Kızlar 30+0 için 1600 biri 1700 biri çıktı çocukların ciğer geliştirici yapıldı ağrı kesildi sanırım iyiydi en son kiloları iyi mi sizce aynı haftada olanlar ne alemdesiniz ?
Benim kayınvalide eli çabuktur temizdir, annem de öyle.
Annemle yakın oturuyoruz 500 metre falan var. Annem gelir bir hafta kalır sonrasında gündüz arada gelse de olur.
Kayınvalideler şehir dışında.
Yakın değiller işte yakın olsalar gelip gitmesi problem değil. Yatılı olunca problem olacak.
Annem yardım eder bana. Onlar gelirse annem gelip kalamaz. Kayınpeder ne yardım edebilir bana. Ameliyatlıyken gelsin istemiyorum.
İyileşince gelseler en azından toleransım ona göre olur. Canım burnumdayken sinirlenip kalp kırma ihtimali var.
Cok haklisin kayinpederimin bzm evde kaldigini dusunemiyorm ama esin paylassin senin de. Iki becerikli var sende ne gzl ben de once boyle soyledm snr da butun isi anneme mi yikmis oldm diye uzuldm
Kızlar 30+0 için 1600 biri 1700 biri çıktı çocukların ciğer geliştirici yapıldı ağrı kesildi sanırım iyiydi en son kiloları iyi mi sizce aynı haftada olanlar ne alemdesiniz ?
Çok korkuyorum ya 34 ü falan bi görsek 2 kiloyu geçerler en azından çok da hareketliler çıkıverecekler gibi geliyor serviks katında 4.4 alttan 3 civarı ölçtü
Çok korkuyorum ya 34 ü falan bi görsek 2 kiloyu geçerler en azından çok da hareketliler çıkıverecekler gibi geliyor serviks katında 4.4 alttan 3 civarı ölçtü
İkiz diye kontrol altında tutuyorlardır, Ciğer geliştirici de olmuş erken Doğum ihtimaline karşı. Bütün önlemler alınmış daha çıkmazlar merak etme. Haftada 150-200 gram alıyorlar 2 kiloyu geçerler 34 e kadar.
İkiz diye kontrol altında tutuyorlardır, Ciğer geliştirici de olmuş erken Doğum ihtimaline karşı. Bütün önlemler alınmış daha çıkmazlar merak etme. Haftada 150-200 gram alıyorlar 2 kiloyu geçerler 34 e kadar.
Maşaallah canım çok iyi kiloları 1buçuk ay önce arkadaşım 31+3günlük ikiz doğum yaptı 1300 civarı kiloları ciğer geliştirici falanda yapılmadı Bi ay kuvozde kaldılar çıktılar şuan gayet Sağlıklı lar maşallah seninkiler zamanında doğar inşallah ama kiloları çok çok iyi annesi maşallah
Maşaallah canım çok iyi kiloları 1buçuk ay önce arkadaşım 31+3günlük ikiz doğum yaptı 1300 civarı kiloları ciğer geliştirici falanda yapılmadı Bi ay kuvozde kaldılar çıktılar şuan gayet Sağlıklı lar maşallah seninkiler zamanında doğar inşallah ama kiloları çok çok iyi annesi maşallah
Kızlar ben birşey sormak istiyorum doğumdan sonra yanında kimse kalmayacak olan varmı ben ilk kızımda çok sıkıntı çektim o lohusa kafası ile kaynanam annemle eşimle çok sorunlar yaşadık bunda kimseyi istemiyorum gerçekten istemiyorum eşimde aynı şeyleri yaşamayalım birbirimize biz yardımcı olalım tecrübeliyiz huzurumuz kaçmasın diyor bende aynı fikirdeyim ama iki çocukla da korkuyorum nasıl olur bilmiyorum
Benim ilk çocuğum.. annemle aynı sitede oturuyoruz. Kv de yakın oturuyor bize yani arabayla 15 dk falan. Gündüz gelirler yardıma yatılı istemiyorum. (annem uzakta olsaydı kalmasını isterdim ama) Kv hergün gelir mi bilmiyorum onunda evde yemeği işi gücü kayınpeder , çalışan çocukları var sonuçta. Annem zaten dibimde oturuyor. 2 kız kardeşim var onlar gelir. Yemek temizlik yapsalar yeter bana
Benim ilk çocuğum.. annemle aynı sitede oturuyoruz. Kv de yakın oturuyor bize yani arabayla 15 dk falan. Gündüz gelirler yardıma yatılı istemiyorum. (annem uzakta olsaydı kalmasını isterdim ama) Kv hergün gelir mi bilmiyorum onunda evde yemeği işi gücü kayınpeder , çalışan çocukları var sonuçta. Annem zaten dibimde oturuyor. 2 kız kardeşim var onlar gelir. Yemek temizlik yapsalar yeter bana
Kasılmam ve ağrım var diye ultrasonla bakmıştı 24 haftada.serviks uzunluğunu ölçmek için ve açılma olup olmadığını görmek için.
37 haftada da normal Doğum düşünürsem
Çatı muayenesi yapacak.
Evet her hafta da gelirler yardıma, bazen de canım sıkılır gelirler öyle takılmaya. Hamileliğim boyunca hep birlikteydik. Yakın oturmanın avantajı, evlendirmeyeceğim onları
Aynen tabi bazi cocuk seviyor evet ki bence buyuk sans. Kac yasina kadar kullaniliyor aldiginiz? Valla ben yekten o yatagi alip 3 yasina kadar devam ederim dedim
Aynen tabi bazi cocuk seviyor evet ki bence buyuk sans. Kac yasina kadar kullaniliyor aldiginiz? Valla ben yekten o yatagi alip 3 yasina kadar devam ederim dedim
Valla 3-4 yaşına kadar kullanır diye aldım. Yanları çıkıp karyola gibi de kullanılıyor. ama bazı bebekler örümcek adam gibi tırmanıp içinden düşme riskleri oluyormuş.Bakalım bizimki ne yapacak.
Kontrolden geldik çok şükür sorun yok kızlar 1460gr olmuş maşallah paşam kilosu iyi dedi çok hareketli ölçümleri zor yaptı kızımda iki dk durmadı odada ablasının küçük versiyonu olacak çok hareketli siz yanmissinix dedi doktor bile acıdı Halime hahahha :)) şaka bir yana çok şükür sağlıklı bir ay sonraya yeniden randewu verdi batmalar ağrılar nefes alamamalar herşeye normal dedi :))
Gozun aydin cnm oh. Darisi basimiza. Benim de 2 hafta sonra buyuklugune bakicak ultrasonla. Insallah her sey hep yolumda gitsin hepimiz icin.
Hamilelikte her seyin normal olmasi ne bicim bisi ya Etlerimiz kopuyo, belimiz kalcamiz ayriliyo normal, hepimiz kabiziz normal, yiyip kusuyorz normal fln dusununce cok sacma gelio ama normal iste