ben trendyoldan kitikate in hastane çıkışını aldım 5li 91 lira kumaşı çok çok güzel, bir de pierre cardin aldım nakışlı ama onu çok aşırı beğendiğimi söyleyemem, yine de iade etmedim. bi tane de tam set aldım ciccim bebe diye bi markanın tulumları kendinden eldivenli o çok önemli bi özellik, kumaşları da çok güzel pamuğu kaliteli. onu da 10lu ful set battaniyeli 150ye aldm gene trendyoldan
Merhabalar aramızda öğretmen anne adayları varsa bir akıl danışmak istiyorum arkadaşlar. Biliyorsunuz 31 inde okullar açılıyor. Ben 12 eylülde 24 haftalık olacağım. O zaman 24-32 arası Corona mazeret izni kullanacağım ama o samana kadar 2 hafta var bu süreçte ne yapayım? SiLer ne önerirsiniz
ben trendyoldan kitikate in hastane çıkışını aldım 5li 91 lira kumaşı çok çok güzel, bir de pierre cardin aldım nakışlı ama onu çok aşırı beğendiğimi söyleyemem, yine de iade etmedim. bi tane de tam set aldım ciccim bebe diye bi markanın tulumları kendinden eldivenli o çok önemli bi özellik, kumaşları da çok güzel pamuğu kaliteli. onu da 10lu ful set battaniyeli 150ye aldm gene trendyoldan
Kızlar 18.haftalık olduk fakat 1 hafta önce tekmeleri flan hissediyor gibiydim şimdi hiç yok sizde tekme durumu nedir doktora gitmeli miyim aceba kontrolüm 6sında ondan öncesinde randevu alsammı diye düşünmeye başladım şimdi.
Kızlar dün sabah ayrıntılı ultrasona girdim akşamına da aşı oldum şimdi de aşı oldum diye pimpirikleniyorum kontrol sürem dolmadan haftaya fln bi kontrole gitsem mi doktora ya=) Eşim gerek yok rahat ol diyip duruyo da dr da gülecek bana kesin gidersem ama terslemez anlayışlıdır.
biraz büyük daha çok evde giydiririm diye aldım aslında, oğlumda da almıştım aynı markanın farklı rengini önünde koala var aynısıdır baktığınla muhtemelen, hafif büyük olması daha iyi diye düşünüyorum çok çok hızlı büyüyolar ilk on gün bile çok fark ediyo
Kızlar dün sabah ayrıntılı ultrasona girdim akşamına da aşı oldum şimdi de aşı oldum diye pimpirikleniyorum kontrol sürem dolmadan haftaya fln bi kontrole gitsem mi doktora ya=) Eşim gerek yok rahat ol diyip duruyo da dr da gülecek bana kesin gidersem ama terslemez anlayışlıdır.
bir de kızlar aklınızda olsun instada esen nakış atolyesi diye bi sayfa var ben oğlumda oraya yaptırmıştım isimli nakışlı hastane çıkış seti ve takı yastığı, çok çok memnun kaldım, yine oraya yaptırıcam özellikle nakışlı cicili bicili bişeyler isteyen kız anneleri bi göz atın derim:)
Merhabalar aramızda öğretmen anne adayları varsa bir akıl danışmak istiyorum arkadaşlar. Biliyorsunuz 31 inde okullar açılıyor. Ben 12 eylülde 24 haftalık olacağım. O zaman 24-32 arası Corona mazeret izni kullanacağım ama o samana kadar 2 hafta var bu süreçte ne yapayım? SiLer ne önerirsiniz
Anladım .Ben de 19 unda oldum .Biraz korkuyorum .Bir an önce iki dozu tamamlamak istiyorum .O yüzden sordum Benim de 20 Eylül'de ikinci tetanoz .Acaba arada covid aşısını olsam 20 sinden önce sakıncalı mi
merhaba sağlık ocağı dr u tetanoz aşısı canlı değil covid aşısıyla rada beklenmesi zorunlu değil dediği için 20+1 de tetanoz 21+1 de (ayrıntılıdan hemen sonra) 3. doz aşıyı oldum.
ilk ikisi sinovac olduğu için ve 3 doz inaktifin de koruyucu olduğu söylendiği için böyle seçtim.
eğer ilk ikisini sinovac olmasaydım muhtemelen 2doz biontech seçerdim .
yani sakıncası yok diye yazmak istedim.
Kızlar doktorum ayrıntılı USG için iki yer önerdi biri perinatolog diğeri radyoloji . Perinatolog olan muane ücreti yüksek radyoloji olan biraz daha düşük doktorumun özel indirimi varmış hastaları içinm . Şimdi ben radyoloji olana gitmek istiyorum uygun olana . Kafamda şu soru var bir perinatolog kadar bakarmi orası da ? Sonuçta doktorum önerdi kötü yer olsa neden önersin diye düşünüyorum. Siz nereye gittiniz fikrinizi almak istiyorum
ben 2 ay önce gelinimizin ayrıntılı ultrasonuna eşlik ettim. Özel bir radyoloji kliniğinden almış. Doktor çok dikkatli baktı, asistanı ile tek tek herseyi not ettiler. Ellerinde bir checklist vardı, ona göre güzelce yaptı ultrasonu.
beni de ilk hamileliğimde drun radyologa gondermişti. Hiç perinatolog diye birinden haberim olmamıştı :)
Bunu beğenerek almıştım, alarmı takarken bir çok yerinden delmişler geri verdim. Ama çok tatlı bence içimde kaldı
Kalite olarak bilmiyorum pamuklu yıkanınca nasıl olur göreceğiz .
oğluma bu takımdan ben de aldım gayet kaliteli 60 liraydı sanırım fiyatına göre çok iyi istersen internetten al alarm deliği falan olmuyor paketli geliyor her şey ebebekten
Kizlar bu arada, ben doguma kadar asi olmicam diyenlerdendim cunku kendimi koruyacagimi biliyordum ama kizimin okulunun yuz yuze olacagi kesinlesti. Simdi kafam tabi karisti. Korunmam mumkun degil. Yaptiricam sanirim ben de.
20. Haftadan sonra oneriyorlar sanirim degil mi? Genelde ne zaman yaptirdiniz?
Benim doktorum 16.haftadan sonra yaptırabilirsin demişti ama araya başka başka şeyler girdi.
Bu akşam olacağım ben de aşı. hafiften tırsmıyor değilim ama diren diren nereye kadar :)
Çocuk doktorumuz bir çay bardağı suyun içine bir çay kaşığı bebe şampuanı koyup tüm aile güvenle damlalıkla burnunuza damlatabilirsiniz demiş. Ben henüz denemedim ama aklımda, çok güvendiğim bir doktordur.
alışveriş konusunda ben bebek için bir metre pazen kestirdim. 80x100bir battaniye diktim. Şimdi tığ ile onun kenarlarını oyalacağım. Bebek için yaptığım tek alışveriş bu. Kendime ise e-gebe mağazasından ve trendyol luv my belly mağazasından ve lcwdan tayt, pantolon, etek, eşofman altı, kazak, gömlek, mont aldım :) özellikle mont mevsim nedeni ile şu an çok indirimde, 135liraya aldım ben kampanya olan bir gün. E-gebe mağazasını çok tavsiye ederim, ürünleri çok güzel oluyor.
Tetanoz aşısını herkes oluyor mu? Benim ilk hamileliğimde doktor hastanede doğum yapacaksın, gerek yok olma demişti. Şimdi yurtdışındayım bildiğim kadarıyla rutinde hamilelere tetanoz aşısı gibi bir uygulama yok.