Ha iyi bari ben de once su oval kucuklerden aldiniz sandim da korktum. Hic sevmem gereksiz masrafi senin benim farketmezValla 3-4 yaşına kadar kullanır diye aldım. Yanları çıkıp karyola gibi de kullanılıyor. ama bazı bebekler örümcek adam gibi tırmanıp içinden düşme riskleri oluyormuş.Bakalım bizimki ne yapacak.
AA ne zman yazdım bunları diye dusundum okurkenOoo bundan iyisi şamda kayisiben kendimi yirttim oyuncaklar sadece odada oynanack die ama asla basaramadim maalesef hep salona getiriyor. Toplayalim dedigimde de ben cok yorgunum sen topla dio velet elimde kalacak benim esim berbat daginiktir neyin nerde durdugunun asla onemi yok yerini bilmesi onun icin kafi. Nasi diyim marketten gelen sampuan mutfakta dursa bile isi oldugunda onu ordan almasi hic sorun degildir. Bende hersey yerinde olsun isterim yaparimda zaten ama suan iste zorlandigim icin batiyor hersey bana kendi dusunsun toplasin istiyorum olmuyor
Ha iyi bari ben de once su oval kucuklerden aldiniz sandim da korktum. Hic sevmem gereksiz masrafi senin benim farketmezSaglikla yatsin icinde gule gule kullanin
Valla bu hastalık ortamında nasıl yapacağız bu işi hic bilmiyorumBenim kayınvalideler uzakta gelirlerse kalırlar, istemiyorum evde kalabalık. Gelme de denmez. Bari akıl edip iyileştikten sonra gelseler
Benim kız 29 haftalıkken 1.285 gramdı. Gayet normal kilolarıKızlar 30+0 için 1600 biri 1700 biri çıktı çocukların ciğer geliştirici yapıldı ağrı kesildi sanırım iyiydi en son kiloları iyi mi sizce aynı haftada olanlar ne alemdesiniz ?
Canım benı. Hamılelıgın basından beri lokosıt yulsek cıkıyor 140 90 vs ama kultur de bakteri cıkmayınca tedavınetmıyorlar bol su ıc diyorlar. Kultur ıcın idrarın ortadaki kısmını veriyorsun zaten soylerler sana. Hamılelıkte akıntı oldugu ıcın akıntı idrara karısına lokosıt yulsek cıkıyormus. Insallah kultur sonucun temız cıkar da su ile halledersın. Bır de ben Gunluk ped kullanıyordum sık degıstıren de bence o da etkiliyor sımdı sureklı Camasır degustırıyorım evde oldugum ıcın ve lokosıt sayım bu hafta 17 ye dustu dusun yanıKızlar bugün verdiğim idrar tahlilinde 10-15 lökosit ve bol bakteri bulunduDoktora gönderdim sonucu idrar kültürü yaptırmamı istedi. O nasıl yapılıyor idrar tahlili gibi idrar yaparak değil mi? İnternette göremedim de. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Benimde bu sefer sınırda. ÇıkmışCanım benı. Hamılelıgın basından beri lokosıt yulsek cıkıyor 140 90 vs ama kultur de bakteri cıkmayınca tedavınetmıyorlar bol su ıc diyorlar. Kultur ıcın idrarın ortadaki kısmını veriyorsun zaten soylerler sana. Hamılelıkte akıntı oldugu ıcın akıntı idrara karısına lokosıt yulsek cıkıyormus. Insallah kultur sonucun temız cıkar da su ile halledersın. Bır de ben Gunluk ped kullanıyordum sık degıstıren de bence o da etkiliyor sımdı sureklı Camasır degustırıyorım evde oldugum ıcın ve lokosıt sayım bu hafta 17 ye dustu dusun yanı
Onlardan bende alicaktim instada bir Fenomen bebekte var . Bebek 16 aylık şu anda sığmıyormuş . Annesi öyle dedi. Özel yatak yaptırıyorum dedi. Vazgeçtim anne yani yatağı aldığım için. 70 /140 karyola yaptırmayı düşünüyorum en azından 3 yaşına kadar kullanabilmek için . İsteğe göre ölçüleri değişiyor 80/140 80/130 yeriniz varsaÇok büyük değil ama işte idare eder umarım.biraz dar 60-120.
Teşekkür ederim, sağlıkla uyutmak nasip olsun minnoşları.
Bence gayet iyi ben 31+5’deyim bugün bakıldı 1700 gram yani. Benimki mi zayıf acaba diye düşündüm şuandaKızlar 30+0 için 1600 biri 1700 biri çıktı çocukların ciğer geliştirici yapıldı ağrı kesildi sanırım iyiydi en son kiloları iyi mi sizce aynı haftada olanlar ne alemdesiniz ?
Haklısın canım her çocuk farklı bende şaşırdım herkes bişey diyor . İlk Bebek benim bakalım nasıl olacak yatacakmi dediğin gibiOnlardan bende alicaktim instada bir Fenomen bebekte var . Bebek 16 aylık şu anda sığmıyormuş . Annesi öyle dedi. Özel yatak yaptırıyorum dedi. Vazgeçtim anne yani yatağı aldığım için. 70 /140 karyola yaptırmayı düşünüyorum en azından 3 yaşına kadar kullanabilmek için . İsteğe göre ölçüleri değişiyor 80/140 80/130 yeriniz varsa
Aldım artık şimdi yeni bir tane daha alamam. sığmazsa yatmasın çalışma masası yapar kullanırız
Beşik almam o yaşa gelince yatmazsa montessori tarzı bir yatak alırım.
Benim arkadaşımın bebeği 10 aylıkken yatmadı beşiğinde ayaklandı sarktı hep. Yürüyemeyen şey beşiğinden çıkmaya çalışıyor. O da yer yatağında buldu çözümü. Her çocuk farklı kimi durmuyor bu ahşap beşiklerde
Normal 1-2 hafta önde gidiyorduk zaten ama hoca önde arkada vs hiç bişey demedi bugün bi panik yatış falan anlamadım hiç bişey dedim doğuruyorum heraldeBence gayet iyi ben 31+5’deyim bugün bakıldı 1700 gram yani. Benimki mi zayıf acaba diye düşündüm şuanda
Gozun aydin oh. Darisi basimiza. Benim de 2 hafta sonra buyuklugune bakicak ultrasonla. Insallah her sey hep yolunda gitsin hepimiz icin.Kontrolden geldik çok şükür sorun yok kızlar 1460gr olmuş maşallah paşam kilosu iyi dedi çok hareketli ölçümleri zor yaptı kızımda iki dk durmadı odada ablasının küçük versiyonu olacak çok hareketli siz yanmissinix dedi doktor bile acıdı Halime hahahha :)) şaka bir yana çok şükür sağlıklı bir ay sonraya yeniden randewu verdi batmalar ağrılar nefes alamamalar herşeye normal dedi :))
Ben bebişin kıyafetleri yikayacaktm toz olur diye durdurmustum ama artık yıkayıp ütüleyip çanta hazırlasam mi diyorum ne olur ne olmaz diye yoksa erken miKıyafetleri hazır dolabında, çantaya koyacaklarım da hazır kilitli poşetlerde.. Normal doğum düşünüyorum
Bende de Ikea beşik vardı kızımda 9 aylık tam oldu içinden çıkmaya içine girmeye başladı yuruyemiyordu ama içine girebiliyordu çıkabilirde die yatağa dayadım bu sefer onu oyun yapmıştı gir çık atliyordu sonra kaldırdım onu çilek büyüyen beşik aldım ondan bir buçuk yaşına kadar çıkamadı korkulukları bayağı yüksek diye boyu uzayınca kendini çekerek çıkmaya başladı bu sefer korkulukları indirdim rahat inip çıksın diye her çocuk aynı değil asla onu cocugunuza göre sekillenip hareket edeceksiniz bunda da Ikea beşik kullanacağım eğer aynı sikintilari yaşarsak ablaya Montessori yatak alırım bebeği çileğin büyüyen besige geçiririm diye düşünüyorum bakalım yaşayıp göreceğizOnlardan bende alicaktim instada bir Fenomen bebekte var . Bebek 16 aylık şu anda sığmıyormuş . Annesi öyle dedi. Özel yatak yaptırıyorum dedi. Vazgeçtim anne yani yatağı aldığım için. 70 /140 karyola yaptırmayı düşünüyorum en azından 3 yaşına kadar kullanabilmek için . İsteğe göre ölçüleri değişiyor 80/140 80/130 yeriniz varsa
Aldım artık şimdi yeni bir tane daha alamam. sığmazsa yatmasın çalışma masası yapar kullanırız
Beşik almam o yaşa gelince yatmazsa montessori tarzı bir yatak alırım.
Benim arkadaşımın bebeği 10 aylıkken yatmadı beşiğinde ayaklandı sarktı hep. Yürüyemeyen şey beşiğinden çıkmaya çalışıyor. O da yer yatağında buldu çözümü. Her çocuk farklı kimi durmuyor bu ahşap beşiklerde
Ben park yatağın mobilya beşiğini yaptırdım park yatak bir süre sonra kaldırmıyor demişlerdi kendi girip çıkabileceği geniş ve biraz da uzun mobilya park yatak yaptrdim kapısı da var düşmemesi için beriyeri de sağlıkla hayırlısıyla bir doğsaydı kuzucagzim çok hevesliyimBende de Ikea beşik vardı kızımda 9 aylık tam oldu içinden çıkmaya içine girmeye başladı yuruyemiyordu ama içine girebiliyordu çıkabilirde die yatağa dayadım bu sefer onu oyun yapmıştı gir çık atliyordu sonra kaldırdım onu çilek büyüyen beşik aldım ondan bir buçuk yaşına kadar çıkamadı korkulukları bayağı yüksek diye boyu uzayınca kendini çekerek çıkmaya başladı bu sefer korkulukları indirdim rahat inip çıksın diye her çocuk aynı değil asla onu cocugunuza göre sekillenip hareket edeceksiniz bunda da Ikea beşik kullanacağım eğer aynı sikintilari yaşarsak ablaya Montessori yatak alırım bebeği çileğin büyüyen besige geçiririm diye düşünüyorum bakalım yaşayıp göreceğiz
Annem bnm yüzde 45 felçli sağ eli tutmuyor kalp hastası tek elle de bu sefer yapamıyorum edemiyorum diye kendini yiyor uzuyor bizi de üzüyor gelme desem alınıyor kaynanam arasında o onu kıskanıyor anladığım kadarı ile öbürü onu en iyisi ikiside olmasın kafam rahat olsun kaynanam tek kalsa bir hafta bizi yer işte yapar ama kızımı da iki de bir çok yaramaz yapma etme başımızı yer kafam rahat olsun iş mış kalsın diorm napimkeşke annem sağlıklı olsaydı kimseye minnet etmeseydim ama işte malesef
Niye ilk zaman gelse belki yardım eder yemek yapar falan
Ne kadar güzel gerçekten boyle yardıma gelecek olan gelse başım üstüne ama evi alt üst edip gidio gelen en iyisi olmaması diyorum bende
Bnm kaynanamda işte biseyi yapma de inadına inadına yapio bilerek yapio neden bilmiorm
Çok korkuyorum ya 34 ü falan bi görsek 2 kiloyu geçerler en azından çok da hareketliler çıkıverecekler gibi geliyor serviks katında 4.4 alttan 3 civarı ölçtü
Girip çıkabileceği kapısı varsa süper emeklese bile çıkabilir bizimki de de bariyeri var parmakligi yüksekte tutuyorduk ama inan yürümeyen çocuk nasıl çıkar inanmıyordu kimse annemler falan video çektim akılları çıktı tutup kendini çekiyordu aşağı boşluğa bırakıyordu bebek yetistirmede tek bir doğru yok asla anneler bebeklerini dinleyecek izleyecek onun isteğine göre şekillenecek o zaman bebek mutlu sen mutluBen park yatağın mobilya beşiğini yaptırdım park yatak bir süre sonra kaldırmıyor demişlerdi kendi girip çıkabileceği geniş ve biraz da uzun mobilya park yatak yaptrdim kapısı da var düşmemesi için beriyeri de sağlıkla hayırlısıyla bir doğsaydı kuzucagzim çok hevesliyim
Tabi kırmamak çok önemli birde böyle şeyler este bitiyor bnmki hep bana ses ediyordu zten ilk lohusa depresyonuna girmişim hiç mi laf söyleyemez annesine soyleyemiyordu kimse tartışsin demiyordu ama doğruya doğru yanlışa yanlış dense yeterdi inşallah sorunsuz hepimiz lohusa sürecini atlatirizYa işte birazda görmezden duymazdan gelince sorun olmuyor,yoksa ki karismadan duramiyor büyükler , kayınvalidem oğlumun doğumunda yanımda değildi kayınpeder çok hastaydı o zamanlarda zaten kısa bir süre sonra da vefat etti.Bunda yanında olmak istiyorum dedi başım üstünde yerin var buyur gel dedim .Kız çocuk bir de çok hevesli kırmak istemiyorum ne yapayım 3 maymunu oynarım bir süre.
Kiloları iyi maşallah kontrol altındasın sorun olmaz Allah'ın izniyle serviks uzunluğu da iyi .2 kg yi geçersin bile
Girip çıkabileceği kapısı varsa süper emeklese bile çıkabilir bizimki de de bariyeri var parmakligi yüksekte tutuyorduk ama inan yürümeyen çocuk nasıl çıkar inanmıyordu kimse annemler falan video çektim akılları çıktı tutup kendini çekiyordu aşağı boşluğa bırakıyordu bebek yetistirmede tek bir doğru yok asla anneler bebeklerini dinleyecek izleyecek onun isteğine göre şekillenecek o zaman bebek mutlu sen mutlu
Tabi kırmamak çok önemli birde böyle şeyler este bitiyor bnmki hep bana ses ediyordu zten ilk lohusa depresyonuna girmişim hiç mi laf söyleyemez annesine soyleyemiyordu kimse tartışsin demiyordu ama doğruya doğru yanlışa yanlış dense yeterdi inşallah sorunsuz hepimiz lohusa sürecini atlatiriz
Dolabında mis gibi duruyor kıyafetleri.. 32 de hazır olması gerekirmiş zaten çantanın, bende ne olur ne olmaz diye hazırladımBen bebişin kıyafetleri yikayacaktm toz olur diye durdurmustum ama artık yıkayıp ütüleyip çanta hazırlasam mi diyorum ne olur ne olmaz diye yoksa erken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?