Teşekkür ederim canımBen özel araştırıyorum seninki devletteymis
Arkadaşlar burun tıkanıklığı içim önerebileceğiniz bişey var mı ? sağlık ocağı doktoru sprey verdi ama sürekli kullanmak istemiyorum
ben trendyoldan kitikate in hastane çıkışını aldım 5li 91 lira kumaşı çok çok güzel, bir de pierre cardin aldım nakışlı ama onu çok aşırı beğendiğimi söyleyemem, yine de iade etmedim. bi tane de tam set aldım ciccim bebe diye bi markanın tulumları kendinden eldivenli o çok önemli bi özellik, kumaşları da çok güzel pamuğu kaliteli. onu da 10lu ful set battaniyeli 150ye aldm gene trendyoldanHastane çıkışı bende beğenemedim hala, benimde kız
Kızlar için minik çiçek nakışlılar var onları çok beğeniyorum ben
Bakayım bu markalara daben trendyoldan kitikate in hastane çıkışını aldım 5li 91 lira kumaşı çok çok güzel, bir de pierre cardin aldım nakışlı ama onu çok aşırı beğendiğimi söyleyemem, yine de iade etmedim. bi tane de tam set aldım ciccim bebe diye bi markanın tulumları kendinden eldivenli o çok önemli bi özellik, kumaşları da çok güzel pamuğu kaliteli. onu da 10lu ful set battaniyeli 150ye aldm gene trendyoldan
Ciccim bebe 0-3 ay olarak yazıyor hastane çıkışı, büyük olmaz dimiben trendyoldan kitikate in hastane çıkışını aldım 5li 91 lira kumaşı çok çok güzel, bir de pierre cardin aldım nakışlı ama onu çok aşırı beğendiğimi söyleyemem, yine de iade etmedim. bi tane de tam set aldım ciccim bebe diye bi markanın tulumları kendinden eldivenli o çok önemli bi özellik, kumaşları da çok güzel pamuğu kaliteli. onu da 10lu ful set battaniyeli 150ye aldm gene trendyoldan
biraz büyük daha çok evde giydiririm diye aldım aslında, oğlumda da almıştım aynı markanın farklı rengini önünde koala var aynısıdır baktığınla muhtemelen, hafif büyük olması daha iyi diye düşünüyorum çok çok hızlı büyüyolar ilk on gün bile çok fark ediyoCiccim bebe 0-3 ay olarak yazıyor hastane çıkışı, büyük olmaz dimi
ben 13. haftada oldum aşı, onun üzerine defalarca gitmişimdir kontrole bi anormallik çıkmadı merak etme:))Kızlar dün sabah ayrıntılı ultrasona girdim akşamına da aşı oldum şimdi de aşı oldum diye pimpirikleniyorum kontrol sürem dolmadan haftaya fln bi kontrole gitsem mi doktora ya=) Eşim gerek yok rahat ol diyip duruyo da dr da gülecek bana kesin gidersem ama terslemez anlayışlıdır.
Ben rapor almayı düşünüyorum.Merhabalar aramızda öğretmen anne adayları varsa bir akıl danışmak istiyorum arkadaşlar. Biliyorsunuz 31 inde okullar açılıyor. Ben 12 eylülde 24 haftalık olacağım. O zaman 24-32 arası Corona mazeret izni kullanacağım ama o samana kadar 2 hafta var bu süreçte ne yapayım? SiLer ne önerirsiniz
merhaba sağlık ocağı dr u tetanoz aşısı canlı değil covid aşısıyla rada beklenmesi zorunlu değil dediği için 20+1 de tetanoz 21+1 de (ayrıntılıdan hemen sonra) 3. doz aşıyı oldum.Anladım .Ben de 19 unda oldum .Biraz korkuyorum .Bir an önce iki dozu tamamlamak istiyorum .O yüzden sordum Benim de 20 Eylül'de ikinci tetanoz .Acaba arada covid aşısını olsam 20 sinden önce sakıncalı mi
Kızlar doktorum ayrıntılı USG için iki yer önerdi biri perinatolog diğeri radyoloji . Perinatolog olan muane ücreti yüksek radyoloji olan biraz daha düşük doktorumun özel indirimi varmış hastaları içinm . Şimdi ben radyoloji olana gitmek istiyorum uygun olana . Kafamda şu soru var bir perinatolog kadar bakarmi orası da ? Sonuçta doktorum önerdi kötü yer olsa neden önersin diye düşünüyorum. Siz nereye gittiniz fikrinizi almak istiyorum
oğluma bu takımdan ben de aldım gayet kaliteli 60 liraydı sanırım fiyatına göre çok iyiBunu beğenerek almıştım, alarmı takarken bir çok yerinden delmişler geri verdim. Ama çok tatlı bence içimde kaldı
Kalite olarak bilmiyorum pamuklu yıkanınca nasıl olur göreceğiz .
eczaneden ankafiz serum fizyolojik sprey aldım gayet etkili 14 tl bir bakın istersenizArkadaşlar burun tıkanıklığı içim önerebileceğiniz bişey var mı ? sağlık ocağı doktoru sprey verdi ama sürekli kullanmak istemiyorum
Benim doktorum 16.haftadan sonra yaptırabilirsin demişti ama araya başka başka şeyler girdi.Kizlar bu arada, ben doguma kadar asi olmicam diyenlerdendim cunku kendimi koruyacagimi biliyordum ama kizimin okulunun yuz yuze olacagi kesinlesti. Simdi kafam tabi karisti. Korunmam mumkun degil. Yaptiricam sanirim ben de.
20. Haftadan sonra oneriyorlar sanirim degil mi? Genelde ne zaman yaptirdiniz?
Çocuk doktorumuz bir çay bardağı suyun içine bir çay kaşığı bebe şampuanı koyup tüm aile güvenle damlalıkla burnunuza damlatabilirsiniz demiş. Ben henüz denemedim ama aklımda, çok güvendiğim bir doktordur.Arkadaşlar burun tıkanıklığı içim önerebileceğiniz bişey var mı ? sağlık ocağı doktoru sprey verdi ama sürekli kullanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?