2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hım anladım canim. Doktorum da bana bebeğe giden damarlardan birinin dar olduğunu dolayısıyla az kan gittiğini ve bebeğin beslenmesinin yetersiz olabileceğini söyledi. Zaten birinci çocuğumda da aynı şey olmuştu. Bu sebeple ecopirin kullanıyorum canim. İnsaAlalh sağlıkla kucağımıza aliriz

Ben yarın ayrıntılı ultrasona giricem .Doktoruma sorayım o zaman .

Anladım .Ben de 19 unda oldum .Biraz korkuyorum .Bir an önce iki dozu tamamlamak istiyorum .O yüzden sordum Benim de 20 Eylül'de ikinci tetanoz .Acaba arada covid aşısını olsam 20 sinden önce sakıncalı mi

Ayy cnm benim o kadar sevindim ki anlatamam gözün aydın

Canim bence senin doktorun cok bi hatasi yok cunku damarsal, plasental, kan akisiyla ilgili fln sorunlar 16 18. Haftalardan snr gorunebiliyo bildigim kadariyla. bi de normal usg ile cok gorulemiyo o damarlar onun icin perinatologa gidiyorz bu haftalarimizda 4k ultrasonla bakiliyo. Ben gecen sene 12. Haftamda en iyi perinatologlardan birine gitmistm istanbulda ibrahim bildirici diye, her sey yolunda dedi. 20de gittm bebek neden haftasindan geri diye cat diye plasentaya bakti iyi olusmamis bence dedi, bu teshisi koyan ilk dr oydu. Ondan once bu meshur cerrahpasalilardan riza madazliya gitmistm ilk bebegin geri kaldigini soyleyen dr oydu ama o plasentayi gorememisti ama ibrahim bey direk plasentayi ve damardaki centikleri gordu. Sonucta o bile 12de bunu soylemedi. Yani eger seviyosan doktorunu bence bundan dolayi tedirginlik yasama. Bi de senin doktorun biyokimyasal risk sonucuna bakip detayli kontrole erken cagirmisti hatirliyorm ben bunda da takdir etmistm doktorunu

Anladım .Ben de 19 unda oldum .Biraz korkuyorum .Bir an önce iki dozu tamamlamak istiyorum .O yüzden sordum Benim de 20 Eylül'de ikinci tetanoz .Acaba arada covid aşısını olsam 20 sinden önce sakıncalı mi
Onusormadım çünkü hep aklımda tetanozu bitirip covid aşısına sonra geçmek vardı. Bir de benim amniyosentez de olduğu için biraz ağırdan almak istedim, arka arkaya yüklenmek istemedim kendimce..bilimsel hiç bir dayanağıyok,kendimce

Gözünüz aydın çok sevindim. Sağ salim kucağınıza
Aldığınız günleri de görürsünüz İnşallah

A Evet o yönlendirmişti erken haftada. Ama ilk gitttiğim perinatolog doktorun bunu nasıl fark etmedi dedi. Ben de o öyle söylediği için şüpheye düştüm. normalde ilk gebeliğimde de tanıdığım bi doktor ve titiz davranırdı her kontrolde bütün organları tek tek inceler anlatırdı. Beynindeki kistleri de fark etmedi ama ona zaten en erken 16.haftada görünürdü dedi perinatolog ama tek arteri göremediğine şaşırdı.
Sanırım bu saatten sonra yeni bi doktor arayışına girmek yorucu büyük ihtimal devam edeceğim doktorumla.

Ben de önce biontechleri tamamlayıp sonra tetanoza geçicem zaten tetanoz tek doz yeterliymiş benim için ilkinde 4 doz olduğum için.
Hele şu hamile haberlerinden sonra çok endişelendim bir an evvel tamamlamak istiyorum aşıları.
Bugün sordum doktora amniyosentezden dolayı ertelemene gerek yok yaptır dedi yarın olacağım inşallah ilk dozu.

Selam bayanlar. Benim 3 gündür kasıkları acayip ağrıyordu. Karnım taş gibi sertti. Ben yine idrar yolları da sorun var sandım ama TİT tahlilleri temiz çıktı. Koyu kahve akıntı oldu. Arada siyaha yakın arada sümüksü kahve. Kadın doğumcu ultrasonda baktı içerde kanama görmüyorum dedi. Bir haftadır progestan ilacına ara vermiştim. Tekrar başladı 3 adet iğne verdi haftada bir. Biraz bebeği rahatlatalım dedi. Ben çok stresli bir gebelik yaşıyorum. Sadece yemek yapabiliyorum. Ev aldı başını gitti. Doğuma dair hiçbişey yapamıyorum..

Gecmis olsun. Kana alani olmamasi iyi sukur. belki eskilerden kalan seyler geldi? Bazen oyle oluyor sanirim. Stres, yorgunluk gercekten zor.

Kizlar herkese selam, pek giremiyorum. Inanmazsiniz hala yeme sorunum duzelmedi. Hala koku hassasiyeti, yerken tiksinme, yedikten sonra midede yumru hissi. Gercekten merak ediyorum ne zaman normale donucem. Tatilden donduk, ev kabus gibi. Yapmasan olmaz ama egilip dogruldukca karnima baski oluyor korkuyorum. Hava da 1000 derece heralde.. iki toparlama yapip bir yatiyorum baygin baygin. Su sicaklar bitse de rahatlasak

Ben de dun gittim aynısını soyledı agrı ates yapıp sızı bitkin dusurmesın dıye araya en az bir hafta koyun diyoruz dedı

Söyledikleriniz doğru ama. Çocuk emene kadar 2 gün aç mı kalsın. Bence doğru yapmışsınız ilkinde, ikincisi kolay emiyormuş umarım zorlanmazsınız
Zaten o korkudan sarilik olmasin diye mama verdim ve kizim da sagolsun asla doymadi sadece anne sutuyle. Bir de popmayla alip biberonlar verince tam sacmalik oldu.. Biraz acemilik, biraz yapi, kismeti o kadarmis diyorum ama mama olayindan mecbur kalmadikca uzak durmaya calisicam bu kez. Tabi kismetten otesi yok onun da bilincinde olarak.

Kizlar bu arada, ben doguma kadar asi olmicam diyenlerdendim cunku kendimi koruyacagimi biliyordum ama kizimin okulunun yuz yuze olacagi kesinlesti. Simdi kafam tabi karisti. Korunmam mumkun degil. Yaptiricam sanirim ben de.
20. Haftadan sonra oneriyorlar sanirim degil mi? Genelde ne zaman yaptirdiniz?

Ben 1 saat once oldm 20+2yim Allah korusun bizi de bebeklerimizi de okula giden yavrularimizi da. Ben de kendimi koruyabilecek gibi degilim o yuzden dr da bgn kesin konusunca oldm biontech

ben sabırsız ve tezcanlı bir kişilik olduğumdan dolabı tamamladım nerdeyse...Şu nextden aldıklarım için youtube videosu cekeceğim ınsallah lınk atacagım buraya bir fırsat bulamadım:)
Ben bekliyorum. Canım atmanı
Erkek bebek hastane çıkışı dogru düzgün birsey bulamadım ya
Beyaz olsun istiyorum
Simdiye kadarda hep kiz seylerine bakmıştım
Erkek bebek alışverişi yapanlardan fikir bekliyorum

Bunu beğenerek almıştım, alarmı takarken bir çok yerinden delmişler geri verdim. Ama çok tatlı bence içimde kaldı
Kalite olarak bilmiyorum pamuklu yıkanınca nasıl olur göreceğiz .

Eklentiler

• 03707FA3-6065-4527-B071-82BA04F3C55E.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…