Kızlar ön sonucum temiz geldi çok şükür. Perinatologa gösterdim artık tek arterli olmasını kafandan silip atabilirsin, artık bi anlam ifade etmiyor dedi. Hatta riskli gebelikte değil kontrollerini normal doktoruna devam edebilirsin dedi.
Dua eden herkese çok çook teşekkür ederim
Bunu beğenerek almıştım, alarmı takarken bir çok yerinden delmişler geri verdim. Ama çok tatlı bence içimde kaldı
Kalite olarak bilmiyorum pamuklu yıkanınca nasıl olur göreceğiz .
Nette varsa tekrar al hazir begenmisken
Ben tulum giydirmeyi daha cok seviyorum
Daha rahat geliyor bana
İkili takimlarda sırt acilma problemi oluyor minikke
Beyaz olsun istiyorum ki hepsine yakışıyor
Benim biri dogdu sutbeyaz oburu dogdu kapkara sonradan açıldı biraz
Koyu renk begendim ama riske atmak istemiyorum
Nette varsa tekrar al hazir begenmisken
Ben tulum giydirmeyi daha cok seviyorum
Daha rahat geliyor bana
İkili takimlarda sırt acilma problemi oluyor minikke
Beyaz olsun istiyorum ki hepsine yakışıyor
Benim biri dogdu sutbeyaz oburu dogdu kapkara sonradan açıldı biraz
Koyu renk begendim ama riske atmak istemiyorum
Onları da alarmladılarsa değiştirmeye uğraşmamak için almadım.
Altına çıtçıtlı giyecek açılır mı yine de?
Sarı çok tatlı duruyor bebeklerde. Sarılı beyazlı seviyorum ben de.
Tulum ben de seviyorum beğendiğim olmadı hiç.
Onları da alarmladılarsa değiştirmeye uğraşmamak için almadım.
Altına çıtçıtlı giyecek açılır mı yine de?
Sarı çok tatlı duruyor bebeklerde. Sarılı beyazlı seviyorum ben de.
Tulum ben de seviyorum beğendiğim olmadı hiç.
Sterimar okyanus suyu kullanıyorum istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Aleo veralı olanlar var o bende kaşıntı yaptı, sadesini kullanıyorum.Sadece tıkanıklığı açmak için duyu kaybına neden olmuyor. Tedavi için kullanılan spreyler 1 haftadan fazla kullanıldığında duyu kaybı oluşturuyor.
Ya da ılık tuzlu su deneyin.
Sterimar okyanus suyu kullanıyorum istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Aleo veralı olanlar var o bende kaşıntı yaptı, sadesini kullanıyorum.Sadece tıkanıklığı açmak için duyu kaybına neden olmuyor. Tedavi için kullanılan spreyler 1 haftadan fazla kullanıldığında duyu kaybı oluşturuyor.
Ya da ılık tuzlu su deneyin.
Kızlar ön sonucum temiz geldi çok şükür. Perinatologa gösterdim artık tek arterli olmasını kafandan silip atabilirsin, artık bi anlam ifade etmiyor dedi. Hatta riskli gebelikte değil kontrollerini normal doktoruna devam edebilirsin dedi.
Kizlar herkese selam, pek giremiyorum. Inanmazsiniz hala yeme sorunum duzelmedi. Hala koku hassasiyeti, yerken tiksinme, yedikten sonra midede yumru hissi. Gercekten merak ediyorum ne zaman normale donucem. Tatilden donduk, ev kabus gibi. Yapmasan olmaz ama egilip dogruldukca karnima baski oluyor korkuyorum. Hava da 1000 derece heralde.. iki toparlama yapip bir yatiyorum baygin baygin. Su sicaklar bitse de rahatlasak
Koku hassasiyeti bende de geçmedi. Özellikle deterjanlara karşı, çamaşır asmak toplamak işkence bana Yumru hissinden çok çektim o azaldı sürekli olmuyor şimdi, bu durum beni çok kusturuyordu
Ben bekliyorum. Canım atmanı
Erkek bebek hastane çıkışı dogru düzgün birsey bulamadım ya
Beyaz olsun istiyorum
Simdiye kadarda hep kiz seylerine bakmıştım
Erkek bebek alışverişi yapanlardan fikir bekliyorum