2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
36. Haftalardan sonra galiba sırayla hepimizden haber gelmeye başlıcak ocağı gören bordo berelidir
İşte o benim, ben de 36 dan sonra gelse keşke diye sabırsızım ama ilki 41 te zor gelmişti bunu bıraksam bu da kalır sancım filan oluyor arada ama sanmam son ana kadar beklerim kesin ben of ya

İşte o benim, ben de 36 dan sonra gelse keşke diye sabırsızım ama ilki 41 te zor gelmişti bunu bıraksam bu da kalır sancım filan oluyor arada ama sanmam son ana kadar beklerim kesin ben of ya
Erken gelmesinden iyidir geç gelmesi boşver vaktinde sağlıkla gelsin daha iyi bence biz hop oturup hop kalkıyoruz geliverecek diye

Bende de inanılmaz bir ödem olusmaya basladi azicik uzerine yaslanayım ,katlayayım
Yada cantami filan dayayayim misal
Felaket uyusuyor
Hissizlik oluyor
Bendeki Ödemden kaynaklı sanırım

Bende de inanılmaz bir ödem olusmaya basladi azicik uzerine yaslanayım ,katlayayım
Yada cantami filan dayayayim misal
Felaket uyusuyor
Hissizlik oluyor
Bendeki Ödemden kaynaklı sanırım
Olabilir dikkat et yine de geçici de olsa hamilelikte sinir sıkışması filan olabiliyor belli bir ağrının akabinde mi oluyor yoksa kan akışıyla mı alakalı ayırt etmeye çalış en azından idareten çözüm bulursun ona göre gerçi ben belim için gidecektim biraz araştırdım doğuma kadar çokta bir çaresi yok gibi geldi doktorumda çok umursamadı doğumdan sonra geçmezse üstüne düşerim diye idare ediyorum şimdilik seninki de hamilelik kaynaklı gibi ödemlerin gidince hepsi biter inş

Evet canım haklısın
Benimde gozlemim boyle oldu
Birde bu hafta felaket ödem olustu
Ellerim ayaklarim bacaklarım
İns bu sıkıntıların hepsi doğumla birlikte gecer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…