2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar bgn bebek odamiz geldi. Bi tuhaf oldm. Allah saglikla kullanmayi nasip eder insallah. Bu eve tasindigimizdan beri ilerde bebek odasi olur burasi diye orayi bos birakmistik. 6 sene olmus, simdi doldu. Bazen dusununce kendimi dogumhanede, dogurdugumu, bebegimin yanima verildigini, sonra gelip bu odayi kullandigimi fln. Gozlerim doluyo. Okdr cok sey oldu ki son 3 senede, insallah bundan snr her sey cok guzel olur. Hepimiz saglikla kavusalim insallah

Ay kizlar annnem anne testi yapti ölecem gulmekten tarih bile soyledi dogumum icin deneyin sizde cok eglendim
Dumduz yere oturup sirtiniz hic bir yere yaslanmasin bacaklari uzatin ve ellerle destek almadan bir ayaginizin topugi gider ayak parmak ucunuza gelecek sekilde ust uste atmaya calisin. Oluyorsa zaman var olmuyorsa dogum cok yakin bana 15 gun sure bicti

Guldum ettim ama aynisini yengeme yapti zamaninda ve tuttu insallah denk gelmistir hahahagaga

2 cm e yakın dedi ama beni eve gönderdiler. Eve geldiğimden beri saatte bir bel ağrısı oluyor korkuyorum gece doğum başlar diye. Bırakmaması lazımdı sanirim
Canım 2 cm e yakın açılman varmış meğer neden normali beklemeden seni sezeryana almaya çalışıyor yada bu durumda normal yapılmıyor mu anlamadım

Bugün kontrolüm vardı bebis baş aşağı dönmüş artık kontrole haftada bir geleceksin dedi doktorum nstde sancı çıkmadı haftaya çatı muayenesi yapacağını söyledi. Bol bol yürü eğil çömel dedi birde 37.haftadan sonra gün aşırı ilişki önerdi erken doğumu tetikler diye korkmuyor değilim

Benim daha çok varmış

Oluyorsa takriben ne kadar zaman var

Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah.

Bu ebeler ya çok biliyor yada bildiğini zannediyor . Tamam okumuş olabilirler eğitimli sonuçta da şampuan olmadan olurmu çocuk kokar bi kere konaklanir o yağlar surulunce normal suyla çıkmazki .

Oluyor valla iyi ocaktan önce doğurmam ben çok şükür

Risk yoksa tetiklemez hareket iyidir doğumu kolaylaştırır. Ben ilkinde 36dan sonra günde 4 saat yürüyordum, hergün 3 hurma yiyordum, merdiven in-çık yapıyordum, doktorun verdiği egzersizleri yapıyordum ona rağmen 41+3te geldi
Bunda da doktor her gittiğimde yürü diyordu, dün sancı çıkınca dinlen dedi 37 geçsin yürürüm ben yine, zaten sonrasında gelebilir artık.

4 saat miiii masallah kizz ben 30 dak zorlaniorm 35te birakiyorm valla 4 saat dinlene dinlenedir heralde dmi

Hayirlisi ile gelsinler ☺ yürüyüş hareket etmek değilde beni korkutan söylediği gün aşırı ilişki konusu

Valla ben becerdim ben de ocagi gorurum ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…