- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
- 158
Bir icmiyoruz zaten kolonyayi sukurkolonya mantıklı geldi bana da. En iyi dezenfektan zaten 2 senedir her şeyimiz oldu kolonya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir icmiyoruz zaten kolonyayi sukurkolonya mantıklı geldi bana da. En iyi dezenfektan zaten 2 senedir her şeyimiz oldu kolonya
Onlar makineye atilabilio bildigim kadariyla ama seninki de atilabiliyo mu acabaTırnak makası yıkanmaz bence ya paslanmaz mı ki yıkayınca gerçi hemen kurutsan bi şey olmaz herhalde ama ben tırnak makasını kolonyayla siliyorum her kullanımdan önce ve sonra. Tarağı bebek şampuanıyla sıcak suyla yıkayabilirsin. Kulak ateşölçeri bilmiyorum hiç kullanmadım.
Koroplastları emzik biberon temizleyicisiyle yıkadım
Bi de organizer almıştım Q Queen of the North sen de almışsın ya canım onu nasıl temizledin dünden beri düşünüyorum![]()
Yok içi karton olanlardan.Onlar makineye atilabilio bildigim kadariyla ama seninki de atilabiliyo mu acaba
Allah gönlünüze göre versin doğru diyorsunuz insan bi yerindende bana benzesin duygusunu taşıyor ne olursa olsun. Eşim hep kızımız sana benzer inşaAllah derdi ama doktor aynı sen dedikçe hocam azcık ucundan bana benzeyen yanı yok mu diyede sorardı meselaYa erkek olcağını duyunca bnm annem de hemen dayısına benzesin dedi bence de benzesin dayısı bana göre dünyanın en tatlı bebeğiydi, ama ben kocamı da çok seviyorum tabi ona da benzeyebilir ama annem için benm kocam mı onun oğlu mu tabi ki oğlu=) herkes kendi çocuğunun bebekliğini özler. benim kayınvalidem gördüğü her sarışın çocuğu ya da abi-kız kardeş çocuk görsün hepsini kendi çocuklarının bebekliğiymiş gibi sever ay ay aynı oğlumun-kızımın küçüklüğü diye sever. Benim çocuğumu da öyle seveceği kesin.
Bu arada ben de oğlm babasına benzesin isterdim hep ama insan kendisine de benzesin istiyomş meğer, bana diilse bile hakkaten dayısına yani erkek kardeşime benzese isterdim. İnsan çok merak ediyo ister istemez neye benzeyeceğini ok önemli olan sağlık tabi ki ama insanoğlu işte görüntüye de takılıyo:)
Canım kaça almıştın o 4lü organizeri? Bime gelecekmiş aynısı sanırım 25liraya tabi kalitesi aynı mı bilmiyorum amaYok içi karton olanlardan.
Cok geçmiş olsun.tez zamanda hersey normale dönsün insallahKızlar biraz karnım ağrıyordu doktora gittim ve kan idrar tahlili verdim, tansiyon ölçüldü. Malesef gebelik preklampsi başlangıç teşhisi kondu. Bugün yatışım verilecek dua edin lütfen. Tüm değerlerim hiç sekmeden iyi giderken biranda oldu. Lütfen benim gibi yapmayın hergün tansiyonunuzu ölçüm ben de sabah tesadüfen tansiyon ölçünce bi tuhaflık olduğunu anladım tansiyonum hiç bir belirti vermedi sınırda şuanda
Biminkini bilmiyorum canım ben 45 liraya aldım indirimli haliymiş bi deCanım kaça almıştın o 4lü organizeri? Bime gelecekmiş aynısı sanırım 25liraya tabi kalitesi aynı mı bilmiyorum ama
Tırnak makası yıkanmaz bence ya paslanmaz mı ki yıkayınca gerçi hemen kurutsan bi şey olmaz herhalde ama ben tırnak makasını kolonyayla siliyorum her kullanımdan önce ve sonra. Tarağı bebek şampuanıyla sıcak suyla yıkayabilirsin. Kulak ateşölçeri bilmiyorum hiç kullanmadım.
Bi de organizer almıştım Q Queen of the North sen de almışsın ya canım onu nasıl temizledin dünden beri düşünüyorum![]()
Yüzey dezenfektanı var son çare onu sıkarımOrganizerlerin içi karton onları temizleyebilirsen ben de alacağım![]()
Hayır tabi kiCooook yoruldum bugun
Hic okuyamadım
Son koroplastlari yikayan arkadaslar bi sorum olacak
Buzdolabinposeti kullaniyor musunuz?
Kullanıyorsanız yikayip mi kullanıyorsunuz merak ettim![]()
Sorma sorma bunun sonu yokCooook yoruldum bugun
Hic okuyamadım
Son koroplastlari yikayan arkadaslar bi sorum olacak
Buzdolabinposeti kullaniyor musunuz?
Kullanıyorsanız yikayip mi kullanıyorsunuz merak ettim![]()
He tabi unutmusum onu bakHayır tabi ki
Ama koroplastların içine bebek kıyafeti girecek canım lütfen aynı şey değil![]()
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Ben ilk kez 15.günde ayağa kalkabilmiştim 18. Günde filan kendimi iyi hissetmeye başlamıştım benimki deltaydı umarım benim gibi olma bian önce atlatırsınızMerhaba kızlar, coronaya yakalanan arkadaşlar kaç günde atlattı bu melun hastalığı? Ben 6 gündür çekiyorum hala geçmedi.
Canım cok gecmis olsunMerhaba kızlar, coronaya yakalanan arkadaşlar kaç günde atlattı bu melun hastalığı? Ben 6 gündür çekiyorum hala geçmedi.
Tırnak makası yıkanmaz bence ya paslanmaz mı ki yıkayınca gerçi hemen kurutsan bi şey olmaz herhalde ama ben tırnak makasını kolonyayla siliyorum her kullanımdan önce ve sonra. Tarağı bebek şampuanıyla sıcak suyla yıkayabilirsin. Kulak ateşölçeri bilmiyorum hiç kullanmadım.
Bor kullanıyorum ben.Kızlar hangi dezenfektanı kullanıyorsunuz?
Elimden geldiğince takviye yapmaya çalışıyorum. Sana da geçmiş olsun. Sağolasın.Canım cok gecmis olsun
Yapiyormusun ek takviyeler
Benim gordugum 5. Gunden sonra daha zorlaniliyor 3 gun sanki
Kendi kendime boyle bi gozlem yaptıml
Rabbim sifa versin