2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Allaha şükür gözünüz aydın.sağlıkla gelsin tüm bebeklerimiz.

Bunu beğenerek almıştım, alarmı takarken bir çok yerinden delmişler geri verdim. Ama çok tatlı bence içimde kaldı
Kalite olarak bilmiyorum pamuklu yıkanınca nasıl olur göreceğiz .
Nette varsa tekrar al hazir begenmisken
Ben tulum giydirmeyi daha cok seviyorum
Daha rahat geliyor bana
İkili takimlarda sırt acilma problemi oluyor minikke
Beyaz olsun istiyorum ki hepsine yakışıyor
Benim biri dogdu sutbeyaz oburu dogdu kapkara sonradan açıldı biraz
Koyu renk begendim ama riske atmak istemiyorum

Onları da alarmladılarsa değiştirmeye uğraşmamak için almadım.
Altına çıtçıtlı giyecek açılır mı yine de?
Sarı çok tatlı duruyor bebeklerde. Sarılı beyazlı seviyorum ben de.
Tulum ben de seviyorum beğendiğim olmadı hiç.

Arkadaşlar burun tıkanıklığı içim önerebileceğiniz bişey var mı ? sağlık ocağı doktoru sprey verdi ama sürekli kullanmak istemiyorum

Bende olanlari giydiririm ama
Hic rahat edememiştim ben illaki açılıyor
Kis bebeginde tulum daha kullanışlı oldu benim icin
Alanlar linklesin kızlar

Arkadaşlar burun tıkanıklığı içim önerebileceğiniz bişey var mı ? sağlık ocağı doktoru sprey verdi ama sürekli kullanmak istemiyorum

Sterimar okyanus suyu kullanıyorum istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Aleo veralı olanlar var o bende kaşıntı yaptı, sadesini kullanıyorum.Sadece tıkanıklığı açmak için duyu kaybına neden olmuyor. Tedavi için kullanılan spreyler 1 haftadan fazla kullanıldığında duyu kaybı oluşturuyor.
Ya da ılık tuzlu su deneyin.

Teşekkür ederim dediğiniz okyanus suyundan alıyım en iyisi

Çok çok sevindim, çok geçmiş olsun, geçmiş gitmiş olsun

Cok guzel bir haber cok sevindim rabbim evlatlarimizi korusun insallah.... hepsi saglikla dogup buyusunler

Koku hassasiyeti bende de geçmedi. Özellikle deterjanlara karşı, çamaşır asmak toplamak işkence bana Yumru hissinden çok çektim o azaldı sürekli olmuyor şimdi, bu durum beni çok kusturuyordu

Hastane çıkışı bende beğenemedim hala, benimde kız

Cannım recaı papuccu da tedavı gordum hamıle kalınca özgur özyuncu ye gidiyorum hacettpede perınatolog. Ayrıntılı ultrason ıcın eyup ekici ye gideceğim ama
Teşekkür ederim canım Ben özel araştırıyorum seninki devletteymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…