2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu haftalarda adet sancısı gibi sancılar, yalancı kasılmalar normaldir. Bir süre sonra geçiyorsa endişelenmeye gerek yok. Kasılmalar, sancılar giderek şiddetlenir ve düzenli hale gelirse hemen doktorunuzu arayın.

Hadi hayırlısı bebişler beklemeye niyetli inşallah tahlillerinde iyi çıkar zamanında gelirler haberdar et mutlaka
Çıktım şimdi idrar da üreme varsa antibiyotik yoksa doğumu beklicez 2-3 hafta dedi böbreğim de büyüme varmış doğumdan sonra tomografi vs çekilecekmiş stant çıkacakmış bi sürü şey söyledi yani doğumu bellicez şimdilik özetle

İkisi de düşük bayağı serumla verelim dedi dr. Ne yapsam bilemedim var mı serumla demir takviyesi alan daha önce ?

İyisin masallah inşallah üreme çıkmazsa ilaca gerek kalmaz . Sağ salim geçsin şu 2-3 hafta zamanında dogurursun inşallah

İkisi de düşük bayağı serumla verelim dedi dr. Ne yapsam bilemedim var mı serumla demir takviyesi alan daha önce ?
Yani doktorun öyle diyorsa dinlemelisin bence yani bebekle paylaşıyoruz herşeyi o yüzden değerlerin düşük olması normal düşük olduğu için takviye alıyoruz zaten gidenin yeri dolsun diye

ınstg kaınat eczanesı dıye bır hesap var ham demır satıyor yemeklerın ıcıne katılıyor pıserken cıddı oranda ılacla duzelmeyen demırı arttırdıgını belırtıyor bı goz at ıstersen

T tulperde unibaby bebek yagi aldim bi tane. Banyodan sonra ellerimde isitip hafif surerim. Bebekler Masaja bayilirya. Kizimda kullandigim cok cok guzel iki krem vardi yagsiz organik ama maalesef onlar artik uretilmiyor. Yine benzer hafif kremler bulursam onlar da olabilir.

Benimde düşük merka etme hepimizin genel sorunu sanırım .Ferro sanol kullanıyorum önceden Solgar kullanıyodum aynı etki değer hala düşük

Benım demir 7 ılac bıle vermıyor

demir hapı ile c vitamini al (mandalina portakal limon gibi). mükemmel işe yarıyor. birde 2 saat öncesi ve sonrasında süt ve süt ürünleri ve çay kahve içmemen lazım. bunlara dikkat edince demir değeri artabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…