2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Cok haklisin kayinpederimin bzm evde kaldigini dusunemiyorm ama esin paylassin senin de. Iki becerikli var sende ne gzl ben de once boyle soyledm snr da butun isi anneme mi yikmis oldm diye uzuldm

Kızlar 30+0 için 1600 biri 1700 biri çıktı çocukların ciğer geliştirici yapıldı ağrı kesildi sanırım iyiydi en son kiloları iyi mi sizce aynı haftada olanlar ne alemdesiniz ?
Takvime bakinca cok iyi ben 30+3um benim takvime gore 1650 civarinda olmasi gerekiyomus yani seninkiler de masallah

Takvime bakinca cok iyi ben 30+3um benim takvime gore 1650 civarinda olmasi gerekiyomus yani seninkiler de masallah
Çok korkuyorum ya 34 ü falan bi görsek 2 kiloyu geçerler en azından çok da hareketliler çıkıverecekler gibi geliyor serviks katında 4.4 alttan 3 civarı ölçtü

Çok korkuyorum ya 34 ü falan bi görsek 2 kiloyu geçerler en azından çok da hareketliler çıkıverecekler gibi geliyor serviks katında 4.4 alttan 3 civarı ölçtü

İkiz diye kontrol altında tutuyorlardır, Ciğer geliştirici de olmuş erken Doğum ihtimaline karşı. Bütün önlemler alınmış daha çıkmazlar merak etme. Haftada 150-200 gram alıyorlar 2 kiloyu geçerler 34 e kadar.

İnşallah bakalım ne olacak hiç de ağrım yok nerden çıktı anlamadım birden

8 9
Kızlar 30+0 için 1600 biri 1700 biri çıktı çocukların ciğer geliştirici yapıldı ağrı kesildi sanırım iyiydi en son kiloları iyi mi sizce aynı haftada olanlar ne alemdesiniz ?
Maşaallah canım çok iyi kiloları 1buçuk ay önce arkadaşım 31+3günlük ikiz doğum yaptı 1300 civarı kiloları ciğer geliştirici falanda yapılmadı Bi ay kuvozde kaldılar çıktılar şuan gayet Sağlıklı lar maşallah seninkiler zamanında doğar inşallah ama kiloları çok çok iyi annesi maşallah

İnşallah benim kuzularım da güzelce doğar kğvez falan artık ne gerekiyorsa tek sağlıkla doğsunlar

kızlar selam doktorunuz hic alttan muayene yaptı mı yenilerde
Yaptıysa neden ve kaçıncı haftada yaptı acaba

Benim ilk çocuğum.. annemle aynı sitede oturuyoruz. Kv de yakın oturuyor bize yani arabayla 15 dk falan. Gündüz gelirler yardıma yatılı istemiyorum. (annem uzakta olsaydı kalmasını isterdim ama) Kv hergün gelir mi bilmiyorum onunda evde yemeği işi gücü kayınpeder , çalışan çocukları var sonuçta. Annem zaten dibimde oturuyor. 2 kız kardeşim var onlar gelir. Yemek temizlik yapsalar yeter bana

Ahhh ahhh kız kardeş
Cok nasiblisin
Benim doktorum yapmadı.. Doğuma yakın oluyor sanırım çatı muayenesi

Kızlar zaman artık az kaldı bebeğinizin kıyafetini yıkayıp ütüleyip hazır ettiniz mi çantası hazır mı sezeryan mı normal doğum mu düşünüyorsunuz
Kıyafetleri hazır dolabında, çantaya koyacaklarım da hazır kilitli poşetlerde.. Normal doğum düşünüyorum

kızlar selam doktorunuz hic alttan muayene yaptı mı yenilerde
Yaptıysa neden ve kaçıncı haftada yaptı acaba

Kasılmam ve ağrım var diye ultrasonla bakmıştı 24 haftada.serviks uzunluğunu ölçmek için ve açılma olup olmadığını görmek için.
37 haftada da normal Doğum düşünürsem
Çatı muayenesi yapacak.

Aynen tabi bazi cocuk seviyor evet ki bence buyuk sans. Kac yasina kadar kullaniliyor aldiginiz? Valla ben yekten o yatagi alip 3 yasina kadar devam ederim dedim

Valla 3-4 yaşına kadar kullanır diye aldım. Yanları çıkıp karyola gibi de kullanılıyor. ama bazı bebekler örümcek adam gibi tırmanıp içinden düşme riskleri oluyormuş.Bakalım bizimki ne yapacak.

Gozun aydin cnm oh. Darisi basimiza. Benim de 2 hafta sonra buyuklugune bakicak ultrasonla. Insallah her sey hep yolumda gitsin hepimiz icin.

Hamilelikte her seyin normal olmasi ne bicim bisi ya Etlerimiz kopuyo, belimiz kalcamiz ayriliyo normal, hepimiz kabiziz normal, yiyip kusuyorz normal fln dusununce cok sacma gelio ama normal iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…