2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Annemle kucuk abim gedliler direk kocmaan olmus karnin aaa karnin cok dusmus cok yakin dogurman dedim geri gidin cabuk
Ben annemgilde kalıyorum şimdi eşim yok diye . Abim her dakika diyorki sen ocağı görmeden doğuracan tarih bile veriyor 21 i yada 23 ü diyor manyak psikolojimi bozdu gidemiyorum da bir yere

Sakasi bi yana karnim gercekten epey dustu benim yaa var mi boyle olan dustumu sizinde karinlariniz ? Oglumda hatirladigim kadariyla boyle dustukten 2 2.t h sonra dogurdumdu sanki tabi her doğum kendine ozel ve her kadin

Annemle kucuk abim gedliler direk kocmaan olmus karnin aaa karnin cok dusmus cok yakin dogurman dedim geri gidin cabuk

Ben annemgilde kalıyorum şimdi eşim yok diye . Abim her dakika diyorki sen ocağı görmeden doğuracan tarih bile veriyor 21 i yada 23 ü diyor manyak psikolojimi bozdu gidemiyorum da bir yere
Anneleri anladım da abilere noluyo nerden biliyolarmış karın aşağı düşünce doğum olacağını
Karnın aşağıya düştüğünü nasıl anlıyorsunuz, ben ilkinde de hiç anlamamıştım mesela

Karnım düşmüş gibi geliyor banada biraz nefesim düzeldi

Ben 3 kilo olsun yeter doğsun diyorum Allahım en doğru zamanda nasip etsin hepimize

Benim karın hala dimdik top gibi duruyor. Ama arada belime kasıklarıma sancı giriyor. O zaman biraz tırsıyorum. Kızlar belki çok saçma bir soru olacak ama doğumhane poşetine bebek bezi koymaya gerek var mı şimdi aklıma geldi

Simdi ebe hayride diye bi kadin var instagramda. Yenidogan banyosuyla ilgili bisi paylasmis bakin isterseniz. Orda bisi takildi aklima, dio ki ilk 6 ay yemeyeceginiz hicbiseyi (Sampuan, krem vs. ) cocuga surveyin. Iki sorum var 1. peki neyle yikicaz? 2. Sadece su ile yikanirsa yetmez ki? 3. Hindustan cevizi yagi vs ile yaglayin diyor ama o tip dogal seyler de bazen alerting yapabiliyor bebeklerde onu napcaz? 3 sorum varmis

Ben de ayniyim. Karnim top gibi yukarda ama bel agrisi, karin sertlesmesi, kasiklarda agri oluyo baya. Ayaka kalk8nca da alt trafimda basinc hissediyorum. Bi tane bez koy istersen ben koymus muydum hic hatirlamiyorum ilkinde ama bunda koyarim ben de.
Bu arada benim hastane kitapcigina gore hastaneden baya bisiyi vereceklermis. Sut sagma makinasi, mama fln. Bebek ve anne icin de bisiler. Ben yine de hazirligimi yapiyorum tabi

Bu instagram ebelerinden de gına geldi. Herkes bir şey söylüyor Şampuansız olur mu ya. O tip yağları kullanırken çok dikkat etmek lazım. Ben mustelanın ürünlerini kullanacağım. İyi gelmezse içeriği iyi olan başka ürünlere yönelirim o ayrı ama hindistan cevizi, badem yağı gibi ürünleri kafamıza göre kullanmamamız lazım. Mesela konak için tatlı badem yağını önerenler var ama yağ kullanmayın konak şampuanı kullanın diyen de var.

Ssvd mi deneyeceksiniz

Benimki karından bilmiyor cinsiyette de böyle yapmıştı ama kız kız dedi kız çıktı korkutuyor beni medyum musun diyorum gülüyor çevremde normal insan yok

Gogus kafesimin hemen dibinden sislik basliyordu suan oraya e parmak bosluk olustu mesela ordan anliyorum

Canim eşinin atletleri L falansa onları giy ben öyle yapıyorum. Hatta tisortlerini de evde giyiyorum

Sakasi bi yana karnim gercekten epey dustu benim yaa var mi boyle olan dustumu sizinde karinlariniz ? Oglumda hatirladigim kadariyla boyle dustukten 2 2.t h sonra dogurdumdu sanki tabi her doğum kendine ozel ve her kadin
Valla benim karnim hep agzimdaydi
Düşmedi öyle dogurdum

Ya bazen sacmaliyorlar belji haklilar ok ama yani eskiler tuzluyormus ayol ki ne kadar zararli yani ben oyle onerilere asla takmiyorum icime mantigima sinen neyse onu uyguluyorum gercekten yoksa insan kafayi yer

Elime de kumanda tam kirli oluyorum ben arada kaşıyorum göbeemi

Bana da inmiş karnın diyorlar ama oğlumda da böyleydi sonuna kadar gitti Ocak anasiyiz biz ocakta doğaca bu bebeler yani inşallah aceleci yumurtalar erken gelmek istemezse tabi

İnsallahhhh wala aman ne bilim herkes bisi dio. Tipik muhabbetler iste aslinda. Elbette gonul ister sonuna kadar beklemelerini anne karnindaki 1 gun disardaki 1 h ya bedel dio doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…