2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnsallahhhh wala aman ne bilim herkes bisi dio. Tipik muhabbetler iste aslinda. Elbette gonul ister sonuna kadar beklemelerini anne karnindaki 1 gun disardaki 1 h ya bedel dio doktorlar

Ya bizi bizden başka herkes düşünüyor.Ben hiç hamile arkadaşıma tanıdığıma yorum yapmadım ay öyle ay böyle can sıkıyor bir yerden sonra hele hele dinlenmeye vakit bulamayanlara ay dinlen erken doğurursun filan demek .Ayrıca hasta değiliz hamileyiz elbet zorluğu olacak surda ne kadar zamanımız kaldı ki geçiyor gidiyor hepsi

Kızlar benim hastanem pcr testi istiyor, tamam gayet normal ama ben sanıyordum ki daha dikkatli olmak için istiyorlar meğer bugün öğrendim pozitif çıkarsa doğuma kabul etmiyorlarmış. Çok moralim bozuldu.
İnsan haklarına aykırı bir durum bu ne demek pozitif çıktıysa doğuma almamak sağlık bakanlığına şikayet edin

Yok canım doğum pozisyonunu alınca illa hemen doğum olmuyor, kafasını da güzel yerleştirmiş dedi doktor iyi bi şey olarak anlattı, erken doğum riskinden falan bahsetmedi.

Doğum pozisyonunu ne zaman alıyordu? Benim ki normal doğum olmayacak ama hala transvers şekilde duruyor aşağı inmemiş dedi annem de daha inmez erken diyor tekmeleri sağ böbreğime doğru ve göbek deliği civarına çalışıyor kendisi naif naif kız vuruşu oğlum böyle miydi karşıdan insanlar görürdü hareketini o derece

Ya bazen sacmaliyorlar belji haklilar ok ama yani eskiler tuzluyormus ayol ki ne kadar zararli yani ben oyle onerilere asla takmiyorum icime mantigima sinen neyse onu uyguluyorum gercekten yoksa insan kafayi yer
Benim yazdiklarimi telefon kafasina gore duzeltiyo bazen alerting diye cikmis mesela ben alerji yazmistim

Ewt abartmaya da gerek yok yani yika iste bebek sampuaniyla testli bilmemneli..

Kızımda 28de almıştı doğum pozisyonunu. herkeste değişiyo sanırım ama genelde 30dan sonra diyorlar.
Benim de tam tersi kızım aşırı hareketliydi karnım sürekli dalgalanılıyodu. Bu oğlanda öyle tekme falan yok, poposunu mu artık dizlerini mi dayıyor bi öyle hissediyorum bir de hıçkırıklarını. Ama nst takılınca bir saniye durmuyor, doktora az hissediyorum hareketlerini diyorum, doktor nst bakıp gayet de hareketli diyor

Benim yazdiklarimi telefon kafasina gore duzeltiyo bazen alerting diye cikmis mesela ben alerji yazmistim

Benim duyduklarım da her banyosunda illa şampuan olmasın, mesela bir şampuanlı banyo bir sadece suyla yıkamak öneriliyor.

Benim duyduklarım da her banyosunda illa şampuan olmasın, mesela bir şampuanlı banyo bir sadece suyla yıkamak öneriliyor.
Kendimi tutabilirsem denerim ama sanmiyorum Göz kopuk gormek istiyore. Benim aklima sonradan geldi bu arada kizimda ben Bubchen sampuan kullanmistim Alman. Bunda da alicam. Alamanlara cok guvenirim ben her konuda nedense

Benim yazilarimi gormuyormusun arapca gibi anlayip cevap verdginize sukrediyorum resmen

Evet ama biraz korku var acikcasi doktor sezeryan dese sevinicem sanki:) aradan 8 sene gecti ama yine de olur mu olmaz mi becerebilir miyim bilmiyorum. Doktor bir engel yok diyo. Son ana kadar tabi belli olmaz.
Benim ilki normal, doktor buna da normal diyor, ben de normal istiyorum ama bazen de doktor sezaryen olmak zorundasın derse içten içe mutlu olacakmışım gibi geliyor
Hayırlısı olsun hepimiz için de.

Hic korkma cok guzel bir duygu allah yardim ediyor evet zor ama bebek cikar cikmaz o insan sen degilsin sanki bitiyor tum agri aci hemen ayaktasin vs vs her iki dogum seklininde kendine ozel guzellikleri mevcut

Sakasi bi yana karnim gercekten epey dustu benim yaa var mi boyle olan dustumu sizinde karinlariniz ? Oglumda hatirladigim kadariyla boyle dustukten 2 2.t h sonra dogurdumdu sanki tabi her doğum kendine ozel ve her kadin
Bana da aynı şeyi söylüyorlar karnımın dustugunh hatta kayınvalidem seni korkutmanak için söylemedim dedi 2 hafta önceden fark etmiş ilkinde hiç böyle olmamıştı erkek diye öyle diyen de var her kafadan bir ses çıkıyor bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…