- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 38
valla ben yaptım alışverişimi sizler de inşallah aynı fiyatlardan yaparsanız rahat edeceğim:)Ha gayret kızlar yılmak yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben yaptım alışverişimi sizler de inşallah aynı fiyatlardan yaparsanız rahat edeceğim:)Ha gayret kızlar yılmak yok![]()
çok güzel bir tulummuş. ama tek bacaktan açılan tulumlar bez değiştirirken biraz zor olabilir.
Hadi inşallah iyiki varsın çok teşekkür ederimkızlar şimdi yazıştım next musterı hızmetlerıyle istersenız ekran goruntusude atabılırım):...24-48 saat ıcınde eskı fıyatlara geri çekeceğiz sistemsel hata diyor...
Bende burada keşfettim bir arkadaş söylemişti ama kim olduğunu unuttum ürünleri çok kaliteli dediler alan kişiler bide benim en çok desenleri hoşuma gitti. Türkiye de pek bulamayacağin modeller var .Kızlar benm bi bilgim yok bu next hakkında. Ürünleri çok mu kaliteli? Ne kadar sürede geliyor? Yurtdışı firmasını mı?
yaaa benim de favorim bu, sepetimdeydi bu benm 69,90dı ama hep tükeniyo bugün de tükenmişti galiba. Hatta bgn sepetimdekilerin de hepsi uçmuştu.
resimdeki bebeğin de ayrı maşallahı var bu arada mıncırasım geldi
Gözün aydın canım bende yarın gidecem inşallah bizimde güzel geçer dua et bizedeDetaylı ultrasonda her şeyi normal çıktı çok şükür :) Eli hep yüzünde poz vermedi bize :)
Sizin aldıklarınız geldi mi?Bende burada keşfettim bir arkadaş söylemişti ama kim olduğunu unuttum ürünleri çok kaliteli dediler alan kişiler bide benim en çok desenleri hoşuma gitti. Türkiye de pek bulamayacağin modeller var .
İnşallah canım ederim tabii :)Gözün aydın canım bende yarın gidecem inşallah bizimde güzel geçer dua et bizede![]()
Canım o görümcemin çocuğundan da görülmüştü zamanla geçiyormuş hemen moralini bozmaKızlar ayrıntılı ultrasona girdim bağırsakta parlaklık gördü çok hafif, diğer herşey normalmiş ama azda olsa bu genetik rahatsızlık belirtisi olabilirmiş. Çok moralim bozuldu
ben aldım geldi aldıklarım, çok ama çok memnun kaldım hem kumaş kalitesi hem fiyat. artık burdan bir şey almam diye düşünüyorum. vergiye rağmen burdaki hm ile aynı fiyata geliyor. ama şuan sitede sorun varmış sanırım fiyatsal anlamdaSizin aldıklarınız geldi mi?
Evet onu okudum yorumlarda. Düzelsin bir bakayım bende. Geç mi geliyo peki?ben aldım geldi aldıklarım, çok ama çok memnun kaldım hem kumaş kalitesi hem fiyat. artık burdan bir şey almam diye düşünüyorum. vergiye rağmen burdaki hm ile aynı fiyata geliyor. ama şuan sitede sorun varmış sanırım fiyatsal anlamda
Ben daha almadım fiyatlar güncellenecek miş onu bekliyoruz burda topluca olarakSizin aldıklarınız geldi mi?
Hadi bakalım düzenlince buraya da yazarsınızBen daha almadım fiyatlar güncellenecek miş onu bekliyoruz burda topluca olarak![]()
İnşallah ya rabbim çok bozuldum gerçekten. Bir şey yaptı mı görümcenizCanım o görümcemin çocuğundan da görülmüştü zamanla geçiyormuş hemen moralini bozma
Hayır. Zamanla geçmiş. Birdaha ki kontrolde azaldığı görülmüş ve sağlıkla doğduİnşallah ya rabbim çok bozuldum gerçekten. Bir şey yaptı mı görümceniz