2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Selam arkadaşlar. Çok strrsteyim covid aşısı olan var mı? Biontec olan var mı?
Canım ben ikisini de oldum. İlkinde aşıdan hemen sonra hamile kalmıştım. İkincisini de 12.haftadan sonra oldum. Doktorum olabilirsin demişti. Herkesin kendi tercihi tabi ama ben aşı konusunda olumlu düşünmeye çalışıyorum.

Kızlar günaydın Birkaç gündür ağırlaştığımı hissediyorum. Çabuk yoruluyorum. Nereye otursam orda kalıyorum Halbuki ben her gün 1 saat yüzerim. Hemen hemen her gün yoga da yapıyorum. Ama belim ağrıyor artık. Vücudum bırak beni diyor sanki. Henüz erken değil mi acaba ben mi kendimi çok zorluyorum anlamadım

Zeytinyağı her derde deva :)

teşekkür ederim inşallah bi aksilik çıkmaz kendi doktorum dışarda yaptırıp sonuçları bana getirebilirsin demişti. acaba devlet hastanelerinde fotoğraf veriyorlar mıdır?
bilmiyorum ben özelde gitmiştim ama bence veriyolardır fotoğraf ve detaylı rapor

Ben bazen öyle hissediyorum bazen daha iyi hissediyorum benim de değişiyor. Bugün feci hissediyorum mesela giydiğim mi sıktı anlamadm göbeğim kocaman sanki önde gidiyo gibi zorluyo beni. Ztn 2 haftadır tartılmıodm dün sabah baktm 2 haftada 2 kg alma gibi bi rekor kırmışm toplam 6 kilo olmş oldu Güya yürüyüşe başlamıştım ama perşembeden beri spor yürüyüş yapmadm malum bu ayın tatlısından 2 3 kase yedim haftasonu patates kızartması fln yedim bu son 4 5 günde mi çıktı acaba diyorum bikaç gün dayanabilirsem dikkat etmeye çalışcam bakalm düşcek mi.

benim de canım hep zararlı şeyler istiyo ya ( mis gibi ev yemeği var evde ama dışardan bişeyler söyleyesim geliyo hep

Hareketsizlikten olabilir. Yedikleriniz de etkilemiştir tabi. Bu aylardan sonra artık hızlı kilo almaya başlayacağız gibi

Hareketsizlikten olabilir. Yedikleriniz de etkilemiştir tabi. Bu aylardan sonra artık hızlı kilo almaya başlayacağız gibi
ay bu hızda alırsam daha 20 kg alırım yapma öyle almamalıyız düşünsene 26 kiloyla kapatıyomşm hamileliği annem kardeşimde 27 kg almış dalga geçerdim başıma gelicek

benim de canım hep zararlı şeyler istiyo ya ( mis gibi ev yemeği var evde ama dışardan bişeyler söyleyesim geliyo hep
benim de öyle. Ev yemeği asla mis gibi gelmiyo bana:) nerde hamur işi ekmekli mekmekli bişey sandviç olsn makarna olsn hamburger olsn hatta patates yanında mutlaka olsn onları istiyorum. Ev yemeği midemi bulandırıyo resmen ya of ama yok yemicem bu işin şakası yok ben okdr kiloyu veremem. Bu arada ben normalde asla bukdr hızlı kilo alan biri değilimdir. kimi insan 3 gün yesin alır sonra onu 3 günde verir ben hayatmda 1 hafta tatile gittim yedim diye kilo aldığımı bilmem mesela, dönünce ztn kendiliğinden yemekten bıktığım için az yerim dengelenir hayatm boyunca maks 1-2 kilo alıp verdim hiç 4 5 kere kaçamak yaptm yedim diye 2 kg aldığım olmamıştı.

ay bu hızda alırsam daha 20 kg alırım yapma öyle almamalıyız düşünsene 26 kiloyla kapatıyomşm hamileliği annem kardeşimde 27 kg almış dalga geçerdim başıma gelicek
Hamilelikten önceki kilonuz da önemli aslında. Kaç kiloydunuz şimdi kaçsınız? Ayrıca kaçıncı haftadasınız ?

Gunaydinlar bende biraz önce tetanoz aşımin ilk dozunu vuruldum ..ikinci doz da bir ay sonraymis..şifa olsun hepimize yapilan aşılar ins
Bnde bugün tetenoz aşımin ilk dozunu oldun ikinci doz bir ay sonra dedi bebeğin kalp atışlarını dinledik 135mis cinsiyet bellimi dedi erkeğe benzetmisti doktor ama kesin değil demişlerdi dedim 140 altı erkek oluyor dedi snnde 135 dedi

Ben de gebeliğin başından beri hep dışardan yiyesim geliyodu hala öyleyim.
İlk zamanlar yemek yapamıyorum bulantıdan diye dışardan yiyoduk şu an bulantı da yok ama yiyesim gelmiyo sulu yemek falan. Hamburger, pizza, kızartma tarzı şeyler istiyo hep canım
Ama bi yerde dur demek de gerekiyo.
Benim göbek deliğim dışarı fırtladı bi de çok komik görünüyo

normal kilom 56ydı, 57,5 la hamile kaldm, hatta hamile kalmadan önce o 1,5 kiloyu vermek istedim ama sakatlanınca veremedim. Almadığıma şükrettim o süreçte ztn. 20+0 bugün ve 64,3 çıkıyorm tartıda=( Çok zayıf olsam 20 kg fln alırım normal derim ama ben 168 boy 58 kg ztn normal bi bmi ile hamile kaldm oyüzden en fazla 13 hadi bilemedin 15 kg fln almam lazımdı

pranayama seni alıntılamadan cvp vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…