toplama aletini ise doğum sonrası süt durumuna göre değerlendirip almak daha doğru gibi duruyor

Son düzenleme:
T tulperde bugun ozelde perinatologa gittim. Ultrasonda bir problem görmedi cok şükür ayrıntılı ultrasonda daha net anlaşılır dedi. Bir de kendi doktorum devlette eğitim arastirma hastanesinde perinatolojiye yönlendirmişti. Orası daha uzman bu konularda diye. Oraya da randevu almaya çalışacağım.

Meme ucu için en iyi formül annenin kendi sütü. Emzirmeden önce hafif sıkıp sütünüzle siliyorsunuz, emzirdikten sonra yine sütünüzle silmeniz yeterli.
Bu şekilde hem memeyi steril etmiş hem de yara olmasını engellemiş oluyorsunuz.
Bana da bi arkadaşım doğumdan önce söylemişti hiç yara olmadı bu şekilde.
Krem, kapak, kalkan vs.hiç kullanmadım.

Hadi gözün aydın canım için rahatlamıştır..

Aaa bunu duydugum iyi oldu gerçekten,
Yakın zamanda doğum yapan arkadaşım tek gerçek gümüş kapak o cok iyi geliyo sadece lansisoh falan degil demişti (doğru mu yazdım bilmiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…