2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aa hiç o açıdan düşünmemiştim Ben o detayı da öğreneyim en iyisi. Teşekkür ederim

Icine sinmeyen doktorla kesinlikle devam etme bence kimseye ayip olmaz daha kac ay o doktorun suratini goruceksn her defasnda sinir olup cikmak hic hos degil.

Ben gecen sene yasadigim sikintidan dolayi 5 dr gezdim en sonunda bebegin erken alinacagini duyunca beni yenidogan yogun bakimi iyi diye atakent acibademe gonderdiler orda bi doktor yine cerrahpasaliyms bzm riza yetistirdi sana o bakacak dediler ( bnm onceki gttigim perinatologlar cogu cerrahpasaliydi ve aralarnda garip bi bag var, aman bizim cerrahpasa ekolunde soyledir boyledir diye) her neyse 27+3te birden beni oraya yatirdilar tek goruste en cok o doktorumu sevdim onca zaman ziyaret ettigim doktorlar bi yana orda hastanede beni dogurtan dr bir yanaydi yani belli olmuyor severseniz ztn seviyosnz hangi haftada oldugun onemli degil bence

Aynı sorun bende de var canım.
Başından beri gittiğim hatta kızımda da gittiğim ve doğumumu yaptıran doktor
Bu bebeğimde tek arter sorununu göremediği için güvenim kırıldı haliyle
Ama başka içime sinen bi doktor buluncaya kadar da hastene hastane gezmek istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım.

Tamamen aynı durumdayız. Öncesi ne kadar iyi olursa olsun önemli bir detay atlanınca ya da ihmal edilince devamı güzel olacak bile olsa insanda bir güven kırıklığı yaşanıyor, ve devam etmeme isteği oluşuyor. Ama hiç bilmediğin birine gidince de gerçekten içimize sinecek mi sinmezse başka birine gitmek vs o da ayrı bir problem. İnşallah P Positivevibes in dediği gibi içimize sinecek, frekansımızın tuttuğu doktoru kolayca buluruz

Kızlar doktorum ayrıntılı USG için iki yer önerdi biri perinatolog diğeri radyoloji . Perinatolog olan muane ücreti yüksek radyoloji olan biraz daha düşük doktorumun özel indirimi varmış hastaları içinm . Şimdi ben radyoloji olana gitmek istiyorum uygun olana . Kafamda şu soru var bir perinatolog kadar bakarmi orası da ? Sonuçta doktorum önerdi kötü yer olsa neden önersin diye düşünüyorum. Siz nereye gittiniz fikrinizi almak istiyorum

Gözünüz aydın Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah

Ben de doktor değiştiriyorum, 22.haftadayım. Doktorum hastaneden ayrılıyor. Hastaneyi bırakmak istemediğim için oradaki başka bir doktora geçeceğim. Zaten birçok hastaları var, doğru düzgün hatırlamıyorlar bile. Bence hiç sorun olmaz. Hastane iyiyse aynı hastanede başka doktor denemek mantıklı. Eğer iyi, yakın bir iletişim yoksa eski doktora değiştirdim diye bilgi vermeye de gerek yok gibi geldi.

Canım aynı hastaneye gitmeyeceksen soyleme bıle ben oyle yaptım, dr degıstırdım ıcıme sınınce devam ettim. Eskı klinikten aradıklarında gecıstırdım en son Unıversıte hastanesınde yapacagım dogumu dedım

Ben bebekten çok kendimi düşündüm kendime alışveriş yaptım:) Baktım ki kilo gittikçe gidiyo oversize sandığım tişörtlerim regular olmaya başladı 2 tane hamile bluzu 1 hamile pantolonu aldm eylülde havaların serinleyeceği umuduyla sonbahar giyim hazırlıklarımı yaptım.

T tulperde bu tek arter sorunu tam olarak ne demek sakıncası yoksa bilgi verebilir msn

T tulperde bu tek arter sorunu tam olarak ne demek sakıncası yoksa bilgi verebilir msn
Normalde göbek kordonunda 2 arter bir ven yani toplamda 3 damar bulunurmuş.
Benim göbek kordonumda tek arter tek ven varmış. Yani bu durumda bebeğe giden kan tek damardan gittiği için bebek yeteri kadar beslenemeyip gelişim geriliği yapabilirmiş. Ama yüzde 90 ı normal kiloda normal zamanda doğarmış.
1000de bir görülürmüş o da beni buldu
Bugünkü perinatolog bunun hiçbir sıkıntı yaratmayacağını söyledi. Diğer gebeler sağ elle yazarken sen sol elle yazıyorsun gibi düşün kafandan sil at dedi.
Şimdilik bi gerilik görülmüyor zaten bebeğimde çok şükür.

Ben de
İki tane beli lastikli ince pantolon iki de l beden tişört aldım. hamile reyonundan değil ama bunlar beni havalar soğuyuncaya kadar götürür
Kışın da bol döküm sweatshirtler ve taytla tamamlarım diye düşünüyorum gebeliği.

Merhaba .Ben de hep bunu düşünüyordum .Siz yazmışsınız .Tetanozla acaba arasının olması mi lazım olamaz mıyım diye .Ben de olmak istemiyordum ama gribe yakalandım .Hafif soğuk algınlığı gibi .Odum patladı.Zaten bağışıklığım çok zayıf .19 unda tetanoz oldum .İstediğim zaman olabilir miyim yani cnaim .Arada süreye gerek yok mu(?

benim doktorum arada süre olması gerektiğiyle ilgiili bir şey demedi ama buradaki arkadaşlar ikisinin arasında 1 ay olmalı demişti daha önce okuduklarımdan. Ben zaten covidi şimdi tetanozu da 27en sonra olacağım için otomatik ikinci doz covidle tetanoz arasında 3 hafta kdr süre olacak

Anneler benım pıtpıtlar güçlendi sıklaştı öyle mutlu oluyorm ki varlığını hissettikçe:) sizin de öyle mi yemekten sonra özellikle dikkat ettim yoğurt ayrandan sonra sevinip hareket ediyor:)
Bende ikidir aşure yedikten sonra pıt pıtlar çoğalıyor

Merhaba, benim bugün perinatolog randevum vardım. Bu aşı olayını sordum. Aslında tetanoz ile covid aşısı arada zaman bırakmanıza gerek yok dedi. Sadece ikisinin kol ağrısı olur, ya da başka bir yan etki olur o yüzden sizin için zor olur diye söylüyorum,1 hafta ya da 10 gün ara verseniz yeterli olur dedi..benim 20 eylülde ikinci tetanoz aşım olacak, ben yine de 10 gün en azından ara vereyim , ekim başında olayım diyorum.

tuylerim tiken tiken oldu
Cok sukur ya rabbi
Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…