2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İstememe sebebiniz nedir tam olarak? Bildiğim kadarıyla zorunlu değil ama yaptırılsa iyi olur verdikleri şeker kadar şekeri ben bi oturuşta tatlıdan alıyorum
Ben vücuduma o glukozu sokmak istemiyorum korkuyorum bende kalıcı şeker olur ilerde diye yada bebeğim de . İkinjiside verdiği kadar tatlı ye dese yerim tabiki ama verdikleri glukoz tatlıya eşdeğer değil muadil glukoz sonuçta.

Kalıcı şeker yapsa hiç bir geceye yapmazlar heralde o testi bilemedim

Günaydın toplamda kac kilo aldınız 26.hafta 10 kilo benim
Bugün itibari ile +1 ben çok şaşkınım ama kilomdan ötürü sanirim
Geçmiş olsun cnm dualarım seninle inşallah iğneler ile durdurulur bol bol dinlenmeye çalış

Çok geçmiş olsun, bol bol dinlenmeye çalış.

Kızlar ben hala isme karar veremedim ne zormuş erkeğe isim bulmak
Ben de hala karar veremedim, bizim kız olacak nasipse. Bende de öğretmen olduğum için, öğrenci profilleri oluyor kafamizda ister istemez.. işte şu isimli çocuklar yaramaz oluyor, şu isimler daha sakin gibi.. O durumlar da etkiliyor karar veremememi. Bir de çocuklar arasında akran zorbalığı da söz konusu biliyorsunuz, biraz acımasız olabiliyorlar. Dalga gecilmeyecek , lakap takilmayacak bir isim bulmaya çalışıyoruz.
Birçok isim belirledik, en son birini seçeceğiz inşallah bakalım. Şu anda bebek aşağı bebek yukarı, takılıyoruz

Son düzenleme:

İsim bulursam sana sorayım o zaman aklında nasıl öğrenciler var diye

Çok gecmis olsun vaktinde gelsin inşallah yavrunuz ☺Dualarım sizinle bol bol istirahat edin mümkün olduğunca

Tabi ki sen bilirsin cnm ama gebelik sekerinin olup olmadigini bilmek onemli. Varsa beslenmene dikkat edip toparlaniyosun. Aksi durumda bebek Allah korusun seker hastasi olma riski var. Ilk gebeligimde yaptirdim ben bir sey olmadi cok sukur. Degerlerimden biri biraz yuksek cikti. Sekeri azaltip cok duzgun beslendim. Diyetisyen liste vermisti. Hem bebek 3.5 kilo dogdu hem de ben sadece 8 kilo alarak bitirdim hamileligi. Bir akradasimin da bir degeri yuksek geldi. O hic dikkat etmedi. Cocuk resmen sis dogdu. Sandilar ki tombul bebek. Cocuk hastaneden cikarken anladilar sislik oldugunu. Bir anda gitti butun o tombulluk. Yani yapay bir sislikti. Karar tabi senin ama onemli bi konu aklinda olsun

Ali demir düşünüyoruz bizde ismini nasip olursa kardeşi de derin ece bu isimli çocuklar nasıl oluyor siniflarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…