• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çıktm cnm durumu iyi dedi ama çok açıklama da yapmadı pzrtesi tüp bebek doktoruma gidicem bu kadar kan nerden gelir anlamadım ya şar şar aktı şaka gibi ya uzanıyorm şimdi üşüttüm ondan olabilir mi ya da sol tarafta yumurtalık kistim var ultrasonda da bebek sol tarafta duruyo ondan mı acaba tüp bebek doktorum daha ayrıntılı bakar diye tahmn ediyorm
Canım benım de sol yumurtalıgımda kist var bu yapıyor olabilir mi diye takılıyor kafama orda stresten unutuyorum sormayı. Gelmıs gecmıs olsun Elif boyle gecırecegız 9 ayı sanırım bana dr oyle dedı butun hamılelık boyunca yasayabılırsın bunu ama saglıklı doguyor zaten genelde bu bebekler

Canım benım de sol yumurtalıgımda kist var bu yapıyor olabilir mi diye takılıyor kafama orda stresten unutuyorum sormayı. Gelmıs gecmıs olsun Elif boyle gecırecegız 9 ayı sanırım bana dr oyle dedı butun hamılelık boyunca yasayabılırsın bunu ama saglıklı doguyor zaten genelde bu bebekler
Sanırım canım dinlenerek geçirmek gerekicek tek çaresi de bu görünüyor sağ salim atlatalım da valla eşim kız olursa adını çilem koycam dedi 😀😀 o da mahvoluyo benmle birlikte

Merhaba kızlar, ben de 7+1 deyim 2 gündür çok fena midemde gaz problemi yaşıyorum. Daha önceleri de arasıra oluyordu ama 2 gündür çok kötü oldum. Sürekli geğiriyorum. Midemde bir ağrı var gibi çok tuhaf hissediyorum. Bulantı veya kusma isteğine benzemiyor. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Konu için çözüm önerileriniz nelerdir?
Farkında olmadan gazı arttıracak bir şeyler yemiş olabilirsiniz. Ben geçen gün bir salatalık yedim saatlerce kıvrandım. Salatalığın bu kadar gaz yapacağını tahmin edemedim. Sizinki de böyle bir şey olabilir. Çözüm olarak rezene çayını öneririm. Ayrıca bol bol yürüyüş yapın. Çıkın 1 saat yürüyün iyi gelecektir.

Geçmiş olsun. 6+3 hamileyim Bendede aynı durum var. Ama bende qastirit problemi olduğu için kullandığım estrofem ilacı malesef dokunyo, bende o uzdendir bu durum diğe düşünyorum. Sizin midede bi problem yoksa belki sadece hamileliğden kaynaklı
Hamilelik kaynaklı sanırım. Midemde problem yoktu diye biliyorum ama vardı da benim haberim olmadıysa bilemiyorum.

Farkında olmadan gazı arttıracak bir şeyler yemiş olabilirsiniz. Ben geçen gün bir salatalık yedim saatlerce kıvrandım. Salatalığın bu kadar gaz yapacağını tahmin edemedim. Sizinki de böyle bir şey olabilir. Çözüm olarak rezene çayını öneririm. Ayrıca bol bol yürüyüş yapın. Çıkın 1 saat yürüyün iyi gelecektir.
Belki de yemişimdir normal beslenme düzenime devam ediyordum. yürüyüş önerinizi dikkate alıcam. İnşallah iyi gelir.

Selam millet🤗 tahmini doğum tarihim 9 şubat ama tahminen ocak sonuna doğru doğar diye tahmin ediyorum. 6 bucuk yaşında bir oğlum var,tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şuanda 5+3 üm😊 keseyi gördük ,haftaya cuma kalp atışını duyacağız nasipse. Hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum ❤

Merhaba öncelikle geçmiş olsun inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğnizi kucağınıza alırsınız. Sizden bişey sormak istiyorum, ben tüpbebek tedavisiyle 6 haftalık hamileyim ve dünden bura kanamam var, resmen adet ağrısı ve kırmızı şeklinde kanamam. Dün acile gitdim kese yanında falan her hangi bir kanama görülmedi yalnız düşük riskin var dedi. İlaclara devam ediyorum fitil olarak Progestan ve hap olarakda estrofem. Sizden sormak istediğim kaç haftalık bebeğiniz,kanamamız ne zaman başladı ve kaç gündü devam ediyo.
İğne vermedi mi doktorunuz? Sadece fitil mi kullanıyorsunuz?

Çıktm cnm durumu iyi dedi ama çok açıklama da yapmadı pzrtesi tüp bebek doktoruma gidicem bu kadar kan nerden gelir anlamadım ya şar şar aktı şaka gibi ya uzanıyorm şimdi üşüttüm ondan olabilir mi ya da sol tarafta yumurtalık kistim var ultrasonda da bebek sol tarafta duruyo ondan mı acaba tüp bebek doktorum daha ayrıntılı bakar diye tahmn ediyorm
Ohhh çok sevindim senin adına canım darısı bana inşAllah.

Back
X