2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
2 damla su içsem karnıma baskı yapıyor idrarım sanki, yani içimde bebek olduğu çok belli his olarak ağırlık hissediyorum bir de idrarı hemen ve yoğun yaşıyorum sizde de böyle mi kızlar

2 damla su içsem karnıma baskı yapıyor idrarım sanki, yani içimde bebek olduğu çok belli his olarak ağırlık hissediyorum bir de idrarı hemen ve yoğun yaşıyorum sizde de böyle mi kızlar
Aynennn anlattığın gibi şimdiden çok idrara cıkıyorum ve ufacık halıyle sankı ıdrar keseme baskı yapıyor:/...

Evet park yatak kullanışlı gerçekten ama o da benim odaya sığmıyor
E ebbekte Joie markasının bir anne yani park yatağı var,baya küçük bişey bence çok da kullanışlı bir bakin isterseniz , geri kaldırılabilir bir beşik daha iyi oluyor nacizene tavsiyem ama ilk gebeliginizse beğendiğiniz şeyleri alin içinizde de kalmasın, artık ikinci el sektörü diye bişey var , işiniz bitince hoop hemen satıyorsunuz yeriniz yoksa , ben ilk gebeligimde çok güzel şık bir ahşap beşik almıştım mesela ondan gönlüm geçti , dez avantajı uzun süre yatilmiyor ve işiniz bittiğinde kaldıramıyordum,e zaten bir sürü bebek eşyası okuyor evde oyuncagiydi vs çok fazlalık gelmeye başlıyor bir süre sonra. Bunda insaalah iyi bir park beşik alicam , en güzel yanı isiniz bitince kaldırın katlayıp

Canım göğüs ucu krem kapak bunlara gerek yok bence iki doğum yaptım ikisinde de hiç yaram olmadı doğumdan bir iki hafta önce göğüs pedine zeytin yağı damlatıp göğüste bırakıyorsun her gün yenisi ile değiştirip çocuk doğduğunda zaten yumuşacık oluyor 1 hafta da doğum sonrası devam et bu işleme hiç bir şey olmaz hemde en doğalı bir anane tarifi bu bu arada

sorduğum soruya cvp buradaymış şimdi gördüm. bende süt sızcak kadar süt olmadığı için manasız geldi demek o kapaklar. teşekkürler
zaten akan sütü de çamaşıra akıttığı için olsa da bi anlamı yok yani ama çok memnun olanlar da var anlamadım belki de ben takmayı beceremedim

evet ben de doğumdan sonra almıştım mochi yi:) umarım copuduk copuduk emen iştahlı bebelerimiz olur da sağmaya falan hiç ihtiyacımız kalmaz... ben üç dört ay meme reddiyle uğraştım sağmak çok yorucu oluyor her seferinde

benim de noral tüp defekti riski önceki gebeliğime göre yüksek çıktı henüz ultrasona girmedim normal aralığın üst sınırına yakın olduğu için amniyosentez istemedi ama ben de tedirginim açıkçası... umarım sonuçlarınız güzel çıkar bizi aydınlatırsınız ultrasonda görünüyordur dimi zaten bir şey varsa

bugün etlik zübeyde hanıma gittim doktor haftan gelmiş diye ben demeden ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. radyoloji de haftaya gün verdi. sonuçları bana getir demişti doktor acaba nasıl olacak nasıl bakacak bilemedim. takibimi yapan doktor özel hastanede ona da göstermek isterdim acaba bana bi cd falan mı verecekler nasıl olacak

size detaylı bir rapor veriyorlar cd değil de yazılı, belki cd veren yerler de vardır bilmiyorum ama bana rapor vermişlerdi sonra kendi doktoruma götürmüştüm raporu bir sonraki kontrolde

Merhabalar, tetanoz aşısı yapılacağı tarihte farklı şehirde olup da orada aşısını yaptırabilen biri var mı aramızda? Benim 2. dozum şehir dışında olmayı planladığım döneme denk geliyor. Sağlık ocağına sormak istedim ama telefona cevap vermiyorlar :/

size detaylı bir rapor veriyorlar cd değil de yazılı, belki cd veren yerler de vardır bilmiyorum ama bana rapor vermişlerdi sonra kendi doktoruma götürmüştüm raporu bir sonraki kontrolde
teşekkür ederim inşallah bi aksilik çıkmaz kendi doktorum dışarda yaptırıp sonuçları bana getirebilirsin demişti. acaba devlet hastanelerinde fotoğraf veriyorlar mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…