2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ha iyi bari ben de once su oval kucuklerden aldiniz sandim da korktum. Hic sevmem gereksiz masrafi senin benim farketmez Saglikla yatsin icinde gule gule kullanin

AA ne zman yazdım bunları diye dusundum okurkenyalnız degılsın canım ustelık bu halimle yaptıgım herseyı eleştiırıyor. Ben de protesto ediyorum buaralar

Ha iyi bari ben de once su oval kucuklerden aldiniz sandim da korktum. Hic sevmem gereksiz masrafi senin benim farketmez Saglikla yatsin icinde gule gule kullanin

Çok büyük değil ama işte idare eder umarım.biraz dar 60-120.
Teşekkür ederim, sağlıkla uyutmak nasip olsun minnoşları.

Benim kayınvalideler uzakta gelirlerse kalırlar, istemiyorum evde kalabalık. Gelme de denmez. Bari akıl edip iyileştikten sonra gelseler
Valla bu hastalık ortamında nasıl yapacağız bu işi hic bilmiyorum
Gelme denmez
Gelmese olmaz
Gelseler biz kafayı yicez
Benimkiler hayal ettikleri gibi ben hastanedeyken minibusle gelip kalmadan geri dönseler keske

Canım benı. Hamılelıgın basından beri lokosıt yulsek cıkıyor 140 90 vs ama kultur de bakteri cıkmayınca tedavınetmıyorlar bol su ıc diyorlar. Kultur ıcın idrarın ortadaki kısmını veriyorsun zaten soylerler sana. Hamılelıkte akıntı oldugu ıcın akıntı idrara karısına lokosıt yulsek cıkıyormus. Insallah kultur sonucun temız cıkar da su ile halledersın. Bır de ben Gunluk ped kullanıyordum sık degıstıren de bence o da etkiliyor sımdı sureklı Camasır degustırıyorım evde oldugum ıcın ve lokosıt sayım bu hafta 17 ye dustu dusun yanı

Benimde bu sefer sınırda. Çıkmış
Lökosit 0-5 araligi benimki 5
Hamileligin basindan beri bu illetle uğraşıyorum
Yarın sabah gidip göstereceğim bakalım bu sefer ne diyecek
İcimde garip bi heyecan var bu kontrolde

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok büyük değil ama işte idare eder umarım.biraz dar 60-120.
Teşekkür ederim, sağlıkla uyutmak nasip olsun minnoşları.
Onlardan bende alicaktim instada bir Fenomen bebekte var . Bebek 16 aylık şu anda sığmıyormuş . Annesi öyle dedi. Özel yatak yaptırıyorum dedi. Vazgeçtim anne yani yatağı aldığım için. 70 /140 karyola yaptırmayı düşünüyorum en azından 3 yaşına kadar kullanabilmek için . İsteğe göre ölçüleri değişiyor 80/140 80/130 yeriniz varsa

Onlardan bende alicaktim instada bir Fenomen bebekte var . Bebek 16 aylık şu anda sığmıyormuş . Annesi öyle dedi. Özel yatak yaptırıyorum dedi. Vazgeçtim anne yani yatağı aldığım için. 70 /140 karyola yaptırmayı düşünüyorum en azından 3 yaşına kadar kullanabilmek için . İsteğe göre ölçüleri değişiyor 80/140 80/130 yeriniz varsa

Aldım artık şimdi yeni bir tane daha alamam. sığmazsa yatmasın çalışma masası yapar kullanırız
Beşik almam o yaşa gelince yatmazsa montessori tarzı bir yatak alırım.

Benim arkadaşımın bebeği 10 aylıkken yatmadı beşiğinde ayaklandı sarktı hep. Yürüyemeyen şey beşiğinden çıkmaya çalışıyor. O da yer yatağında buldu çözümü. Her çocuk farklı kimi durmuyor bu ahşap beşiklerde

Kızlar 30+0 için 1600 biri 1700 biri çıktı çocukların ciğer geliştirici yapıldı ağrı kesildi sanırım iyiydi en son kiloları iyi mi sizce aynı haftada olanlar ne alemdesiniz ?
Bence gayet iyi ben 31+5’deyim bugün bakıldı 1700 gram yani. Benimki mi zayıf acaba diye düşündüm şuanda

Haklısın canım her çocuk farklı bende şaşırdım herkes bişey diyor . İlk Bebek benim bakalım nasıl olacak yatacakmi dediğin gibi

Bence gayet iyi ben 31+5’deyim bugün bakıldı 1700 gram yani. Benimki mi zayıf acaba diye düşündüm şuanda
Normal 1-2 hafta önde gidiyorduk zaten ama hoca önde arkada vs hiç bişey demedi bugün bi panik yatış falan anlamadım hiç bişey dedim doğuruyorum heralde

Gozun aydin oh. Darisi basimiza. Benim de 2 hafta sonra buyuklugune bakicak ultrasonla. Insallah her sey hep yolunda gitsin hepimiz icin.

Hamilelikte her seyin normal olmasi ne bicim bisi ya Etlerimiz kopuyo, belimiz kalcamiz ayriliyo normal, hepimiz kabiziz normal, yiyip kusuyorz normal fln dusununce cok sacma gelio ama normal iste

Bende de Ikea beşik vardı kızımda 9 aylık tam oldu içinden çıkmaya içine girmeye başladı yuruyemiyordu ama içine girebiliyordu çıkabilirde die yatağa dayadım bu sefer onu oyun yapmıştı gir çık atliyordu sonra kaldırdım onu çilek büyüyen beşik aldım ondan bir buçuk yaşına kadar çıkamadı korkulukları bayağı yüksek diye boyu uzayınca kendini çekerek çıkmaya başladı bu sefer korkulukları indirdim rahat inip çıksın diye her çocuk aynı değil asla onu cocugunuza göre sekillenip hareket edeceksiniz bunda da Ikea beşik kullanacağım eğer aynı sikintilari yaşarsak ablaya Montessori yatak alırım bebeği çileğin büyüyen besige geçiririm diye düşünüyorum bakalım yaşayıp göreceğiz

Ben park yatağın mobilya beşiğini yaptırdım park yatak bir süre sonra kaldırmıyor demişlerdi kendi girip çıkabileceği geniş ve biraz da uzun mobilya park yatak yaptrdim kapısı da var düşmemesi için beriyeri de sağlıkla hayırlısıyla bir doğsaydı kuzucagzim çok hevesliyim

Ya işte birazda görmezden duymazdan gelince sorun olmuyor,yoksa ki karismadan duramiyor büyükler , kayınvalidem oğlumun doğumunda yanımda değildi kayınpeder çok hastaydı o zamanlarda zaten kısa bir süre sonra da vefat etti.Bunda yanında olmak istiyorum dedi başım üstünde yerin var buyur gel dedim .Kız çocuk bir de çok hevesli kırmak istemiyorum ne yapayım 3 maymunu oynarım bir süre.
Çok korkuyorum ya 34 ü falan bi görsek 2 kiloyu geçerler en azından çok da hareketliler çıkıverecekler gibi geliyor serviks katında 4.4 alttan 3 civarı ölçtü

Kiloları iyi maşallah kontrol altındasın sorun olmaz Allah'ın izniyle serviks uzunluğu da iyi .2 kg yi geçersin bile

Girip çıkabileceği kapısı varsa süper emeklese bile çıkabilir bizimki de de bariyeri var parmakligi yüksekte tutuyorduk ama inan yürümeyen çocuk nasıl çıkar inanmıyordu kimse annemler falan video çektim akılları çıktı tutup kendini çekiyordu aşağı boşluğa bırakıyordu bebek yetistirmede tek bir doğru yok asla anneler bebeklerini dinleyecek izleyecek onun isteğine göre şekillenecek o zaman bebek mutlu sen mutlu
Tabi kırmamak çok önemli birde böyle şeyler este bitiyor bnmki hep bana ses ediyordu zten ilk lohusa depresyonuna girmişim hiç mi laf söyleyemez annesine soyleyemiyordu kimse tartışsin demiyordu ama doğruya doğru yanlışa yanlış dense yeterdi inşallah sorunsuz hepimiz lohusa sürecini atlatiriz

Aman benim eşimde öyleydi biz çok sorun yaşadık kayinvalidemle aslında evliliğin ilk zamanlari ama ya annen bunu dedi diyorum yanlış anlamışsındır diyip duruyordu sürekli toz kondurmuyor en son baktım olmuyor şakayla karışık , saygımi bozmadan ben cevabını veriyorum artık . Bazen aman görme duyma diyorum bir şekilde bulduk yolunu şimdi iyi anlaşıyoruz çok şükür .Bir ipte iki cambaz oynamıyor eşim aslında annemle çok benziyorsunuz o yüzden çatışma oluyor diyor demek ki erkekler annelerine benzeyen kadınlarla evleniyor

Ama lohusa dönemi çok başka hasarsız kazasız belasız atlatmak nasip olsun hepimize.

Ben bebişin kıyafetleri yikayacaktm toz olur diye durdurmustum ama artık yıkayıp ütüleyip çanta hazırlasam mi diyorum ne olur ne olmaz diye yoksa erken mi
Dolabında mis gibi duruyor kıyafetleri.. 32 de hazır olması gerekirmiş zaten çantanın, bende ne olur ne olmaz diye hazırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…