2 saat gündüz annemle, 2 saat de gece eşimle yürüyorduk.
Ben normalde de yürümeyi çok severim zaten, tabi zor geliyordu son haftalar penguen gibi yürüyordum ama bebek gelmeyince mecbur
İlişki de korunmasız olması gerekiyor, spermlerin salgıladığı bi maddeden dolayı doğum tetikleniyormuş, rahim ağzının açılmasını sağlıyorlarmış ama bi onu yapamamıştım ben. Korunmasız ilişki sonuçta enfeksiyon riski var o yüzden son haftalar riske atmak istemedim.
İlişki de korunmasız olması gerekiyor, spermlerin salgıladığı bi maddeden dolayı doğum tetikleniyormuş, rahim ağzının açılmasını sağlıyorlarmış ama bi onu yapamamıştım ben. Korunmasız ilişki sonuçta enfeksiyon riski var o yüzden son haftalar riske atmak istemedim.
Bugün kontrolüm vardı bebis baş aşağı dönmüş artık kontrole haftada bir geleceksin dedi doktorum nstde sancı çıkmadı haftaya çatı muayenesi yapacağını söyledi. Bol bol yürü eğil çömel dedi birde 37.haftadan sonra gün aşırı ilişki önerdi erken doğumu tetikler diye korkmuyor değilim
Benim ilki normal, doktor buna da normal diyor, ben de normal istiyorum ama bazen de doktor sezaryen olmak zorundasın derse içten içe mutlu olacakmışım gibi geliyor
Hayırlısı olsun hepimiz için de.
Bu ebeler ya çok biliyor yada bildiğini zannediyor . Tamam okumuş olabilirler eğitimli sonuçta da şampuan olmadan olurmu çocuk kokar bi kere konaklanir o yağlar surulunce normal suyla çıkmazki .
Benim ilki normal, doktor buna da normal diyor, ben de normal istiyorum ama bazen de doktor sezaryen olmak zorundasın derse içten içe mutlu olacakmışım gibi geliyor
Hayırlısı olsun hepimiz için de.
Benim abartıldığı kadar acımamıştı aman ikisinin de artısı eksisi var anne için. Bebek için normal daha iyi tabi, ben artık hayırlısı neyse o olsun diyorum.
Ya el kadar bebenin ne pisliği olacak. Terlemez, kokmaz, saçı başı yağlanmaz bi altını pisler onu da siliyoruz zaten. Bak benim de aklıma yatmaya başladı ilk günler şampuanlamasam mı acaba
Valla kış olmasa her gün yıkarım yine durumuma göre bakicam çünkü ne kadar yikarsam o kadar temiz çocuk olacağını düşünüyorum ilerde . Sonuçta nasıl alisirsa öyle gider diye düşünüyorum bu çok önemli. Temiz kendine bakımlı olması ilerisi için
Benim abartıldığı kadar acımamıştı aman ikisinin de artısı eksisi var anne için. Bebek için normal daha iyi tabi, ben artık hayırlısı neyse o olsun diyorum.
Ben normal doğum için epidural olmayı düşünüyorum belli bir açılmadan sonra sancısız oluyormuş. Şu an tek beklediğim pozisyon alması daha ters duruyor benimki
Ben normal doğum için epidural olmayı düşünüyorum belli bir açılmadan sonra sancısız oluyormuş. Şu an tek beklediğim pozisyon alması daha ters duruyor benimki
Oyleymis ama elimde degil 16 saatten sonra bana asiri cazip geliyor ya ok suan o 16 saat nerem agridi nasi gecti zerre hatirlamiyorum kabul degisik bisi hakkaten allah tarafindan unutuyorsun ama yinede sezeryan candir gerisi heyecandir hahahahahha
Yerleri daraldıkça zorlaşıyormuş ama doğum sancılarıyla beraber bile dönen bebekler varmış. Senin daha zamanın var merak etme yürüyüş yap bol su iç demişti bana doktor dönmesi için
Oyleymis ama elimde degil 16 saatten sonra bana asiri cazip geliyor ya ok suan o 16 saat nerem agridi nasi gecti zerre hatirlamiyorum kabul degisik bisi hakkaten allah tarafindan unutuyorsun ama yinede sezeryan candir gerisi heyecandir hahahahahha
Benim pek başım falan ağrımaz ama senede bir defa falan göz migreni yaşıyorum inan doğumdan daha zor geliyor, doğum sancısı onun yanında cennet derim yani