- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.592
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi ? Ben şu an +5'im. En son +15'e okeyim ben6,5 kilo aldım toplamda şu an 64 kiloyum. İlk gebeliğimde 8 aylıkken bu kilodaydım ve 69'la doğuma girmiştim.
Bunda böyle gidersem en az 75'i görürüm
İkinci gebeliklerde daha çok kilo alınıyormuş gerçekten..
Bu arada ilk 6 ay kaç kilo alırsanız, çarpı ikiyle doğuma giriyormuşsunuz..
Ben o başlarda alıp sonradan yavaşlayanlardanım sanırımBen de 7 kilo aldm kendi tartimda 64 doktorunkinde 63um sanirim en cok ben almisim ben bi de senden gerideyim
Ilk aylarda cok alip sonradan yavaslayan tanidiklarim da oldu ne diym umarm benimki de oyle olur ilk aylar aciktigmda daha cok kusuyorm diye ha bire biseyler yiyodm biraz ondan aldm bukdr diye dusunuorm.

ben 8 kilo aldım. şuan 22. haftamdayım. çok abartı yediğimi sanmıyorum ama sanırım karbonhidrat ve kalorili şeyler yiyorum. asıl kilo alacağımız dönemler geldi ama bakalım ne kadar daha alacağız kilo :)Ben 7 kiloya doğru gidiyorum![]()
T tulperde bu bebekler doğduktan sonra 6.ayda doğum kilolarının iki katına ulaşmaları gerekiyordu o kural değilmiydi ya6,5 kilo aldım toplamda şu an 64 kiloyum. İlk gebeliğimde 8 aylıkken bu kilodaydım ve 69'la doğuma girmiştim.
Bunda böyle gidersem en az 75'i görürüm
İkinci gebeliklerde daha çok kilo alınıyormuş gerçekten..
Bu arada ilk 6 ay kaç kilo alırsanız, çarpı ikiyle doğuma giriyormuşsunuz..
Böyle düzenleyici bir set aldım bakalım ben cokta uygun ve mantıklı. Üstünede yazılır içinde ne olduğu kimse paniklemeden alır verir.Merhabalar ,herkese sağlıklı günleralış veriş için kafamda biseyler planlamaya başladım henüz bişey almadım ama ,30 haftayı gördükten sonra alicam insaalah. Şimdi liste yapmaya başladım ,sizlerinde fikrini alayım
![]()
Hastane çantası için ,valiz düzenleyiciler çok mantıklı geldi bana , fiyatları uygun baya iki set alınsa rahatlıkla yeter diye düşündüm ,bazıları kilitli dolap posetekrine bırakmış ama onlar bana sağlıksız geldi . Fotofrafdakiler gibi,siz ne dersiniz ,başka fikri olan var mı
Bu kundaklar çok mantıklı. Hastaneden, evden çıkarken bunlara sarıveririz bebişleriBirde bu kundak battaniyeler çok mantikli geldi bana ,kış bebekleri olacakları için çok kullanışlı olur sanki ,
doktor sıkışık olmanızı istemez. Özellikle sordular banaKızlar detaylı ultrasona biraz sıkışık gitmek gerekir mi?
ben bu görseldeki owliyi aldım ılk aldıgım seylerdendı hatta yumusacık bayagı kullanacagımı dusunuyorumBirde bu kundak battaniyeler çok mantikli geldi bana ,kış bebekleri olacakları için çok kullanışlı olur sanki ,
çok geç yazıyorum ama kızıma hala şampuan linola vücut için mustela stelatopia duş jeli ve nemlendirici kullanıyorum çok memnunumİyi akşamlar kızlar ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim liste yapıyorum da sizce bebek bakım seti olarak hangi markayı önerirsiniz tırnak seyleri olsun şampuan olsun bir sürü marka farklı fiyatlar kafam çok karıştı yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
Kızlar detaylı ultrasona biraz sıkışık gitmek gerekir mi?
Doğumda illa panik ve heyecan yaşanıyor, bunların içinden bulmak zor olur gibi geldi bana. Alınacaksa da bez olanları almak daha iyi gibi. Diğerlerinin buzdolabı poşetinden farkı pek yok hammadde olarak.Merhabalar ,herkese sağlıklı günleralış veriş için kafamda biseyler planlamaya başladım henüz bişey almadım ama ,30 haftayı gördükten sonra alicam insaalah. Şimdi liste yapmaya başladım ,sizlerinde fikrini alayım
![]()
Hastane çantası için ,valiz düzenleyiciler çok mantıklı geldi bana , fiyatları uygun baya iki set alınsa rahatlıkla yeter diye düşündüm ,bazıları kilitli dolap posetekrine bırakmış ama onlar bana sağlıksız geldi . Fotofrafdakiler gibi,siz ne dersiniz ,başka fikri olan var mı
Bebeğin yüzünü tülbentle örtmeye gerek var mı?Birde hastane çantası listesi gördüm ,oda yeterli gibi geldi